STSL 5.Hafta Beşiktaş - Galatasaray (Tatil edildi)

Bugün sahaya yine Eboue denen ruhsuz çıkarsa kimse bana adaletten falan bahsetmesin, Terim de gitsin evlatlık falan alsın. Yeter yahu! Şu dizilişi de tek forvete dönsün artık. Çift forvette ısrar etmenin mânâsı ne anlamıyorum ki! Hem çift forvet hem Sneijder bir tek sen biliyorsun cesur olmayı. Sonra golleri yiyince de şaşırıyor!
 
Muslera--Reyiz--Zan--Semih--Balta--Melo--Selçuk--Engin--WS10-Burak--Umut

Kadro buymuş. Defans düzelmiş en azından fakat adamlar kendi evlerinde koşan orta saha tek forvet çıkarken biz deplasmana WS+çift forvet çıkmaktan vazgeçmiyoruz. Bu maç yenilirsek de üzülmeyeceğim. Çünkü artık birşeylerin değişmesi lazım. Terim CM oynadığını zannediyor sanırım.
 
4-3-1-2 oynayacaksak çok çekeceğimiz var.
4-4-2 ile oynarsak Sneijder'den sol açık ve Engin'den sağ açık olmaz,bu sistemlede çok çekeriz.
İnşaAllah oyuncularımız şeref ve haysiyet mücadelesi yapar yoksa yenilgi kaçınılmaz.
Farkındaysanız kimse 3 senedir bu kadar heycansız ve ümitsiz değildi.
Ne oldu da bu hâle geldik Fatih Hoca ve Ünal Başkan bir düşünsünler...
 
Kimse maç sonu gelip Sneijder'e laf etmesin. Bu adam kanat oyuncusu olmadığı halde 4-4-2 ile çıkıyoruz. 4-3-1-2 çıkarsak yine tam verim alamayız. Kanat olmadan Sneijder'den şapkadan tavşan beklemeyin. Bruma ne zaman oynayacak acaba. Yok yani 2 maçtır güzel şansını değerlendiriyor.
 
Şaka gibi kurunun yanında yaş yanarda bu kadar mı yanar 3 yabancılı kadroda Riera niye yok yahu ! Gökhan'ın Hakan'ı ezip milli takıma motive gelmesinimi istiyorsun hocam amacın ne?
 
Fatih Hoca kendini kovdurtmaya çalışmıyor ama o yol içinde açık kapı bırakıyor gibi.

3 Yabancıyla çıkması oyuncuları hedef gösteriyor ki Fatih terim herhangi bir başarısızlıkta sorumlusu benim diyen oyuncularını hedefe koymayan bir hocaydı.

Sağ açık Umut olacak gibi keşke Amrabat yada Bruma olsaydı Engin'in yerine daha iyi olabilirdi.

Maçın sonucu ne olursa olsun gidişat iyi durmuyor.
 
Yine yeniden 4-3-1-2. Nerde Bruma, nerde Riera???.
Bu nasıl bi kadro seçimidir. Anlayan beri gelsin.

İnatla Sneijder'i kullanmayalım. İnatla kanatlara inmeyelim. İnatla Selçuğu kenara hapsedim küstürelim.
Ben hiçbirşey demiyorum artık. Sabrında bir sonu var yahu!
 
Muslera--Reyiz--Zan--Semih--Balta--Melo--Selçuk--Engin--WS10-Burak--Umut

Kadro buymuş. Defans düzelmiş en azından fakat adamlar kendi evlerinde koşan orta saha tek forvet çıkarken biz deplasmana WS+çift forvet çıkmaktan vazgeçmiyoruz. Bu maç yenilirsek de üzülmeyeceğim. Çünkü artık birşeylerin değişmesi lazım. Terim CM oynadığını zannediyor sanırım.

Şaka gibi son dakika değişikliği :-(
Zan-Danny :-(
Allah'ım sen yardım et bize...

Edit:Umut-Drogba değişikliği oldu bu seferde...
 
XI: Muslera, Sabri, Dany, Semih, Hakan Balta, Engin, Melo, Selçuk, Sneijder, Burak, Drogba… T.D: Fatih TERİM!


Dany tercihine bir şey diyemem kim oynasa Semih'in yanında benim gözümde aynı. Bana kalsa Zan ortada, Riera solda oynamalıydı. Ama dediğim gibi 4-3-1-2 yanlış gibi geliyor bana. Ya 4-4-2 oynayacaksın Sneijder olmadan. Ya da 4-2-3-1 oynayacaksın Drogba ya da Burak olmadan. Yani bu 3 oyuncudan birine neşter vurmadıkça başarı çok zor bence ki 4-3-1-2 Selçuk İnan'ın verimini de çok ama çok düşürüyor . Sol iç oynamak zorunda kalıyor ki Selçuk'un en verimli olduğu yer merkezdir Artık bu saatten sonra taktik, teknik, kadro konuşmayı bırakıp destek olmak lazım.
 
Gezi Parkı atan bazı BJK'lı taraftarlar diğer taraftarları da tahrik ederek sahaya soktu.
Oyuncular canlarını zor kurtardı.
Sahaya ellerindeki koltuklarla girip Polisle çatışan teröristten farkı olmayan taraftarlar zaptedilmeye çalışıyor.

Çarşı gezi parkından yakıp yıkmaya alışkın ya hani,bu yüzden hiç acemilik çekmiyorlar.
Sözüm meclisten dışarı bunların yaptığı çapulculuk..
 
Bugün maçı öyle ya da böyle kazandık fakat futbol falan oynamadık. Her Galatasaray'lıda olduğu gibi Fatih Terim'in bende de özel bir yeri vardır. Tabiri caizse efsanedir. Ancak bunun böyle gitmeyeceğini herkes rahatlıkla gözlemleyebilir. Madrid faciasının en önemli aktörlerinden Dany'nin oynamasını geçtim bu kanat oyuncusu olmadan WS + çift forvet olarak maça çıkmak ne demek? Bunda ısrar etmenin kime ne faydası var? Koca GS'nin hiçbir sistemi olmaz mı? 90 dakika doldur boşalt oynanır mı? Burak için zaten diyecek birşey bulamıyorum. Allah'tan Bruma girdi de biraz çabaladı mücadele etti çocuk. Drogba da kalitesini konuşturdu goller bulduk fakat bu oyunun bir taraftarı memnun etmesi mümkün değil. Sana yakışan milli takımı falan bırakıp süresiz sözleşmeyi imzalamandır. Diyeceğim o ki, güç gösterilerine, santraç hamlelerine, milli takım yönetmeye, en önemlisi çift forvetli, Sneijder'li yanlış taktiğinde ısrar etmeye devam edeceksen başarı imkansız Hocam. Sana sevgimiz sonsuz ama böyle olmaz.. Başkanı falan savunmuyorum zaten herşeyi Wesley'i transfer ederek o başlattı yalnız bu durum böyle daha fazla sürmez. GS zararlı çıkıyor her geçen gün..
 

Üst