SSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray

Armamız yeter dedik, yetti sanırım.Maçtan önce acayip heyecanlıydım.Daha öncede yazdığım gibi Hagi'nin gelişiyle adeta yeniden Galatasaraylı oldum.Üzerimdeki ölü toprağı serpildi.Maçı izlemeye gittik bir kafeye.GFB t-shirtlü abiler var içeride, davullar falan.Ulan dedim noluyoruz.Sonra başladılar 1-2 davul çalmaya, baktılar ses yok.Maçın başlamasına 15-20 dk var.Başladılar marşlar, davullar falan.Marşlar cd'den burada.Mekanın yüzde 75'i Fb'li, 25'i Gs'li.Benim önderliğimde susturduk hepsini.Olan benim boğazlara oldu ya feda olsun bu takıma.

Öncelikle 2500 aslanı tebrik etmek lazım.Maçın en az 3-4 yerinde sesleri net olarak duyuldu.Hepsine helal olsun.Maçın sonundaki 3'lü muhteşemdi.Resmen Kadıköy sustu, bizi dinledi.İnşallah hep böyle oluruz bundan böyle.

Hagi'nin gelişiyle, takımı sabote edenlere can geldi.Bu adamlar suçlu onu kabul ediyorum ancak Rijkaard'ta da büyük suç vardı.Hoca sen bu işleri nasıl bu noktaya getirebildin?Eminim ki, Rijkaard başımızda olsaydı şu an çok farklı şeyler konuşuyor olurduk.İyiki göndermişiz.

Takım çatır çatır topunu oynadı.Hep böyle oynasınlar, skor önemli değil.Dikkat ettiyseniz ilk defa dayak yemedik Fb'lilerden.Kora kor oynadık.Hiç çekinmedik, altta kalmadık.Ha birde ilk defa Kadıköy'de adam gibi bir hakem vardı sahada.Tebrikler Bülent Yıldırım.
 
gerçekten mağlup olsakda üzülmeyecektim her zaman demiyormuyuz savaşın formanın hakkını verin yenilsenizde farketmez diye bütün futbolcuları canı gönülden kutluyorum ayrıca 2600 aslana ayrıca teşekkür ediyorum adamlar susturmak için ıslık çalmaktan tezahurat yapamadı forumdan maça gidenler trübünlerden bahsederse sevinirim...ultrAslan ın açılış sayfasındaki videonun devamı niteliğinde bi video daha hazırlanmalı bence gerçekten "KABUS GİBİ ÇÖKTÜK" çünkü bizde yalan yok
 
M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
Sühan Abi ve maça giden diğer arkadaşlar maçtan önce bazı oyuncularımıza tepki oldu mu tribünden?

Furkan kimseyi çağırmadık tribüne maç öncesi. Ama takımın tamamını çağırdık. Zaten direk geldiler sağolsunlar. Tepki dersen işte çağırmayarak tepki verdik:) Bu arada Kadıköye tekrar gidebilme hakkını kazandım:) Demiştim Yenilirsek bir daha gitmeyeceğim diye. Çünkü yeneceğimize çok inanıyordum. Ki Pino biraz golcü olsa ya da Baros oynasa yenerdik de. FB 3 tane fakirhane takımı ile oynadı diye yere göğe koyamadılar. Biz yorduk Bursa'ya yarar haftaya bursa elek eder bunları.

Forumdan Deniz Baskın ve Yiğit Çelebi ile beraber gittim maça. İyi di bence gidişimiz de maçımızda gelişimizde iyiydi. Tribünde susmadık sesim hala var ama nefesim yok bağırmaktan. Ses geldimi TV'den bilmiyorum tabi ya da ne kadar geldi bir iki defa mı sık sıkmı
 
Sühan Cem' Alıntı:
Furken kimseyi çağırmadık tribüne maç öncesi. Ama takımın tamamını çağpırdık. Zaten direk geldiler sağolsunalr. Tepki dersen işte çağırmayarak tepki verdik:) Bu arada Kadıköye tekrar gidebilme hakkını akzandım:) Demiştim Yenilrisek bir daha gitmeyeceğim diye. Çünkü yeneceğimize çok inanıyordum. Ki pino biraz golcü olsa ya da Baros oynasa yenerdik de. FB 3 tane fakirhane takımı ile oynadı diye yere göğe koyamadılar. Biz yorduk Bursa'ya yarar haftaya bvursa elek eder bunları.

