TBL 10. Hafta | Beşiktaş Milangaz 73 - 65 Galatasaray MP

Transfer yok mu sevgili mahmuti hocam senin gibi bu oyunu yutmuş bir üstad nasıl transfer yok der anlamıyorum songaila da ısrar edeceğim diye daha çok maç kaybederiz hadi maç kaybetmek önemli değilde yakında heyacanımızıda yitireceğiz bu songaila yüzünden yeter ama ya bu kadar yavaş bu kadar kötü şut atan bu kadar kötü savunma yapan bu kadar ribauntlarda ezilen bi 4 numara antalya bb de bile yok yazık gerçekten şu kadronun bu 4 numara yüzünden düştüğü hallere bakın 7 kişilik rotasyonlu bjk ye yenildik ya yazık:(

millet ergin atamanın son molasına takılacagına su takımın şu rezalet oyununa takılsın..songaıla bitmiş okeye dönüyor,lakovıcin pili bitti bitecek vs vs..bu takımın ıcerıde kaybettıgımı unıcs kazan macından berı bı konsantrasyon eksıklıgı var,bu neyden kaynaklanıyor hala anlamadım,oyun kurucu pozisyonda cok buyuk eksıgımız var,mutlaka devre arasında delici bir oyun kurucu almalıyız ve mutlaka iyi bı bes numaraya ıhtıyacımız var..

+1905

Jerry Johnson bile kabulum. Yeter ki skor üretebilecek bir guard ile 4-5 oynayabilen 1i alınsın şu takıma.Unics maçından beri Barcelona dışında oynadığımız maç hariç takımın gittiği yol yol değil.

bjk 17/8 biz 22/6 üçlük isabeti bulmuşuz.her maç aynı şey şut atamayan şutörlerimiz var.artık kendilerine gelsinler yoksa ligde de en fazla yarı final oynarız malesef.

Takım kötü oynamıştır, bundan sonra da oynayacağı maçlar olacaktır. 3 gün önce göklerde 3 gün sonra yerlerde. Bu ülkede bu tip yorumlara çok alıştık. Ama biz Galatasaraylıysak farkımız almalı diğerlerinden ve anlık değil de geçmiş tecrübeli, ileri görüşlü yorumlar yapmalıyız. Beşiktaş MİLANGAZ galibiyeti hakketti evet. Ama kimse düşünmüyor bu takım yorgun diye. E MİLANGAZ da hafta içi maç yaptı. Evet yaptı ama zihinsel olarak bu kadar yıpranmadı. Biz ise tarihi bir maça çıktık. Rakip belki zayıftı ama maç önemliydi. Oyuncuların bu maçtaki fiziksel, zihinsel durumunun sonunda iyi oynayan bir takıma yenildik.
Maçın bitimine 3 saniye kala 8 sayı fark varken mola alan "sayın" Ergin Ataman'a saygı gösterebilirsiniz. Ama herkes emin olsun ki bu 2 takımın puan eşitliği durumu olmaz. Ergin Ataman bence geçen sene içine oturan bazı şeylerin acısını çıkartıyor. Varsın çıkartsın.
Son sözüm beşiktaş taraftarına. Dünyada hiç bir taraftar grubu yoktur ki; kendisi ve takımı en çirkef olup karşıya .ok atan. Yaratıcılar evet ama bakış açıları yok. Siyah beyaz görmelerinin buna engel olduğuna şüphe yok.
Sonuç olarak kötü bir mağlubiyet aldık, ilerde de alacağız ama önemli olan bu maçlardan sonra dik durabilmek.
Biz kötü oynadık kaybettik. Yine gördük ki, her zaman olduğu gibi Galatasarayımızın tek rakibi yine kendisi...

