Super Cup | Spartak Moskova 92 - Galatasaray 59

Re: Fiba Super Cup | 20 Ekim - Saat: 16.45

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":1bz6wx8i]Hey allahım ya.16.45 te kupa maçı var.Bu maçın normal süresi zaten 16.45'te bitiyor.Nasıl bir yayın akışı yapmış gstv.İzleyiciler maç öncesi atmosfer görmek ister,röportaj ister,kadroları merak eder,yorum dinlemek ister.Bunlar direk hava atışında bağlanacaklar galiba.

Canlı yayın aracı mı gitti ki oraya? Canlı yayın aracı yoksa bağlantı yapamazlar.Telefondan bağlanırlar kazanırsak...[/quote:1bz6wx8i]

En azından maçı anlatacakları stüdyoda maçın başlamasına 10 dakika kala bağlanabilirler.Normalide budur!

hakkaten ya.başlasın artık maçı vermeye televizyon.süper kupa finaline saniyeler kaldı hala a2 maçında tv.sanki çokm önemli ya a2 maçının son 5-10 dakikası.

sizdede sesler karıştımı:)

Vee düzeldiii:)

Bende panik atak var inşallah kalp krizi geçirmem bu maçta :) :)

Işıl'ın yedeği olarak saf 1 numaramız olmadığı için 33 dakika süre aldı Işıl.Tamam doğru 15 dakika civarı bir süre alır Nilay fakat bence bu çok ciddi bir süre.

Çok ağır bir yenilgi oldu bu yahu. Tamam yenecek gücümüz çok yoktu ama ben bu kadar beklemiyordum, Işıl ve Augustus'un yokluğunu fazlası ile aradık. Işıl gibi mücadele eden kişi yoktu takımda, Young ise bana göre kötüydü, pota altı ve boyalı alanda atılan şutlarda isabet oranı epey düşüktü. Velhasıl kötü oynayarak büyük hezimet aldık ama Spartak'ın maddi/manevi gücünü de hesaba katmak gerek.

Lig icin bir sikinti yasayacagimizi zannetmiyorum fakat esas hedef avrupa ise bu kadro ve bu oyun sistemi ile basari cok zor.

Acil bir 3 numara bu takima monte edilmeli.Mevcut kadromuza ne sophia nede bir baskasi 3 numara oynayacak durumda degil.

Onumuzdeki gunlerde rusya liginde bu takimi yenen ekaterinburg ile karsilasacagiz ve o macin atmosferi ile bu macin atmosferi arasinda pek bir fark olmayacak.

Bu mac ile ilgili yorum yapmaya gerek oldugunu sanmiyorum.Bu mac icin ne oyuncu elestiririm ne sistemi nede antrenoru elestiririm.