Bora Bey'e katılıyorum. Bu maçlarda skor önemlidir. 2012 playoff'ta kaybettiğimiz ama tek kale oynadığımız FB maçı en güzel örneği.
Bruma'nın artık ilk 11'de oynamaya başlayacağını, kapanacak 1 kontenjan nedeniyle Eboue, Dany, Chedjou, Amrabat gibi vasat oynayan oyuncuları biraz olsun kamçılayacağını düşünüyorum.
Melo'ya direkt kırmızıdan 2, forma göstererek tahrikten 1 ile bence 3 maç ceza verirler. Bu esnada Ceyhun oynar. Böylece Hakan yerine birkaç maç Riera'yı kullanabiliriz açılacak kontenjan nedeniyle.
Buradaki galibiyet ile biraz olsun güvenimiz yerine gelmiştir umarım. Önümüzdeki 3 maçta 2 iç saha, 1 de Akhisar deplasmanı var. Kötü oyanasak bile Antalya maçındaki şanssızlığımız olmazsa iç saha maçlarını kazanırız. Akhisar derli toplu oynuyor. Niasse çok iyi. Onları da sağlam bir oyunla yenebilirz bence. Bu şekilde 4 maçlık bir seri(umarım çok daha uzar) bizi en kötü 2, muhtemelen 1. yapar diye düşünüyorum. Malum fenerin 2 deplasmanı olacak, Eses ve Kasımpaşa maçındaki ultra balları da devam etmezse mutlaka kaybederler puan.
Umuyorum güneşli günler bizi bekliyor!