Devam edelim biz takımı pohpohlamaya. Takımın düştüğü hale bak ya Hawkins tek başın a bizim boyalı alanda elini kolunu sallaya sallaya geziyor. Adamlar ölümüne hücüm ribaunda çıkıyor, bizimkiler bakıyor...
Bu kadar karaktersiz bir oyun görmedim ben bu sezon. Songaila ölüleri oynamaya devam ediyor. Lako potayı görüyor ama top potayı görmüyor :mad: Shumpert basit hatalara devam.
Lucas ve Ship dısında sahada kimse yoktu resmen. Acilen bir 5 numara alınmalı yoksa BBL'de de şampiyonluk hayal

Kusura bakmayın da Ergin Ataman'ın 3 saniye kala mola almasıyla, bizim hafta içinde 21-22 yaşındaki çocuklara karşı 21 sayı öndeyken son topu kullanmamız arasnda hiçbir fark yok.
Hafta için de rezaleti biz yaptık, şimdi de biz gördük.
Bu işler böyle..

Bütün mesajları okudum, arada silinenlerde var. Tek tek saydım takımda oyuncu kalmamış maşallah, herkes birilerini göndermiş. Yani şurada yazılanlar yapılsa cidden bir tane oyuncu kalmıyor takımda.

Arkadaşlar kendinize gelin. Kötü oynadık kaybettik ama bu ne yahu sanki küme düşmüşüz. Bu takım EL elemelerinden beri haftada iki maç yapıyor. Çok belli böyle bir düşüş olacağı, ne bekliyorsunuz her maçı süper oynayıp kazanmayı mı? İnsaf yahu, ne bu sinir? Her yenildiğimiz maçtan sonra birilerini gönderme huyundan vazgeçin artık.

Nur Gencer : BIR GALATASARAYLI OLARAK ,NEREDEYSE 5 AYDIR UYARLARA RAGMEN ILGISIZ KALAN MAHMUTI VE GS YONETIMI BU GUN ISTER KABUL ETSINLER ,ISTER KABUL ETMESINLER CEMBER ALTINDA VOLEYBOL OYNAYAN BJK'YA YENILDILER,BIR CENTER ALMAMAKTA DIRENIRLERSE DAHA KOTU GUNLER DE GELECEK............

Bu fikri maçtan önce düşünüyodum yani yenildik diye yazmiyorum.
Bence barcelona maçına lakoviç,shipp,shumpert,songaila gitmesin istanbulda kalsınlar çünkü hem fiziksel olarak hemde mental olarak düşmeye başladılar yoğun tempodan dolayı. Belki 1-2 gün basketboldan uzak kalarak kendilerini yenileyebilirler. Evren,Sertaç,Haluk,caner gibi fazla süre alamayan oyuncular oynar. Zaten Barça karşısında ne kadar fark yersek önemli değil tam kadro gitsekte yiyebiliriz ki bu çok normal.

Umarim kendi sahamizda da yenilmeyiz.
Geçen yil edirne olin'e iki maçta da yenildik.
Adamlar bizden korktular, eşleşmek istemediler dediler.
Beşiktaşlılarından da aynısını yapması muhtemel ikinci maça yenilirsek ve böyle birşey olursa :)

Bağdat ile maçtaydık. Niye kaybettik? Basketbolla ilgili bir açıklaması yok, attıkları girdiği (%50 üçlük) yani şans yanlarında olduğu için kaybettik. Beşiktaş seyircisi küfürleriyle yine ne olduklarını gösterdi! Saygılarımı sunuyorum hepsine! Ara sıra böyle şuta dayalı takımlar kendilerinden daha iyi takımları yenebiliyor şans yanlarındaysa. Sağlık olsun. İpekçi'de yada olası bir play-off eşleşmesinde yeni bir sürprize izin vermeden ezip geçeriz yıllardır yaptığımız gibi.

Maçı kaybetmemizde sadece şans faktörü mü etkili oldu ? Şanstan önce bir oynadığımız oyuna bakmak lazım bence.

sazon basindaki c.baskanligi kupasi maci haric bugune kadar oynadigimiz butun zorlu maclari kaybettik, ustune ustluk bu maclarda 70 sayi bile atamadik: efes-bjk-kazan-kazan-(ic sahadaki)barca-siena. ve bana gore bu kadro yapisiyla zorlu maclari ust uste kazanmamiz cok zor. uretken degiliz, pota alti zayif, gard mevkisi zayif, sutor yok. bunlarsiz bi yere kadar. su gitsin falan demiyorum ama cok acil cok ust duzey delici bi sutor gard ve pota altina, 4 numara ya da 5 numara farketmez cok iyi birini almamiz gerek.

