SSL 11. Hafta | Trabzonspor - Galatasaray

Sühan Cem' Alıntı:
----------------------Ufuk----------------------

----Sabri--------Neill---------Servet---------İnsua-

-----------------------Cana---------------------

-----------Mustafa----------------Ayhan-----------

-----------------Elano-------Misimovic----------

------------------------Pino-----------------------

Bence de maça böyle çıakrız. Enes'in verdiği kadronun aynısı yalnız yerleştirme de farklılığım var. Cana tek ön libero daha iyi oynuyor tıpa görevi görüyr bazen. Bazen de önleyici hekim konumunda. Önlerine Mustafa ve Ayhan'ı koyarsak onalrda iş oraya gelemden önde baskı işini yapacaktır. (gerçi Mustafa 30. dakikadan sonra akıl tutulması yaşıyor) Elano ile Misi serbest oynayacaktır genel olarak misi sol Elano sağa yakın oalcak tek sorun Sabri ve İnsua bu sistemde gerekli olan o kanat bindirmelerini sıklıkla yapabilecekmi. İnsua bindirdiğinde Ayhan ona destek verebilecekken Sabriye o desteği Mustafa verebilirmi? (alan kapatma yada geride pas alternatifi yaratma anlamında). Bu yüzden kendisini sevmesem de Mustafa yerine Barış daha iyi olur gibime geliyor. Tam Hamitlik bölge aslında orası (mustafanın oynadığı bölge)

Bence de böyle olur 11. Kewell ikinci yarı girer 60lı dakikalarda. Pinno'dan yavaş Trabzon defansı karşısında iyi bir performans bekliyorum açıkçası. Cana'ya da çok iş düşecek..

Cevat Güler döneminde bir 6 hafta yaşamıştık.Onun benzeri bir dönemdeyiz.

Rakipte Colman'a dikkat edilmeli bize karşı iyi oyunlar sergiliyor.Elano'da kilit bir rol alacak.Misimovic,Elana sayesinde birşeyler oynayabilir diye düşünüyorum.

----------------------Ufuk----------------------

----Sabri--------Neill---------Servet---------İnsua-

-----------------------Cana---------------------

-----------Mustafa----------------Ayhan-----------

-----------------Elano-------Misimovic----------

------------------------Pino-----------------------

Net kadro bu. Tabii bu dizilişlemi çıakr yoksa Misimoviç ve Elano'yu kanatalra yaklaştırıp etkisinimi azaltır bilmiyorum. Ama Elano ve Misi'nin kanattan ziyade serbest oynaması bizim oyun ahreketliliğimizi ve verimliliğimizi arttırır. Ben rahat kazanacağımızı düşünüyorum. 2-5 beklediğim skor:)

Peki tesekkürler.

Sühan abi 2-5'lik skor olacaksa ilk yariyi 2-0 geride kapatalim ikinci yari 5'leyelim derim :)

Az önce adaş'ım Barış Yavruoğlu ile canlı telefon bağlantısı yaptığımızda atmosferin acayip olduğunu söyledi, sanki şampiyonluk maçı gibi bir hava ve atmosfer var dedi. Acayip diş bilemişler galiba, umarım yenebiliriz..

Pınar Filiz' Alıntı:
[quote="Salih Coskun":1d53wq77]Peki tesekkürler.

Sühan abi 2-5'lik skor olacaksa ilk yariyi 2-0 geride kapatalim ikinci yari 5'leyelim derim :)

bence ilk yarıdan 5leyim 5leyeceksek :)[/quote:1d53wq77]
O da olur, hatta ben 4 gole de raziyim :)

Biraz simardik galiba:)

Evet, en mantiklisi:)

Yenecegimize inaniyorum. Ben yine Pino'nun bu macin yildizi olacagini düsünüyorum biri uzaktan suttan olmak üzere 2 gol bekliyorum Pino'dan.

Pınar'a katılıyorm kaznaalım da 1-0 olsun bizim olsun.
Salih 2-0 yenik duruma düşersek işimiz zor olur. Ben ilk 20 dakikadan sonra öne gececeğimizi ve ondan snra şuursuz gelen Trabzon'a karşı Elano'nun uzun ayağa pasalrı vasıtası ile Pino'nun gollük pozisyonlara gireceğini düşünüyorum.

Sühan Cem' Alıntı:
Pınar'a katılıyorm kaznaalım da 1-0 olsun bizim olsun.
Salih 2-0 yenik duruma düşersek işimiz zor olur. Ben ilk 20 dakikadan sonra öne gececeğimizi ve ondan snra şuursuz gelen Trabzon'a karşı Elano'nun uzun ayağa pasalrı vasıtası ile Pino'nun gollük pozisyonlara gireceğini düşünüyorum.
Zaten ben de olacagi varsa böyle olsun dedim, böyle zoru basarinca daha bir cosariz diye :)