Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Ksk trabzon maci cok zevkli gecti. Ksk 3 sayiyla kazandi. Trabzondaki Darrious Odom ne güclü oyuncu be tank gibi herif. Kskde kenny gabriel en begendigim oyuncu..

Daçka ile de ilgili düsüncelerimi buraya yazayim. O kadar oyuncuyu ne yapacaklar cidden merak ediyorum. Umarim furkani da alirlar. Hem bize para kazandirirlar hem bu sefer ersini serbest birakirlar [emoji16] [emoji16] kaç yabancilari oldu bu adamlarin?
Bir kere cok agir takim oldular yeni aldiklari oyuncuyu bilmemekle beraber tüm oyunculari belli bir doyuma ulasmis oyuncular. Belli bir yildizlarlari yok ki mahmuti istemez zaten ama takimda olamadilar, olabilirler mi bu hantallikla olsalar bile cok is yapamazlar...
Bence sene sonunda kadroyu dagitirlar...

Yağızer Uluğ ile Beşiktaş'ta şampiyonluk favorisi artık.
Atletik,sert ve ribauntçu bir 5 numara ile çok daha büyük favori olabilirler.

BJK bilmem de, Nate Wolters'a haksızlık etmişiz. Adam 3 maçtır döktürüyor. Demek sorun oyuncu da değil, hocadaymış...İyiki bize gelmemiş demiştim ama gelseydi de olurmuş...

Beşiktaş o kadroyla play-off'a katılabilirse dua etsin :)

Yağızer Hoca ile ve Elonu takviyesi ile bence şampiyonluk adaylarından biri artık.

Bjk Elanu'yu almış. Bence nokta transfer. Yağızer hocayı savunmadaki caydırıcılığıyla rahatlatacaktır.

Onlar adına çok iyi transfer.
En büyük eksikliklerinide tamamlamış oldular.
Artık şampiyonluk adaylarından biri bence.

BJK bilmem de, Nate Wolters'a haksızlık etmişiz. Adam 3 maçtır döktürüyor. Demek sorun oyuncu da değil, hocadaymış...İyiki bize gelmemiş demiştim ama gelseydi de olurmuş...

3 maçtır canlı izliyorum.
Cidden büyük oynuyor.
Böyle saha görüşü iyi olan bir oyuncuya ihtiyacımız var şu anda tamda.
Bizim kadroya cuk otururdu.

Onlar bile bu geniş kadroları ile yenilgiler alabiliyorlar.
Bazen takımımıza bu dar rotasyonda haksızlık yaptığımızı düşünüyorum.

Yalniz dackada takim ve roller oturuyor. 12 oyuncu kullandilar bugün defolari olan bir takim herseye ragmen. Bizde rotasyon yapilmamasi onlarda fazla kalabalikta kimden ne alinacaginin bilinmemesi en büyük sorun gibi duruyor.
Fbnin üstünde olalim yetere katilmiyorum ksk deplasmani sikintili bence. Efesde dalgali bir performans göstersede iyi kadro cok zevkli playofflar olacak orasi kesin bu cok iyi :D

O hata bence Sloukas ın değil Kalinic indi. Pas zor olmasına rağmen zorla top istedi. İyiki de istedi =)

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uşak mağlubiyeti olmasa her şey çok güzel olurmuş.
Neyse sağlık olsun.
Bu arada Daçka'da yavaş yavaş kendini bulmaya çalışıyor.
Daçka, Karşıyaka ve Beşiktaş'in da en az Fener, Efes ve Biz kadar şansi var.
Çok zorlu bir lig bizi bekliyor.

l96Z5p.png

V61D1q.png

Yeni yabancı kuralıyla en azından playoff lara kadar her sonuç bnormal kabul edilmeli artık. İster istemez herkes maç seçiyor. Yerli kalitesi herkes için sıkıntı.

Bjk 6 maclık maglubiyet serisinin ardından Dj Seeley'in yerine randy culpeper'i transfer etmiş
[video=youtube;KPpmUt4vYg4]https://www.youtube.com/watch?v=KPpmUt4vYg4[/video]

Ksk de ıverson sakatlanmış. Pg transferi içinse telfeair ve nate rabinson ı avrupa tecrübeleri yok diye reddetmişler. (Facebook basketbol sayfalarından paylaşılan haberlere göre)

Ksk de ıverson sakatlanmış. Pg transferi içinse telfeair ve nate rabinson ı avrupa tecrübeleri yok diye reddetmişler. (Facebook basketbol sayfalarından paylaşılan haberlere göre)
Karşıyaka mı reddetmiş bu oyuncuları:) iki isim de bence karşıyakanın üstünde isimler ve karşıyakanın reddetmesi biraz komik olmuş.
Bracey Wright ile anlaşmış karşıyaka fena oyuncu değildir ama düşüşte bir oyuncu olduğu da gerçek.
Bu arada Joe Ragland'ın kontratının fesih edilmesine sebep olan disiplinsiz davranışlarıyla ilgili bir fikri olan var mı..? merak ettim doğrusu

Bu konu burada çok atıl kalıyor...Bizimde içinde olduğumuz bir turnuva neden burada anlamış değilim...Soru ve öneriler bölümüne yazdım cevapta gelmedi...Galatasaray basketbol bölümünde olsa forum çok daha aktif olur bence...Ustelik içinde olduğumuz diğer bütün turnuvalar Galatasaray Basketbol başlığı içinde...Konuşulacak çok maç ve konu var basketbol liginde..