Forumdan Deniz Baskın ve Yiğit Çelebi ile beraber gittim maça. İyi di bence gidişimiz de maçımızda gelişimizde iyiydi. Tribünde susmadık sesim hala var ama nefesim yok bağırmaktan. Ses geldimi TV'den bilmiyorum tbai ya da ne kadar geldi bir iki defa mı sık sıkmı

Ses kesinlikle mac icinde bir kac ayri bölümde duyuldu ama sanirim 70'lerde falan orda cok net duyuldu adeta ezdik "Cimbombom" diye inliyordu Kadiköy :)
 
82-83. dakikalardaki tezahüratlarda çok net anlaşıldı.Her açından bugün çok formdaydık.Tekrar tebrik ediyorum taraftarlarımızı.
 
Maçınn sonlarına doğru "Sen varya sen " baya bi duyulduu =)
Ne kadar çok 3lü çekildi öyle , her duyduğum 3lüyle daha bi heyecanla izledim maçı..
 
Vallah Sebo, bugün reisliğin hakkını verdi. Uuzun detaylar var aslında. FB tribününe bile etki yaprtı. Polisin yanından bize işaret yapan sarkan FB'lileri bile amire gösterdi amir bir telsiz hamlesi ile FB'nin maratın tribününde çevik kuvvet daldı FB'lilere:) Yani gerçekten bu ğlkenin vatandaşı olduğumu hissettim Kadıköyde bu deplasmanda. Öyle eskisi gibi yıpranmalar olmadı ne giderken ne stadda. BJK'lılara su bile satmamışalrdı BJK'lılar büfeleri kırınca bu kez bize büfe açıktı. O anlamda da yıpranmadık. E tabi bu da tribüne yansıdı efor sarfettik.
 
3 senedir Galatasaray'ın hemen hemen her maçına ve deplasman derbilerine gittim.

Gördüğüm en iyi tribündü, bizi ıslıklamaya çalışmaktan takımlarına destek olamadılar :)

Maç sonu pankartı çalma olayı var ki o da ayrı bir efsane :)

Kadıköy Samiyen oldu bugün kısaca.

Keşke bir de kazansaydık.
 
Yeni geldim yurda :) Acaip iyiydi kendi atmosferimiz. Gidişimiz , dnüşümüz güzeldi ve hep bir aradaydık. Daha sahaya çıkar çıkmaz Neill geldi selamladı bizi. Takımda Cana ve Neill bu anlamda özel oyuncular. Savaşmayı biliyorlar. Hırslarına yenik düşmüyorlar. Bizim tribünde özellikle üst taraf baya iyiydi. Zaten Sebahattin reisin dibindeydik denebilir. Aşağıyla anlaştığımız dakikalarda ses sağlam gitti. Yanımızdaki fener tribünü tırttı açıkçası. Maraton ise maçtan önce yırtındı ama maçta bitiler. 2. yarının başında iyi başladılar onlar tribünde ama gerisi gelmedi. Bi ara bizi susturmaktan marşa giremediler o güzel oldu. Tribünde gayet iyiydik. Sol arka üst biraz hareketli olsa daha da fazla inletirdik. Özlediğimiz tribün geri geldi kısacası bu maçta. Takım da iyiydi herşeyiyle. Elano'yu oynat diye bi tarafımı yırttım 2 senedir nihayet oynadı. Misimovic ilk yarı defansa iyi yardım etti. Pino beni bildiğin döt etti ve harika top oynadı. Cidden süperdik herşeyiyle ama gol atamadık bi türlü. Maçın sonundaki pozisyonda aşağılara dağılıyorduk zor toparladık sonra kafayı bi kaldırdım Sühan abi tellere çıkmış bağırıyo :) Son olarak da artık inanıyorum şampiyonluğa yeter ki haftaya Bursa maçı berabere bitsin. Hee bi de Sebahattin reis günün yıldızlarındandı. Bi de bi de ''paaaankaaaart giiittiii ... gitti pankart gitti ... gitti :D :D :D :D''
( ne dandik bir ileti oldu öyle silmeye üşendim bazı yerleri kusura bakmayın :) ''
Ee şimdi siz de maçı anlatın genelde arkamı filan döndüm tam hatırlamıyorum. Neill atılmalıydı diyolar doğru mudur ?
 
Fenerbahçe'ye 3 şok birden Paylaş
Haberi Paylaş
Benim Sayfam Xing FacebookGoogleMySpaceTwitterE-postaFriend Feed 24 Ekim 2010Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında sahasında ağırladığı Galatasaray ile golsüz berabere kalan Fenerbahçe 2 puanın yanı sıra 2 futbolcusunu da kaybetti.


Sarı lacivertli ekibin golcü futbolcusu Mamadou Niang'ın sol göğsünde ağrı olduğu belirtilirken, kanat oyuncusu Issiar Dia'nın sol arka adelesinden problem olduğu ve yırtık olabileceği kaydedildi. Fenerbahçe kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, 2 futbolcunun durumlarının çekilecek röntgen ve MR'dan sonra netlik kazanacağını ifade etti.

