Tahkim -5 Puanlık Cezamızı Kaldırdı

  • Konbuyu başlatan Emin Doğanca
  • Başlangıç tarihi
Re: TBF Kararı

4 maç ceza veren federasyon ne akla hizmet 4 maç vermiş?Tahkim'e gitme şansımız var mı ?
 
Re: TBF Kararı

-4 puanımız var şu an 2 galibiyeti olan takımları göz önüne alırsak 12 puan gerideyiz yani bu takımlardan 12 maç fazla kazanmalıyızki küme düşmeyelim
 
Re: TBF Kararı

yönetim derhal gerekeni yapsın.lig sonuna kadar debelenip lig düşmenin kulübe yarardan çok zarar getireceği açıktır.disiplin kurulunun kararı da oldukça yanıltıcıdır.takımımıza bundan daha ağır ceza verilemezdi.lig ve kupada diskalifiye edildik.
 
Re: TBF Kararı

30 maçı kaybeden ligi 30 puanla tamamlıyor. Biz kalan 24 maçta 15 galibiyet alsak ancak o kadar puan alabiliyoruz. Ligde kalmamız mucize ötesi işleri kalmış. Ligde de herkesin birbirini yenebildiğini düşünücek olursak hakikaten işimiz çok zor. Seneye 2.lig sonrasında hemen 1.lige çıksak bile en azından nerden baksan kayıp bir 3 sene daha yolda gibi
 
Re: TBF Kararı

Bakalim kume dusmesi istatiski olarak 80% olan gsye bu dakikadan sonra hangi delikanli hoca sahip cikip kocluk yapacak. Adamlar direkt dusurmediler ama bu cezalarla mucize olmazsa sene sonu kume dusurmus oldular.
 
Re: TBF Kararı

Şimdi gördüm Ntvsporda.-4 puanla devam edicekmişiz.Cemalin oynadığı tüm maçlar hükmen sayılmışız.
 
Re: TBF Kararı

yok ligden düşmeyizde, bu sene playoff ve gelecek sene uleb cup ihtimali çok düştü.
herşey e tamam da kinsey nasıl 2 maç ceza alır ya. cantona 2 hafta hapis 9 ay hak mahrumıyetı almıştı seyırcıye tekme attıgı için. hayır aynı oyuncu gs li bi basketbolcuya yumruk atarsa 8 mac(haislip-mirsad kavgası) ama seyırcıye yumruk atınca 2 maç ceza alıyor. yazıklar olsun!
 
Re: TBF Kararı

Takımı ligden çekip seneye yatırım yapmakta fayda var.


Eyüp Abi, bu takımı küme düşürenlere söylediğim lafları bana yakıştıramamıştın.
Ben şimdi o lafların 5 mislini daha söylüyorum.
Takımı küme düşürttüler resmen.
Aşağılık insanlar.
 
Re: TBF Kararı

Emre Aydın' Alıntı:
Şimdi gördüm Ntvsporda.-4 puanla devam edicekmişiz.Cemalin oynadığı tüm maçlar hükmen sayılmışız.

-4 puanla devam ediyorsak açıkladıkları karar yanlış. Yenilgilerden aldıkları 1'er puan ve artı 5 puan silinmesi diye kararı açıklamaları lazımdı.
 
Re: TBF Kararı

kanuni boşluklardan yararlanıp,kayseri ve erciyes birleşmesi tarzında birşeyler yapmalıyız..bu daçka olur telekom olur vs....
 
Re: TBF Kararı

Hükmen yenik olduğumuzda 0 puan mı oluyor ki ?
 
Re: TBF Kararı

alınan kararlarda fenerbahçe lobisinin etkisinin olduğu ortada. ancak haksız konumda olduğumuz için söyleyecek sözümüz yok. alınan kararların neden ligin ilk beş maçını kapsadığının bir açıklaması yok federasyonda. muhtemelen karara itiraz edilecektir. şu anda efes maçında alınan puanla 1 puandayız. bu durumda ligde kalmak büyük bir başarı olacaktır takım için. galatasaray spor kulübü iyi niyetli davranmasına rağmen federasyon bu iyi niyete karşılık vermedi. bu nedenle yönetimin divan kurulunda ciddi oranda sarsılacağını ve ardından federasyona karşı rövanş kaygısı içerisine gireceğini düşünüyorum.
 

Üst