Tahkim -5 Puanlık Cezamızı Kaldırdı

  • Konbuyu başlatan Emin Doğanca
  • Başlangıç tarihi
Re: TBF Kararı

Ya beyler, şu anda bizim 1 puanımız var.
En yakın rakibimizle aramızdaki puan farkından dolayı -4 falan denildiğini düşünüyorum.
Yoksa -4 den başlamak şaka gibi bir karar olur ki ondan sonra zaten daha oynamanın amacı yok !
 
Re: TBF Kararı

Son Dakika: Galatasaray Cafe Crown ligde ve kupada bütün maclari hükmen yenik sayildi ... GSTV de son dakika olarak geldi
 
Re: TBF Kararı

Alınan kararlar belki de az dı düşürmekten beter ettiler bizi birde ülkere sahada kazandığımız maçı masabaşında verdik ama Kinsey'in aldığı ceza 2 maç ! az vermişler..

Bu saatten sonra tüm maçlarımızı oynasak bile ki galiba 24 maç var bundan sonra 24'te 24 yapmakta imkansız ! Herhalükarda ligten düştük ! Ligden çekilelim.
 
Re: TBF Kararı

maçları hükmen yenildiğimiz için 0 puan aldık birde üstüne -5 puan verdiler.efes maçından 1 puan aldık -4 puandayız.daçka 6 puanda.daçkadan 10 maç fazla yenmeliyiz.inşallah düşmeyiz tabi bu takım play-out oynamaya alışık ama(!)
 
Re: TBF Kararı

Yaptığımız toplam 6 maç var.Bu maçların 5inde Cemal oynadı ve bu 5 maç hükmen 20-0 mağlup sayıldık.Bu maçlar için bize -5 puan verildi.Ancak Efes maçında oynamadığı için ordan gelen 1 puan ile -4 e düştü.
 
Re: TBF Kararı

Eren Pirli' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":2xj7l83o]Bunun tahkimi filan yok mu?

olay ilk patlak verdiğinde her cezaya razıyız itirazımız olmicak gibi bir açıklamamız vardı..[/quote:2xj7l83o]
Şükür idam vermemişler o zaman... İtiraz edilmesi lazım.
 
Re: TBF Kararı

Tamam cezamızı çekelim de biraz da abartmışlar gerçi hiç bişey yokken bile türlü baskılkarla medya gücü ile federasyon üzerindeki etkisi ile neler neler yapanlar bu fırsatı çok güzel bi şekilde değerlendirdiler ne diyelim bizi bu hale sokanlar utansın.
 
Re: TBF Kararı

Üç beş tane kendini bilmez yüzünden bu sporu ülkemize kazandıran 104 yıllık camianın çektiği ızdıraba bak ligden çekilmemiz gerek yada bir takımla birleşilmeli vs.
 
Re: TBF Kararı

-5(-4) puanda isek kalan bütün maçları kazanırsak 44 puanla bitiririz...

0(+1) ise 48 puanda oluruz...



geçen sezon play-offa giren son takım daçka 44 puanla girdi..düşen takımlardan mutlu akü 40 puanla düştü.
 
Re: TBF Kararı

evet doğru 5 hükmen yenilgiye 0 puan ve 5 puan silinmesine karar verildi. şu anda -4 puandayız yani. bu durumda ligde kalmak neredeyse imkansız hale geldi. yönetimin nasıl bir karar alacağını merakla bekliyorum.
 
Re: TBF Kararı

Şimdi gelecek hafta ki maçta Nevriye'yi yumruklarsak 2 maç salonlara giremeyecek miyiz?

Bu ülkenin Muz Cumhuriyet'i olduğuna inanmaya başladım artık...
 
Re: TBF Kararı

İlk Yarıda Kalan Maçlar
Karşıyaka(d)
Tofaş
Daçka(d)
Antalya
Mersin(d)
Telekom
Beşiktaş(d)
Aliağa
Bornova
Arkadaşlar ilk dört maçı alırsak toparlarız.
 
Re: TBF Kararı

sponsorumuz olduğu için, ligden düştü demek istememişler. GS'ın hiç eveleyip gevelemeden basketbol takımını ligden çekmesi gerekiyor. yabancı oyuncularımıza yol verelim teşekkür edelim katkıları için. önümüzdeki senenin hazırlıklarına başlayalım. Sponsor da çekilsin başımızdan. Eğer sponsor çekilmemekte kararlı ise, genç oyuncularla bu seneyi tamamlayalım. Avrupa maçları da var gerçi. bu yüzden ligden tamamen çekilmek daha iyi olur.
 
Re: TBF Kararı

Galatasaray' a yakışan bence ligden affını isteyip 2' inci ligden başlamayı talep etmesidir. Bu şekilde daha temiz bi sayfa açılabilir, bu karardan sonra çok fazla debelenmeye gerek yok . bu leke başka türlü temizlenmicek gibi görünüyor
 
Re: TBF Kararı

puanlar silindiğinde maçlarda hükmen mağlup sayılıyor muydu ? öyle bi kural var mıydı ? Gerçi Cemal'in oynadığı tüm maçlar hükmen mağlup sayıldı denildi ama..
 
Re: TBF Kararı

Olayın tarafı biz değil de Fener olsa bu kadar ağır bir cezayla karşı karşıya kalmazdı vs. gibi söylemlerle kendimizi yormayalım.

Bu şartlar altında ligden çekilmek en doğru karar olur. Bana kalırsa Adnan Polat Divan Kurulu Toplantısı´nda bu konuyu gündeme getirip, kurulun onayını almalı.

Not: Bu başlıkta TBF´nin sadece bize yönelik verdiği cezayı konuşalım.
 

Üst