Takas ve Transfer dedikoduları...

Erdal Avcı' Alıntı:
[quote="Deniz Baskın":zxbv9wh2]değerlendirme bekliyor bu satırlar...hani şöyle bütün takımları 3er satırdan filan...hani kim yapar bunu bilemiyorum ama :p :p :p
istersen ben yapabilirim.ister misin?[/quote:zxbv9wh2]

Bu işler için davetiye organizasyonumuz yoktu ...
Demek ben askerde iken değişmiş !
Eeee zaman değişim zamanı , no comment ...

Bende bir analiz yazısı yazmaya başladım. Doğu Konferansını bitirmek üzereyim. Uzun olduğundan ilk olarak Doğu Konferansını koyarım. Aslında bir konu açılsa daha iyi olur...

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Bende bir analiz yazısı yazmaya başladım. Doğu Konferansını bitirmek üzereyim. Uzun olduğundan ilk olarak Doğu Konferansını koyarım. Aslında bir konu açılsa daha iyi olur...
o zaman batıyıda ben yazarım.ama söylesen grup grup yazardık.herkes 5 takım yazardı.

Erdal Avcı' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":168qeicv]Bende bir analiz yazısı yazmaya başladım. Doğu Konferansını bitirmek üzereyim. Uzun olduğundan ilk olarak Doğu Konferansını koyarım. Aslında bir konu açılsa daha iyi olur...
o zaman batıyıda ben yazarım.ama söylesen grup grup yazardık.herkes 5 takım yazardı.[/quote:168qeicv]
Farketmez Erdal sen benim yazdığım takımları tekrar kendine göre yazabilirsin. Sonuçta herkesin düşüncesi farklı olabilir...

Washington Wizards'ın başı sakatlıklardan kurtulmuyor. Hazırlık kampı öncesinde ameliyat olan yıldız oyun kurucu Gilbert Arenas ile başlayan sakat oyunculara pivot Brendan Haywood da katıldı.
Wizards'ın yaptığı açıklamaya göre Haywood, en erken dört ay sonra takıma dönebilecek. Geçtiğimiz sezon 10.6 sayı ve 7.2 ribaund ortalamaları tutturarak kariyerinin en iyi yılını geçiren Haywood'un yokluğunda Etan Thomas'ın ilk beş başlaması bekleniyor.

36377.jpg

Re:

Göker AKEL' Alıntı:
Bu işler için davetiye organizasyonumuz yoktu ...
Demek ben askerde iken değişmiş !
Eeee zaman değişim zamanı , no comment ...
göker abi ben senden beklemiştim yani açık çek sanaydı ama...

Celtics Miles'ı serbest bıraktı ...
NBA'in uyuşturucu madde kullanma yasağını ihlal ettiği için ilk 10 maçta oynamama cezası alan Darius Miles, yeni takımı Boston Celtics tarafından serbest bırakıldı.
27 yaşındaki oyuncu, 2000 NBA draftında Los Angeles Clippers tarafından 3. sırada seçilmişti.

36523.jpg

Unutmadan Deniz , açık çek teklifin için sağol , fakat NBA sezonu uzun ve yapılacak daha çok analizler var ;)

darius miles olayına hiç şaşırmadım, bu olaya şaşıran varsa ben onlara şaşırırım ancak.. bu arada belki tam alakalı değil ama andırdığı için buraya yazıyorum. eski galatasaraylı futbolcu berkant göktan ın sözleşmesi, 1860 Munchen tarafından kokain kullandığı dolayısıyla fesh edilmiş..

Emre Yuksel' Alıntı:
darius miles olayına hiç şaşırmadım, bu olaya şaşıran varsa ben onlara şaşırırım ancak.. bu arada belki tam alakalı değil ama andırdığı için buraya yazıyorum. eski galatasaraylı futbolcu berkant göktan ın sözleşmesi, 1860 Munchen tarafından kokain kullandığı dolayısıyla fesh edilmiş..
Katılıyorum abi. O sakatlıktan sonra ondan birşey beklemek imkansız bir olaydı...

Bulls'da Hughes şoku.Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Chicago Bulls takımına, Minnesota Timberwolves ile oynanan özel maçta sakatlanan tecrübeli oyuncu Larry Hughes'dan şok bir haber geldi.