LUGANO CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Galatasaray karşısında sarı kart gören Fenerbahçeli futbolcu Lugano, ligin 10. haftasında Bursaspor ile deplasmanda yapacakları maçta cezalı duruma düştü. Ligde daha önce Kayserispor, Kasımpaşa ve Konyaspor mücadelelerinde sarı kartı bulunan Uruguaylı savunma oyuncusu, derbide bu sezon 4. sarı kartını gördü.

Pekte üzüldüm arkadaş ya(!) :p
 
Deniz Baskın' Alıntı:
Yeni geldim yurda :) Acaip iyiydi kendi atmosferimiz. Gidişimiz , dnüşümüz güzeldi ve hep bir aradaydık. Daha sahaya çıkar çıkmaz Neill geldi selamladı bizi. Takımda Cana ve Neill bu anlamda özel oyuncular. Savaşmayı biliyorlar. Hırslarına yenik düşmüyorlar. Bizim tribünde özellikle üst taraf baya iyiydi. Zaten Sebahattin reisin dibindeydik denebilir. Aşağıyla anlaştığımız dakikalarda ses sağlam gitti. Yanımızdaki fener tribünü tırttı açıkçası. Maraton ise maçtan önce yırtındı ama maçta bitiler. 2. yarının başında iyi başladılar onlar tribünde ama gerisi gelmedi. Bi ara bizi susturmaktan marşa giremediler o güzel oldu. Tribünde gayet iyiydik. Sol arka üst biraz hareketli olsa daha da fazla inletirdik. Özlediğimiz tribün geri geldi kısacası bu maçta. Takım da iyiydi herşeyiyle. Elano'yu oynat diye bi tarafımı yırttım 2 senedir nihayet oynadı. Misimovic ilk yarı defansa iyi yardım etti. Pino beni bildiğin döt etti ve harika top oynadı. Cidden süperdik herşeyiyle ama gol atamadık bi türlü. Maçın sonundaki pozisyonda aşağılara dağılıyorduk zor toparladık sonra kafayı bi kaldırdım Sühan abi tellere çıkmış bağırıyo :) Son olarak da artık inanıyorum şampiyonluğa yeter ki haftaya Bursa maçı berabere bitsin. Hee bi de Sebahattin reis günün yıldızlarındandı. Bi de bi de ''paaaankaaaart giiittiii döt gitti pankart gitti döt gitti :D :D :D :D''
( ne dandik bir ileti oldu öyle silmeye üşendim bazı yerleri kusura bakmayın :) ''
Ee şimdi siz de maçı anlatın genelde arkamı filan döndüm tam hatırlamıyorum. Neill atılmalıydı diyolar doğru mudur ?
Bence evet hakem atsaydi kimse birsey diyemezdi. Ama mac boyu hakemle konusan Lugano da atilmaliydi ozaman.
 
Bu arada bilmem duydunuzmu? Sen var ya sen'i söyledik çok da güzel söyledik. "Eğer tribünde herkes aynı anda bir besteyi söylerse Ninni bile söylesen rakibi etkiler" cümlemin özeti gibi oldu. Saldır galatasaray da Sen varya sen de Nevizade de çok güzel bestelerdir anlaşılmıştır sanırım.
 
İlk 15 dakikadan sonra bu oyunla da puan alamazsak eğer tek diyebileceğim artık büyüydü :) İlk defa bu kadar rahat bir derbi izledim.Fenerin ilk yarıda kaleye şutları var mı bilmiyorum.Benim aklımda kalmamış. İlk yarı 1 tane atsak gerisi gelecekti ama olmayınca olmuyor arkadaş. İkinci yarıda Servet'in kendi kalesine atma çabası vardı yoksa fener pozisyona giremeyecekti. Son dakikada Pino onu atsaydı inanın bizim tribün yıkılırdı :) Tribün olarak çok sağlamdık. Ben fenerlileri bir kere duydum onda da anonscu arkadaş yol gösteri taraftara :) Neyse bu sefer yanlış anons yapmadı :) Ben bekledim saldır Galatasaray demesini :)
 
Maçtan önce farklı kazanacağız düşünceleri fener tribünlerini rehavete soktu bence. Yoksa her sene gayet iyi hayvanlaşabiliyorlardı. Normal şartlarda 10 yıldır yenemememiz mümkün olmazdı zaten.
 
Kadıköyü Samiyen yaptık az daha Ali Şeni başkan yapıyorduk.Sühan Abi ve Deniz Abiyle gittim maça.Tribün iyiydi.Az biraz sesim kaldı.Tüm oyunculara güvenimiz oluştu.Hepsi aslan parçası.Top fbye geçtiğinde hep duaya bağladım.Sebo reis bağırmıyorum diye suladı beni :p Sen varya Sen....
 

Üst