Sylvia Fowles

Sylvia ve Fener mi? Herhalde yeryüzünde nefret ettiği tek takım Fenerdir. Ayrıca gelecek sene sözleşmesi devam ediyor. Salaklık yapıp bırakacak halimiz yok herhalde!

yanlız karşıyakalıların rüyalarını süslüyor :D bir de baharı alalım diyorlar

geçen sene de aynı muhabbet olmuş, yorumlara baktım da, ben gideceğini düşünmüyorum :)

Fowlesla sezon başı 2 yıllık anlaşma imzaladık. Tina için fener ve ros casares diyorlar. Fenere gider mi bilem ama giderse Fenerin bize bonservis ödemesi gerekiyor. Hadi onları geçtik bizim devşirme Hollingsworth %90 UMMC ile anlaşmış diyorlar Ne garip bir durum.

Fowles gerçektende çok özel bir oyuncu onu gerçekten iyi kullanan bir koç inanılmaz verim alabilir. Hep bizimle kalsın onu çok seviyoruz

Love Womens Basketball'daki sayfa, PC kullanabilecek ve okuma yazma bilen her bireyin yorumlarına açık. Dedikoduları topluyorlar, okuyucular akıllarındakini rahatlıkla yazabiliyor. Kayda değer bir yanı veya resmiyeti yok yani o sayfanın.

@Adnan Erdoğan
Dün geçen seneki transfer başlığının ilk 80 küsür sayfasını hiç üşenmeyeyip okudum. Çok heyecanlı olduğunu gördüm. Her sitede çıkan haberi buraya taşımana gerek yok. Biraz seçici olalım lütfen.

Sylvia gibi yürekli oyuncu zor bulunur. Sözleşmesi devam ediyor. Herhalde buna rağmen onu kaybetmeyiz diye düşünüyorum!

Love Womens Basketball sitesi hem resmi olarak gerçekleşen transferleri hem de transfer dedikodularını yayınlayan bir site ancak herkes dedikodu girebiliyor yani şu an girip birsel vardarlı galatasaray'da diye dedikodu yazabilirsiniz (keşke :) Big Sly 2 senelik imzalamıştı diye hatırlıyorum ama benim takımdaki yabancılarda genel olarak gördüğüm bir mutsuzluk hali var. Bunun da sebebi kuvvetle muhtemel ceyhun yıldızoğlu. Umarım oyuncular gitmek istemezler

Taurasinin söyleşisi eklenmiş ama Fowlesın eklenmemiş

Öncelikle sana bu sezon için teşekkür ederiz. Şampiyon olamadık ama iki kupa kazanmayı başardık. Neler söylemek istersin?

-Genel olarak iyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. İki kupa kazandık ancak tabii ki en önemlisi lig şampiyonluğuydu. Bu nedenle yeniden konsantre olup gelecek sezonu, nasıl şampiyon olabileceğimizi düşünmeye başlamamız gerekiyor.

Gelecek sezon da bizlerle olacaksın, neler söylemek istersin?

-Gelecek sezonu iple çekiyorum. Buradaki arkadaş grubunu çok seviyorum ve benim buradaki işimi çok kolaylaştırıyorlar. Gelecek sezon da burada olacağım ve şimdiden geri dönmek için sabırsızlanıyorum. Ve tüm sezon harika olan taraftarımıza da teşekkür ediyorum.

Gelecek sezon muhtemelen bazı oyuncular takımda olmayabilir, bu konuda neler söylemek istersin?

-Ben herkesle iyi anlaşan bir insanım. Bu nedenle yeni isimler beni endişelendirmiyor ve buradaki arkadaş grubu kimler olursa olsun iki amacımız olacak; bir bütün olarak şampiyonluğa odaklanmak ve eğlenmek.

WNBA ve Olimpiyatlar başlıyor, neler söylemek istersin?

-WNBA organizasyonunu iple çekiyorum. Chicago Sky’da yeni bir sezon ve yeni yüzler beni bekliyor. Olimpiyat oyunlarını da heyecanla bekliyorum. Ülkem için mücadele etmek ve iyi vakit geçirmek istiyorum

Evet ocakta yine seneye de geç gelicekse bence fowles'a hizmetlerinden dolayı teşekkür edebiliriz...yerine alabileceğimiz 1 avrupalıyla çok daha iyi oluruz...ki özellikle seneye 4 yabancı oynayacakken fowles ocakta gelemez...