STSL 5.Hafta Beşiktaş - Galatasaray (Tatil edildi)

Tamam çok iyi oynamadık ama maçtan önce ağır eleştiri yapan kardeşler bence yazdıklarını bir gözden geçirsin.

Bu işler okadar kolay değil.

Takımın ruh durumu maçtan önce iyi değildi ama yangınada körükle gitmemek lazım.

Sezon uzun bi sakin olun.........
 
Bu maçı ne yapıp edip alacağımızı tahmin ediyordum. Kendimce uğur yapıp hiç mesaj yazmadım. Oynanan futbol belki tat vermedi; ama böyle maçlarda mühim olan skordur; oyun değil. :)

Üç aşşağı beş yukarı, kadro ile ilgili yapılan eleştirilere katılıyorum. Lakin Bruma için özel birşeyler yazmak gerek sanırım. Allah korusun, sakatlık falan geçirmezse bu sene ligde yılın oyuncusu olabilir. Çok süratli ve çalışkan.

Maç sonu yaşanan olaylar ise çok ilginç... O dakika o taraftarın sahaya girmesi için hiçbir mantıklı neden yok? Hadi 3-5 kendini bilmez atlasa neyse... Binlerce kişi bir anda sahaya hücum etti. Sonra da birşey olmamış gibi geri çekildiler?

İnternette yazılan mesajlara doğruysa, binlerce bedava bilet dağıtılmış ve stadda 4 tane savcı varmış. Ayrıca stada girişte hiç arama yapılmadığı söyleniyor? Forumdan maça gidenler varsa onların da izlenimlerini öğrenmek isterim.

Neyse, bu konu daha çok su kaldırır. Tebrikler Galatasaray! :)
 
Bora Bey'e katılıyorum. Bu maçlarda skor önemlidir. 2012 playoff'ta kaybettiğimiz ama tek kale oynadığımız FB maçı en güzel örneği.

Bruma'nın artık ilk 11'de oynamaya başlayacağını, kapanacak 1 kontenjan nedeniyle Eboue, Dany, Chedjou, Amrabat gibi vasat oynayan oyuncuları biraz olsun kamçılayacağını düşünüyorum.
Melo'ya direkt kırmızıdan 2, forma göstererek tahrikten 1 ile bence 3 maç ceza verirler. Bu esnada Ceyhun oynar. Böylece Hakan yerine birkaç maç Riera'yı kullanabiliriz açılacak kontenjan nedeniyle.

Buradaki galibiyet ile biraz olsun güvenimiz yerine gelmiştir umarım. Önümüzdeki 3 maçta 2 iç saha, 1 de Akhisar deplasmanı var. Kötü oyanasak bile Antalya maçındaki şanssızlığımız olmazsa iç saha maçlarını kazanırız. Akhisar derli toplu oynuyor. Niasse çok iyi. Onları da sağlam bir oyunla yenebilirz bence. Bu şekilde 4 maçlık bir seri(umarım çok daha uzar) bizi en kötü 2, muhtemelen 1. yapar diye düşünüyorum. Malum fenerin 2 deplasmanı olacak, Eses ve Kasımpaşa maçındaki ultra balları da devam etmezse mutlaka kaybederler puan.

Umuyorum güneşli günler bizi bekliyor!
 
Klasik hakemle kazandık söylemleri var ama görüntüler tam olarak öyle değil, golde Burak'ın eline çarpmış ama verilmeyen penaltımız da var.
Yine BJK derbisi ve yine Melo üzerine oynanan oyunlar. Kırmızıyı gördü zaten, forma göstermekte bir sıkıntı olmasa gerek. Emre her zaman yapıyor, hiç bir şey olmadı.
Bruma yılın değil, TR tarihinin transferi olabilir.
Drogba için söylenecek söz yok.
Olaylar için ortada dolaşan spekülasyonlar var ama bir hazımsızlık da söz konusu.
 
Basit gol yedik mi evet yine yedik fakat oynamamız gereken en iyi şekilde oynadık.Bruma hamlesi çok yerinde oldu ve hakettiğimiz galibiyeti aldık.

İnadına Fatih Terim,inadına Felipe Melo!
 
haftaya;

muslera
sabri dany semih hakan
ceyhun selçuk
bruma sneijder amrabat (umut)
drogba

çift forvet, daha doğrusu (drogba-burak-sneijder) aynı anda olmuyor..
 
Melo'ya sahip çıkmalı yönetim. İhaleyi ona yıkmak için çaba harcıyorlar. Ve bjk'nin en ağır cezayı alması için lobi yapmalıyız. Trabzonspor'u da yanımıza çekmeliyiz. Bir kaç yıl önce 10 taraftar sahaya girdi diye hükmen mağlubiyet ve 5 maç seyircisiz oynama cezası almışlardı.
 
Aslında ilk yarının son bölümünde başladı oyundaki değişim ama ilk yarı ile ikinci yarı siyahla beyaz gibiydi bizim adımıza. Kazanmak güzel ama hataları görmezden gelirsek daha kötü sonuçlar er ya da geç bizi bekler.

Terim´in adaletini görmek isterdim kadro açıklandığında. Dani yerine Gökhan Zan, Engin Baytar yerine Bruma ve en önemlisi Burak Yılmaz yerine Umut Bulut. Bu listeye Madrid maçının ayakta kalan ismi Riera´yı da eklemek mümkün Hakan Balta´nın yerine.

Neyse! Saha içinden çok saha dışı konuşulacak bir maçı geride bıraktık. Çarşı sütten çıkmış ak kaşık değil, hataları vardı, dün de devam ettiler ama bir gerçeği görmezden gelemeyiz; yaşanan olaylara çanak tutuldu, hatta organize edildi desek de yanlış olmaz herhalde. Sebebi malum; Çarşı´nın Gezi Parkı eylemlerinde ön plana çıkmış olması.

Bakalım su´lu maça 5 maç ceza kesenler bu olaylara ne kadar cezayı değer görecek.
 
Beşiktaş maçları bir Anadolu takımı ile aynı benim kantarımda. Ama sağolsunlar her maç birşeyler yaparak daha anlamlı kılıyorlar.

Fatih Terim çok iyi analiz etmiş, ve iyi motive etmiş takımı.
 
Bruma'yı izledikce Amrabat'a verilen milyonlara acıyorum. Kafayı kullanan oyuncu başka abi. Bu yaşta bu mental zenginlik;helal olsun.
Umarım taraftar şişirmezde üzerine koyarak devam eder.
 
Bruma'nın hedefi var. Biz de kontratını tamamlamaz. Tahminim iyi performans gösterirse en geç gelecek sezon sonu bir başka takıma gider.
 
Göz altına alınanların sayısını 69 açıkladılar ki bunların 40'ı kaçak girmeye çalışanlarla alkol ve kesici silah sokanlar. Sahaya 1000-1500 kişi girdi sadece 70 kişi göz altına alındı.

Fikret Orman'da febeş'e laf çakıyor. Araba yakmadık diyor.
 
22.09.2013'deki Beşiktaş JK maçında yaşanan skandal ve rezaletlerden sonra Beşiktaş'a 4 maç seyircisiz oynama "ÖDÜLÜ" verildi !

Maç ile ilgili kararı Federasyon mu verecek ?
 

Üst