TBL 1. Hafta | Galatasaray CC 68 - 63 Oyak Renault (Ceza nedeniyle 0-20)

Re: Galatasaray-Oyak (Canlı)

Bu takıma iyi zıplayan, ribaunt çeken, blok koyan, boyalı bölgeyi kapatan sert bir 4 veya 5 numara lazım. Bu kadar çok hücum ribaunt'u verilmez.
 
Re: Galatasaray-Oyak (Canlı)

şaka maka bi yana maçta gidebilir :oops:
 
Re: Galatasaray-Oyak (Canlı)

68-63 galip geldik ama her zamanki gibi iyi başlayıp sonunu iyi getiremedik.Bu hastalık sadece basketbolda değil galatasarayın her branşında var iyi başlıyoruz ama sonunu iyi getiremiyoruz nedense.
 
Re: Galatasaray-Oyak (Canlı)

Maçı GS tv verecekmi?
 
Re: Galatasaray-Oyak (Canlı)

Geçen yılki taraftarı çıldırtma operasyonu inşallah sürmez zira ben burda çıldırdım...55-34 olan maç 66-63 'e geldi.... sonra d tartışmalı bir kararla 68-63 yendik... Ne ise yeni sezon diyelim ve hoşgörelim... Tebrik edelim....
 
Re: Galatasaray-Oyak (Canlı)

galatsaray jimas katılsa bile bu kadroya çok zayıf bir kadrosu var bu çok açık bjk bile bizi darmadağın eder ne yazkki. çok kötü oyuncu seçimleri ve takım ortada ayrıca sadece rancik iyi diğerleri çok yetersiz oyuncular. bu takıma was çok yetersiz yerine daha sağlam bir oyun kurucu gerek ayrıca mutlaka bir iyi 5 numara bunu söylemeden de dilimde tüy bitti valla.
 
Re: Galatasaray 68 - 63 Oyak Renault

1000 kişiden daha fazla vardı ne 100 kişisi.
 
Re: Galatasaray 68 - 63 Oyak Renault

Yani bu kadar laubalilik olmaz, futbol takımı öyle basket öyle voleybol öyle.
Bu kadar basit mi yahu bu takım formasını giymek.

Ben Polat ve Murat'a katlanmak zorunda mıyım be kardeşim.
1-2 maç iyi oynayacaklar diye tüm sene onları mı çekecez?

Keşke maçı kaybetseydik maçı koparacakken maçı kaybediyorduk.
Teknik analize hiç girmiyorum, hareketli oynarsak iyiyiz, biraz durunca herkese yeniliriz.
 
Re: Galatasaray 68 - 63 Oyak Renault

Oraya gidip aslanlar gibi takımımıza destek veren taraftarımıza yürekten teşekkürler.Bu salonu full düşünemiyorum bile..Çok boğucu bir atmosfer olur.
 
Re: Galatasaray 68 - 63 Oyak Renault

Maalesef salon boştu ve gelen taraftarımız maçtan oldukça kopuktu. Nerde nasıl bağıracağımızı hala bilmiyoruz. Hala serbest atış kullanırken "oooo" çekiyoruz. Hala salonda yönetim futbolcu taraftar marşları çalıyor. Hala haftasonundaki Fener maçı için tezahürat yapıyor ve hala küfür ediyoruz. Partizan seyircisinin onda birine razıyım ama bırak onda biri binde biri bile değiliz.

Futbol maçında da sanki rakip Trabzon değil gibi Fener maçına odaklandık maçtan koptuğumuz yetmez gibi takımı da kopardık. Aynısı bugünkü basketbol maçında da oldu maalesef. Önemli olan salonun büyüklüğü ve seyirci sayısı değil. 15 binlik salonda da bugün kü gibi bağırırsak hiç bir etkisi olmaz takımımıza ve hakemlere. Serbest atış kullanırken susulacağını dahi öğretemiyoruz yeni salonlara gelen taraftarımıza. Artık salonların eğlence alanı veya toplanma alanı olmadığını anlamamız gerekiyor. Salonlar geyik yapma yeri de değildir. Biz ne kadar konsantre isek maça takım da o kadar konsantre oluyor.

Bu yüzden bugün takımı suçlayamıyorum. Son dakikalarda takımın tamamen takım disiplinini kaybetmesi ve maçtan kopmasının tek sebebi de maalesef taraftarımızdır.
 
Re: Galatasaray 68 - 63 Oyak Renault

efes pilsen de tarftar mı var çıkıyor deplasman da bile fark basıyor. bu işler kaliteli oyuncu ve koçlar ile olur.
 

Üst