Bu vergi olayları ve kobe nin avrupa sevgisi nedeniyle gerçekleşebilir diyorum ben.
istersen ben yapabilirim.ister misin?[/quote:zxbv9wh2]Erdal Avcı' Alıntı:[quote="Deniz Baskın":zxbv9wh2]değerlendirme bekliyor bu satırlar...hani şöyle bütün takımları 3er satırdan filan...hani kim yapar bunu bilemiyorum ama
o zaman batıyıda ben yazarım.ama söylesen grup grup yazardık.herkes 5 takım yazardı.Uğur YILMAZ' Alıntı:Bende bir analiz yazısı yazmaya başladım. Doğu Konferansını bitirmek üzereyim. Uzun olduğundan ilk olarak Doğu Konferansını koyarım. Aslında bir konu açılsa daha iyi olur...
o zaman batıyıda ben yazarım.ama söylesen grup grup yazardık.herkes 5 takım yazardı.[/quote:168qeicv]Erdal Avcı' Alıntı:[quote="Uğur YILMAZ":168qeicv]Bende bir analiz yazısı yazmaya başladım. Doğu Konferansını bitirmek üzereyim. Uzun olduğundan ilk olarak Doğu Konferansını koyarım. Aslında bir konu açılsa daha iyi olur...
göker abi ben senden beklemiştim yani açık çek sanaydı ama...Göker AKEL' Alıntı:Bu işler için davetiye organizasyonumuz yoktu ...
Demek ben askerde iken değişmiş !
Eeee zaman değişim zamanı , no comment ...
Katılıyorum abi. O sakatlıktan sonra ondan birşey beklemek imkansız bir olaydı...Emre Yuksel' Alıntı:darius miles olayına hiç şaşırmadım, bu olaya şaşıran varsa ben onlara şaşırırım ancak.. bu arada belki tam alakalı değil ama andırdığı için buraya yazıyorum. eski galatasaraylı futbolcu berkant göktan ın sözleşmesi, 1860 Munchen tarafından kokain kullandığı dolayısıyla fesh edilmiş..
Bu konuda haklısın abi. Lee kendini geliştiren ve ekmeğini taştan çıkaran bir oyuncu. Her takımda katkı sağlayabilecek bir oyuncu.Emre Yuksel' Alıntı:knicks, david lee yi havaya atsın, yere düşmeden 5 takım birden havada kapar.. knicksin lebron a asılacağını artık mısırdaki sağır sultan duydu.. 2010 yazında sanıyorum yeni bir dünya rekoru görebiliriz.. özellikle o zamanki cleveland ın durumu çok önemli.. hala böyle pati çekiyor olurlarsa lebron gider.. bir franchise player olmayı değil şampiyonluk yüzüğünü daha çok ister ki haklı da.. ona teklif yapacak takımlar için paradan çok contender olup olmamaları da önemli bence. atıyorum, golden state in vereceği yıllık 20 milyon USD ile lakers ın vereceği 20 milyon USD aynı olmayacaktır..