• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Su Topu Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
hangi maçlar hangi gün ve saatte oynanacak bilen varsa yazabilir mi ?

Ankara'dan cumartesi maçına gidebiliriz neden olmasın ;)

Sutopuna süper başlangıç ilk maç 21-1 galibiyetimizle bitti.

bir takımda hiç mi acıma olmaz ya :D Savunmamızın uyudugu bir vakit yemişiz golü koç Mihajloviç uyaracaktır oyuncuları :kop

tebrikler KINGS OF THE POOLS. Gururumuzsunuz. 3te 3 ile çıkalım bu gruptan.

Artık ''Bu Takım'' dergide Futbol Takımı ve Basketbol takımına ayrıldığı kadar olmasa da sürekli yer almalı ama köşede ufak bir yerde değil gerekirse maç istatiskleriyle 1 sayfada.Çünkü hakediyorlar.Ayrıca bu taraftara da ''Sutopu'' diye bir şubenin olduğunu hatırlatabilir...

serdarmengi' Alıntı:
Sutopuna süper başlangıç ilk maç 21-1 galibiyetimizle bitti.
Şaka mıdır bu?Şaka olan 21-1'lik skor değil o 1 golü yemiş olmamız. :D

Hollanda temsilcisini 9-5 yendik ve ilk onaltıya ikinci defas kalmayı garantiledik. Darısı ilk sekize kalmak. Tebrikler KINGS OF THE POOLS.
:atki

Yarınki Terresa maçı 10:30 'daymış. Adamlar da Fin ekibini 30-0 yenmişler .Benc e zevkli maç olur.
İstanbul'da olup da bu takıma hakettiği desteği vermeye tenezzül edecekler varsa bu maçtan daha iyi bir başlangıç olamaz.Gruptan lider çıkalım.İstanbul grubunun son maçında gerekli morali aşılayalım ''kinGS of the pools'' a...

Gruptaki liderlik maçını ne yazıkki 15-14 kaybettik ve grup ikincisi olarak turu geçtik. Şimdiki umudumuz haftaya çekilecek olan kuralarda dişimize göre bir takımla eşleşmemiz. Sağol KINGS OF THE POOLS.

Başabaş bir mücadele olmuş, çok da önemli değildi zaten kazanmamız.

Umarım kuradan geçen seneki gibi zor bir rakip çıkmaz (Kazan ve Dinamo Moskova dışında kim gelirse gelsin razıyım).

İlk başta bende öyle düşünüyordum Can ama işin rengi pek öyle değilmiş. Çünkü muhtemel rakibimiz diğer grupların birincilerinden biri olacak. Birinciletr arasında sıkı takımlar var. Şayet bu maçı kazanabilseydik çok daha kolay bir takımla eşleşebilecektik.

Evet arkadaşlar ilk onaltıya kaldık ve çarşamba günü kuralar çekiliyor. Diğer grupların birincilerinden biriyle eşleşeceğiz. Sizin aklınızdan hangi takımın çıkması geçiyor.

RUS Dinamo Moscow
RUS Lukoil Spartak Volgograd
ESP C.N. Terrassa
MNE Budvanska Riviera Budva
ITA Leonida Bissolati Cremona
ITA Sacil Hlb Nervi
ESP C.N. Mataró
RUS Sintez Kazan

Muhtemel rakiplerimiz bu takımlar...

Açıkçası Dinamo Moskova, Kazan ve Bissolati Cremona'yı istemiyorum çünkü bu takımlar fazla güçlü ve büyük olasılık Final Four'a kalacaklar. Bu üç takımın dışından hangisi gelirse gelsin avantajlı bir tur oynayacağız demektir.

Özellikle Mataro'yu ve her ne kadar yenilsek de Terrassa'yı istiyorum. Bunların dışında da Budva olabilir. Ne de olsa biz de Sırp ekolüyüz. Dördüncü tercihim olarak da Nervi olabilir, İtalyan temsilcilerinden biraz daha güçsüz olanı.

Can Abi'ye aynen katılıyorum.Zaten çıkması ihtimal 8 takımdan 3'ü bayağı zorlu rakipler.Bilmiyorum statü futboldan veya diğer sporlardan bildiğimiz gibiyse Terresa ile oynamayız.Onu da çıkarırsak 4 tane dişimize göre rakip var.
Ayrıca Serdar Abi , maçlar tek maçlı eleminsayon sistemine göre mi oynanıyor yoksa tek maçlı eleminasyon mu?

Utku maçlar iki ayaklı eliminasyon'a göre oynanıyor. Gol farkını alan takım bir üst tura çıkıyor.

Gol eşitliği halinde ise deplasman gollerine bakılıyor sanırsam

Alınacak sonuç birazda grupta en çok skor yapan Halil Beşkardeşler, Kaloderoviç, Pejicic ve Petroviç'in göstereceği performansa bağlı benim görüşümce.

Serdar Abi kura sonuçlarını merakla bekliyoruz.Belli olur olmaz bizlerle paylaşacağına eminim.

Yanlış alarm almışım kura haftayaymış sevgili Utku. İlgilenenlerden özür dilerim.

Biliyorsunuz Levent hoca şube kaptanlığı görevinden alınmıştı. Bugunkü fanatik gazetesinden bununla ilgili bir haber buldum.

Sutopu ve Yelken şubesi kaptanları görevden alındıktan sonra 615 genel kurul üyesi karardan geri dönülmesi için imza toplamış ancak yönetimden olumsuz yanıt alınmıştı. Divan Kurulu’nda bu konu da gündeme taşındı. Şubelerden sorumlu yönetici Vedat İrdelp, Sutopu Şubesi Kaptanı Levent Çiner için, “Bir şube kaptanı, başkanı hakkında kötü bir şey söyleyemez. Sporculara hangi terbiyeyi vereceğiz? Yeni havuza taşınmak istemedi ama biz taşınmak zorundaydık. Ben bu arkadaşımızla disiplini sağlayamadım. Bundan sonra da kendisiyle çalışmam” dedi. Yelken Şubesi Kaptanı Vefik Ulus hakkında ise İrdelp şunları belirtti: “Arkadaşımıza teknik direktör olarak görev yapmasını söyledik. O ise kabul etmeyip ayrıldı.” Divan Kurulu üyeleri, iki kaptanın görevlerine iade edilmesiyle ilgili tavsiye kararı alınmasını ise 17’ye karşı 19 oyla reddetti.

CanuAltay' Alıntı:
RUS Dinamo Moscow
RUS Lukoil Spartak Volgograd
ESP C.N. Terrassa
MNE Budvanska Riviera Budva
ITA Leonida Bissolati Cremona
ITA Sacil Hlb Nervi
ESP C.N. Mataró
RUS Sintez Kazan

Muhtemel rakiplerimiz bu takımlar...

Açıkçası Dinamo Moskova, Kazan ve Bissolati Cremona'yı istemiyorum çünkü bu takımlar fazla güçlü ve büyük olasılık Final Four'a kalacaklar. Bu üç takımın dışından hangisi gelirse gelsin avantajlı bir tur oynayacağız demektir.

Rakibimiz Cremona olmuş :?

Can gerçektende ilk başta bende senin gibi düşünüyordum. Ama rakibin çıktığı grubu, yendiği takımları ve geçen sezonki performansını gördükten sonra samimi söyleyeyim biraz umutlandım. Elbette zor bir takım ama GALATASARAY için hiçbir şey imkansız değildir.

Geri