forumda ilk defa ama gerçekten de canım çok yandığı için yazıyorum. biz lakovic'i skor yapması için mi yoksa 3. çeyrekteki gibi oyuncularımıza perde yapıp top kullanmalarını sağlaması için mi aldık bu kadar skor potansiyelli bir adam için neden hiç ama hiç bir hücum setimiz yok.19 yaşındayım ve kendimi bildim bileli slovenyayı avrupa ve dünya şampiyonalarında hep yukarılara oynatan bir oyuncu lakovic. 3. çeyreğin tümünde hiçbir şekilde hücum yapamadık ve son hücumda saçma sapan bir şekilde bire bir bırakıp air ball attırdık resmen o an çıldırdım ve kapadım tv yi. bir an önce toparlanıp zaten sınırlı sayıdaki skorerlerimizden biri olan lakovic e hücumda daha çok insiyatif vermeliyiz.

Lakovic sistem şutörü sistem işlerse atar işlemesse atamaz, kimse ondan top alıp yardırmasını beklemesin, şu beşiktaşada yenilmenin maruz görülecek bir tarafı yok daha 5dk'da maçı alamayacağımız belliydi, oktay hoca sistem takımı kurdu ve o yolda gitmek istiyor ama bazen sistem işlemeyebilir işte o zaman sazı eline alacak bir oyuncumuz yok, bundan sonrası tamamen hedeflerimizle ilgili top 16'da başarı ve ligde şampiyonluk istiyormuyuz istemiyormuyuz, ona göre transfer şekillenmel, birde unutulmaması gereken şey kendi ayarımızdaki takımlardan sadece fenerbahçeyi yendik, maçı son topa kadar oynuyoruz ama o son toplarda hep kaybettik, bundan sonra kazanırız inşallah, hem erkek takımında hemde kadın takımında elimize kadar gelen şansı değerlendirme zamanıdır, artık bazılarının inatlarından vazgeçmeleri gerekiyor..

Adamlar %50 ile üçlük attı ve çoğu el üstü yada uzak mesafeydi. Serhat Çetin gibi bence varlığı zarar bir oyuncunun çemberi döven şutlarını çıkardığında bu oran %70i geçiyor. Bırak da kazansınlar. Bu el üstü ve uzak mesafe üçlüklerin önemli bir kısmı şans değil diyorsan o senin yorumundur, benim yorumum şans olduğu yönündedir. Yoksa onlar bizle rekabet edebilecek bir takım kesinlikle değil.

hadi bjk sans, bizim 65 sayi atmamiza ne diyeceksin?

Bu macla beraber eksik beşiktaş karşı tam kadro takımımızın transfere gerek duymadan başarı yakalamayacağını başta hocamız ve yönetimimiz görmüştür umarım 1000 nasiyat 1 beşiktaş yenilgisinden iyidir.Farkına varabilene....

takimi taniyamadim resmen. Cok kötü hücum ettik, defans direnci de çok düsüktü, üstüne bjk nin bali eklenince sonuç kaçinilmaz oldu. Takimdan sadece iki maçta umudu kestim bu sezon.. disardaki unics maçi bir de bu maç.. Maglubiyetlerden sonra gerekli dersleri çikarmiyoruz gibime geliyor. Umarim en kisa sürede toparlariz

2 numara Shipple oynayıpta şut yüzdemiz düşük demenin ve bunu şansa bağlamanın bir anlamı yok.Shippi akşama kadar üçlükte boş bıraksan yine atamıyor zaten.Neye şaşırıyorsunuz ki bu kadar?

Beşiktaş ne oynadı? Attıkları her şut hemde zor pozisyonlarda girdi. Hiçbir sistem, organizasyon yok. Tamamen bireysel performans. Bizde kötü günümüzde olunca yenildik bu kadar basit.

Bu kadar niye enseyi karartıyoruz? Bunları İpekçide en az 20'lik yaparız.