Avrupa'da başarı grafiğimiz kötü olmasına rağmen ligde 1 mağlubiyetle son derece iyi durumdayız ve karamsar olmanın bir anlamı yok.Sayın Özyer eğer takımı ligde şampiyon yapacaksa ben buna da razıyım.Görülen o ki oyuncularımız Avrupa'daki maçları önemsemiyor yenilsekte,elensekte çokta önemli değil gözüyle bakıyorlar ama bence çok yanlış. Sonuçta; takımımız avrupa da şu anda oynadığımız kupa da şampiyon olacak güce sahip.Efes Pilsen olsun,zamanında Ülker spor olsun bir anda Euroleague çıkmadılar.Çaba sarfettiler.Koraç kupası önemsiz deyip bırakmadılar.Eğer ki Euroleague'de mücadele etmek istiyorsak bu kupayı önemseyip, çaba göstermeliyiz elimizden geleni yine yapmalıyız.Hiç bir takım emek harcamadan bir yere gelemez hayatın kuralı bu ama ben bunun bilincinde olduğumuzu düşünmüyorum.Avrupa serüvenine son verelim ve biz ligde yolumuza bakalım diyorlar ama çok yanlış çok!! Keşke Avrupa'da da şampiyonluk hedefiyle oynasak ama nerde o günler!! Suç sadece Sn.Özyer'in değil bu takımın başında bulunan herkesin.Bence birileri bu takımı ve takımın başındaki kişileri uyandırmalı yoksa ligde de istediğimiz başarıyı elde edemeyeceğiz!
Mersin maçına gelince; oyuncularımız isteksiz maça da çıksalar bu maçtan galip gelecekler çok bariz bir şekilde bunu söylemek mümkün.Fakat sene başında yapılan transferler zaten yanlış bakalım bu yanlışlarla nereye kadar gideceğiz... Takımımız yap-boz gibi. Şampiyon olmadık hadi boz takımı yeni kadro kur.Olmadı yine takım kur... Böyle şampiyon olacağımızı sanıyorsak yanılıyoruz. Avrupadaki takımlara ligimizde şampiyon olan takımlara bakalım şöyle bir; kurulan takım bir daha bozulmuyor eğer ki varsa eksik yapılan 1 ya da 2 transferle o açığı gideriyor mücadeleyi son noktaya kadar veriyorlar. Uleb'den elendik diye hiç kimse mücadelesini bırakmadı Efes olsun,Ülker olsun... Bıraksalardı bugün Efes Pilsen bugün Euroleague'de bulunmazdı... Neyse biz nasıl olsa bu sene umudumuzu kestik, seneye de yeni bir takım kurulur yine aynı şeyler konuşulur,takım birbirine alışacak,takım oturacak,herşey rayına oturacakta vay babam vay... Böyle giderse, 2010-2011'de salon yapılır, seneye kurulan kadroyla devam edilirancak o zaman gerçekten şampiyonluğa oynayan bir takımla mücade ederiz...