TBL 10. Hafta | Beşiktaş Milangaz 73 - 65 Galatasaray MP

Çoğu kişinin beklediği gibi +10 +15 falan oldu hemde Kemp'siz.Küçümsencek bir takım olmadıklarını gördük.İyi günlerindeki bir Beşiktaş çok kötü günündeki bir Galatasaray'dan iyiymiş demek ki.

Takımın en iyisi Kemp yok, oyun kurucu yok. BJK'tan da muhteşem bir zafer...
Bu malubiyet çok iyi irdelenmeli, kendi kendimizi yok yere pohpohlamanın cezasını çektik...

Öyle müthiş bir transfer dönemi geçirmişiz ki yeni transferlerin hiçbiri son çeyrek oynamadı. Bir tek Gordon fiziken sahadaydı sanırım.

Geçmiş olsun. Nasıl sinirliyim ve üzüntülüyüm bilemiyorum. Son 3-4 maçtır bas bas bağıran takımın uzun ve 1 skorer eksiğini görmeyip hala daha transfere gerek yok diyen Koç artık anlamışsındır şu anki takımdan ne ligde ne de EL de bir şey olmayacağını. Lanet olsun

Basketbol adına birşey yoktu oyunda beşiktaş her yerden soktu biz sokamadık. 5 numara ihtiyacı da artık iyice göze batar oldu. Son maçlarda oldugu gibi hucüm edemiyoruz.

Maçı izleyemedim, dolayısıyla Ergin Ataman nasıl bir havada mola aldı son anlarda bilmiyorum ama -tahmin ettiğim gibiyse- zamanında Murat Özyer de yapmıştı benzerini Fener Ülker karşısında. O zaman içimizin yağları eridiyse bugün söylenecek pek bir şey yok, Ergin Ataman ve oyuncularını kutlamaktan başka.

İki takım arasında kalite ve takım olma bazında ibre bizden yanayken rakibimizin hocasının bu hareketine meydan veriyorsak hatayı kendimizde aramalıyız.

Nazarlık oldu, canları sağolsun ..

Ama lako ve songaila'ya ayrı bi parantez açmak lazım, rakip takımın yabancılarının özverilerini umarım iyi izlemişlerdir bencte oturdukları yerde !

sezon başından beri en kötü performansımız sergiledik. hem de eksiklikleri olan bir takıma karşı. ligde ortalama 81 sayı yiyen beşiktaşa sadece 65 sayı atabildik. hücumumuz kilitlenmiş durumda. alan savunmasına karşı bir çözüm üretemiyoruz. takımın bir numaralı yıldızı lakoviç çok kötü şut atıyor. ayrıca savunmada da eski direncimizi gösteremiyoruz. işler kötü gidiyor. özellikle hücum için koçun birşeyler yapması gerekiyor artık veya transfer..

Öncelikle şunu söyliyim.
İnanın şu an hiç sinirli değilim.
Ama Andricin bu takımdan gönderilmesi değil, kovulması lazım.
İyiki de yenildik.Epeydir yenilmiyorduk çünkü.
Ara sıra böyle yenilmemizde lazım.
Hafta içinde 21-22 yaşındaki çocuklara karşı aslan kesilmiştiniz ya, şimdi ne oldu?
Hiç unutmam son top fark 21 sayı, dünyanın hiçbir yerinde hücum edilmeye çalışılmaz.
Top bırakılır ve rakibin eli sıkılır.Ama son topta bile hücum etmeye çalıştınız.
Bugünse rezil ettiniz maçı.İlahi adalettir bu.
Sayın Oktay Mahmudi'nin bir suçu yok.Ama gerçekten bazılarına gerçekten dersini vermesi lazım.
Yani ben şu Andrici bu takımda görmek istemiyorum.Bozuyor takımı.
Bugün yenildiğimiz takım bizim farka boğduğumuz Edirne Olin'i zar zor yenen bir takım.
Banvitten fark yiyen takım.
Biz Banvite de fark attık.
Derbi merbi diye kimse karşıma çıkıp da savunmasın bana bugün şu olanları.
Derbilik iş yok, geçen sene tüm maçlarda yendik.
Beşiktaşlılar da daha maç bitmeden gidiyorlardı.
Bana küfür bile edebilirsiniz ama sakın Andrici savunmayın.

Ergin Ataman'ın son dakikada aldığı mola gayet normal bir mola,olası bir sıralama eşitliğinde ikili averaj çok önemli olacak zira.Kaç sayıyla yendiğinin de önemi var kısacası.
Maça gelince rezaletti bugün resmen.Saha içi organizasyon sıfır,dışardan üçlük zorladık sürekli daha da önemlisi yenilgiyi kabul ettik.'Son topa kadar'sloganına gölge düşürdük.Songaila ve Lakovic performans vermemeye devam ediyor.Daha da önemlisi bu pota altı yapısıyla bir yere gelemeyiz.Uzun lazım hem erkeklere,hem bayanlara...

Hemen taraftar-takım olarak bu maçı unutmalıyız. Bu maçı unutmaması gereken tek bir kişi var !
Koç lütfen transfere ağırlık ver. Ayrıca taktik tahtasında yeni bir şeyler üretmenin zamanı geldi.

4 numara almadğımız sürece bu tarz maçları kazanamayız.Songaila sıfır katkı ile oynuyor hatta zarar veriyor,Cevher zaten yetersiz bir oyuncu böyle olunca Shumpert 4 oynamak zorunda kalıyor oda karşısında 2.10 boyu olan bir oyuncuyla eşleşince katkı veremiyor ve savunmada akısyor.

millet ergin atamanın son molasına takılacagına su takımın şu rezalet oyununa takılsın..songaıla bitmiş okeye dönüyor,lakovıcin pili bitti bitecek vs vs..bu takımın ıcerıde kaybettıgımı unıcs kazan macından berı bı konsantrasyon eksıklıgı var,bu neyden kaynaklanıyor hala anlamadım,oyun kurucu pozisyonda cok buyuk eksıgımız var,mutlaka devre arasında delici bir oyun kurucu almalıyız ve mutlaka iyi bı bes numaraya ıhtıyacımız var..

Şimdiye kadar kaybettiğimiz maçlarda sonuna kadar mücadele eden takımımızı hep takdir ettik ama bugünkü mağlubiyetin hiçbir mazereti olamaz bence.Bu sezon ilk defa bir maçı seyrederken gerçekten bu kadar sinirlendim.7 kişilik rotasyonla oynayan, oyun kurucu pozisyonunda 1 tane oyuncusu olan bir takıma karşı hiçbir direnç gösteremedik.Uzun rotasyonunda eksiğimiz olduğu aşikar, özellikle 4 numara pozisyonunda artık her takım bize karşı üstünlük sağlıyor ama bu kadar geniş kısa rotasyonumuz varken, topa çok iyi baskı yapabilen bir takımken bırakın yenilmeyi bjkyi darmadağan etmemiz gerekirdi.Nerdeyse bütün oyuncuların maçtan bu kadar kopuk olmalarını kabul edemiyorum.Bizden çok daha güçlü takımlara karşı yenilirken en azından sonuna kadar mücadele edebildiğimizi görüp teselli oluyorduk.Bugünkü bjkye de böyle maç kaybediyorsak artık bazı konulara daha eleştirel yaklaşma zamanı geldi sanırım.Bu mağlubiyet belki de lig sonunda sıralamamızı değiştiricek.Ekstra yenilgi hakkımızı böyle bir maçta kullanmamalıydık.