• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Takımı Şampiyonlar Ligine Uğurluyoruz "KKTC" Maçı (Cumartesi 12:00)

Kuş sütü ikram edilse bile o saatte orada olamam.:D Maçın başına yetişebilirsem iyidir.Güzel olacak yine...

Ben de Yıldız Teknik tayfasıyla maça geleceğim bir aksilik olmazsa, orada görüşmek dileğiyle. Umarım güzel bir seyirci sayısı ile oyuncularımızı uğurlarız..

Bu maça gelmeyen takımı tekrar görebilmek için 34 gün bekleyecek

Birşeyler yazmıştım ama uçmuş, Neyse yarın buluşuyor muyuz şimdi durakta gençler ?

Valla ben maça zar zor yetişirim :) Sabah metrobüsteki buluşmayı kaçıracağım

11:15 durakta olcam

11:15 durakta arkadaslar, şirinevler metrobüs.

Ha 11:15 i kaçıran çayı da kaçırır.

Uyuya kalmışım ya yine kaçırdım :P :)

Valla zar zor uyandım :) Allahtan durağa 10 dakka yakındayım da sorun yok :D

51-17 ilk yarı skoru.

Ucuncu çeyreğin ortasindayiz, 63-23...

64-30 3.ceyrek skoru

82-32 son 3dk

92-34 mac bitti.

Anlaşılan o ki Engelsiz Aslanlar ter atmış bugün. İki takıma da teşekkürler...

Engelsiz Aslanlar´ı yalnız bırakmayanların yüreğine sağlık. Bu arada fire var mı Şamil, dershane mazeretini öne sürenler hariç?

Fire vermedik abi daha onceden mazeret bildirenler dısında, herkesin ayaklarına saglık. Kerem Seçer ve Önder abi bile oradaydı o derece :) .

Tebrikler Engelsiz Aslanlar.

Maça gidenlerin ayaklarına, yüreklerine sağlık.

Nispeten zor geçmedi.Seyran da maçın sonuna doğru oyuna girdi ve kendisinin puanı -1,5 sayıldığı için Fifi,Özgür ve Tucek beraber oynadılar.Maçın son sayıları Özgürün üçlüğü ile geldi.Kamera vardı şube kaptanı vardı.

Şampiyonlar ligine hazırlık amacı ile Yiğit'cim Tucek ve Fifi'nin bir arada sahada olması. Bu arada sanırım TRT bütün iç saha maçlarımızı yayınlayacakmış.

Geri