Tecrübeli oyuncunun yapılan kontroller sonrası sağ omuzunun çıktığı belirlendi. Hughes 'un 6-8 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.Yıldız oyuncu verdiği demeçlerde formuna kavuştuğu bir dönemde bu durumun kendisi adına oldukça zor olduğunu söylerken, "Daha önce farklı sakatlıklar yaşadım, bu yüzden de rehabilitasyonla birlikte yüzde yüz sağlıklı olmak adına ne yapmam gerekiyorsa yapacağım. Bunu yapabileceğime inanıyorum" dedi.

Larry Hughes geçen sezon Cleveland'da 40 maç oynadıktan sonra Chicago Bulls'a takas edilmiş ve yeni takımında 28 maç oynamıştı. Hughes, Bulls formasıyla 12.0 sayı, 3.1 ribaunt, 3.1 asist ortalama tutturmuştu.

hughes_sakat.jpg

Cavs, forvet oyuncusu Dupree'yi serbest bıraktı. Dupree, hazırlık döneminde 15 dk. ortalama ile 6.5 sayı 2.8 ribaund ortalamaları ile oynamıştı.
Dallas, McLeod'u gönderdi.
Knicks, 2010'da sözleşmesi bitecek olan David Lee'nin sözleşmesini uzatmayı düşünmüyormuş. Bunda en önemli etken aynı sene kontratı bitecek olan LeBron ve Wade gibi bir süperstar almakmış.

knicks, david lee yi havaya atsın, yere düşmeden 5 takım birden havada kapar.. knicksin lebron a asılacağını artık mısırdaki sağır sultan duydu.. 2010 yazında sanıyorum yeni bir dünya rekoru görebiliriz.. özellikle o zamanki cleveland ın durumu çok önemli.. hala böyle pati çekiyor olurlarsa lebron gider.. bir franchise player olmayı değil şampiyonluk yüzüğünü daha çok ister ki haklı da.. ona teklif yapacak takımlar için paradan çok contender olup olmamaları da önemli bence. atıyorum, golden state in vereceği yıllık 20 milyon USD ile lakers ın vereceği 20 milyon USD aynı olmayacaktır..

Emre Yuksel' Alıntı:
knicks, david lee yi havaya atsın, yere düşmeden 5 takım birden havada kapar.. knicksin lebron a asılacağını artık mısırdaki sağır sultan duydu.. 2010 yazında sanıyorum yeni bir dünya rekoru görebiliriz.. özellikle o zamanki cleveland ın durumu çok önemli.. hala böyle pati çekiyor olurlarsa lebron gider.. bir franchise player olmayı değil şampiyonluk yüzüğünü daha çok ister ki haklı da.. ona teklif yapacak takımlar için paradan çok contender olup olmamaları da önemli bence. atıyorum, golden state in vereceği yıllık 20 milyon USD ile lakers ın vereceği 20 milyon USD aynı olmayacaktır..
Bu konuda haklısın abi. Lee kendini geliştiren ve ekmeğini taştan çıkaran bir oyuncu. Her takımda katkı sağlayabilecek bir oyuncu.
LeBron konusuna gelince. Cavs'in artık bazı hamleler yapması gerekli. Ellerinde bir şans var. LeBron. Onun yanına gerekli adamları yerleştirerek hedefe doğru yürümeleri lazım. Geçen senelerde guard konusunda ki kararsızlıklarının cezasını çekmişlerdi. Bibby'i alamamışlar ve play-off'larda acısını çekmişlerdi. LeBron'un yanına 2. bir skorer koymakta zorlanmışlardı. Eğer o zamana kadar Cavs böyle devam ederse bende LeBron'un ayrılmak isteyeceğini düşünüyorum. Çünkü her oyuncunun hayalinde o yüzük vardır. Ama gideceği takım Knicks mi olur bilinmez...

Knick bu kadrolarına Lebron'u eklerken yanınada bir yıldız desteği daha getirmezse yine değişen birşey olmaz.Bu durumda Lebron'nunda takımını bırakıp oraya gitmesi için bir sebep olmaz.

Bi kaç kısa haber de ben ekliyeyim.Houston Rockets Micheal Harris'i serbest bıraktı.
Phoneix Suns Robert Hite'ı serbest bıraktı.
New Jersey Nets Eddie Gill,Julius Hodge ve Keith Van Horn'u takımdan gönderdi.
Chicago Bulls Joakim Noah ve Thabo Sefalosha ile kontratlarını 1'er yıl uzattı.