TBL 12. Hafta | Beşiktaş Cola Turka 66 - 58 Galatasaray CC

Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

abi adama en çok bu koyuyo yaa adamlar eksik senin takıma bunu anlatman lazım hafife almayın diye söylemen lazım ama yok bide adam maçtan önce haluk yıldırım ve muratcana önlem almamız diyo bunlar yok sadece bencten izlmekleee olmuyoor malesef biz böle gidersek gelene gecene yeniliriz
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

kimse guroviçe falan yüklenmesin deveye sormuşlar neden boynun eğri nerem doğruki olayı...bir ömer onan sadece fast breakden turnike atmayı bilen ömer onandan bugün bir şutör yaratıyosa tanjeviç yada kötü oynadığında benche alıp ve orada onun kendine gelmesini sağlayıp (kimi gazetelerde mirsad tanjeviç kavga etti diyede yansısa da) maç kazandırıyosa bir coach olarak da guroviçi sen kendine getircen...
tanjeviç özyer karşılastırması gibi oldu ama ver tanjeviçin takımına guroviçi fener final four oynar ligi saymıyorum bile ama özyerin takımına kobeyi getirsen nafile adam basketbola küser...nasılki hüseyin beşoku önce küstürdü ama sonra gene ona bel bağladı...
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

kazanmak isteyen kazandı maçı...
ancak Allahtan beşiktaşla oynadık eli ayağı az düzgün bir takım bugün bizi 25-30 sayılık ederdi...
bu yugoslav ekolünden ve polatın 3lük sevdasından iyice sıkıldım...
3 lük atmaya çalışana kadar savunmada rebound alsaydı maçı kazanırdık...
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Sevgili arkadaşlar, tamam Murat Özyer gerçekten sabrı taşırdı ama Beşiktaş'a bile yenildik demiş herkes.
Beşiktaş'ın 2 oyuncusu cezalıydı. Özellikle Chatman önemli bir oyuncularıydı. Ama şu da önemli bir nokta ki; Beşiktaş'ın yerli oyuncuları neredeyse ligdeki takımların yerli kadrolarına göre bakılırsa belki en iyi ve en deneyimli isimler.
Gördük işte özellikle Mehmet Yağmur ve Cevher Özer resmen oynadı, oynattırdılar. Chatman olsa belki daha neler olacaktı. Bu yüzden Beşiktaş kötü bir takım değil onu geçelim.

Bize gelirsek karşımızda güçlü bir rakip var hadi yeniliriz tamam deyip geçmemek lazım. Bizde 103 yıllık koca bir klübüz. Bu takımı kaldıracak oyuncular, antrenörler getirilmeli klübümüze. Şu haftaya kadar 2 tane çekişeceğimiz zorlu takımlarla maç yaptık ikisinide kaybettik. Demek ki ne oluyormuş takımın, ismin, şanının kaldıracağı oyuncu ve teknik kadroyu getirmek gerekiyormuş.

Yetkililere duyurulur.
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Sabah saat 05:45 maçın tekrarını izliyorum.Tek kelimeyle maç boyu elle tutulur tek bir dakikamız yok.Ne sahada varız,ne saha kenarında oynadığımız sistemi çözen varsa biri bana yazsın hocam sana söylemediler mi? üçlükle yaşayan üçlükle can verir diye.Sen bütün hafta boyunca bu takımı maça nasıl hazırladın?adamların center mevkinde sıkıntısı var sen içerden oyun kuramıyorsun M.YAĞMUR 18 sayı atmış 12si turnike 1.80 cm adamı bloklayacak bir tane uzunundamı?yok ama suç senin değil sana sene başından beri tahammül edenlerin.Yani yönetimin maçtan sonra ismini vermiyeceğim bir arkadaşım meyhane görüşüm bu adamın bize yararı yok istifa etmeli,ama forumda bunu yazamam derken sebebini düşünmüştüm bu nasıl bir çelişki diye.

Sanırım bu hafta fener maçı senin son şansın maçı aldın kaldın,alamazsan seni bu kulüpte 1 dakika tutmazlar zaten maç sonu taraftar sana gereken cevabı verecek.

Şimdi bu güne kadar seni destekleyen dostlara elinizde ne kaldı artık destekleyecek.Zamanında gereken tepkiyi verseydik acaba bu kadar üzülürmüydük?

Şimdi ne yapacağız bütün hafta kös kös bekleyecekmiyiz? yoksa tepkimizi gösterecekmiyiz.
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Onumuzde Fb maci var, oyuncularin hele su sartlar altinda extra bi motivasyona ihtiyaci yok. YETERKi DUN BJK IN SAHADA SERGiLEDiGi GURUR MUCADELESiNDEN DERS ALSINLAR!! O zaman belki bi umudumuz olabilir, yoksa dusunmek bile istemiyorum neler olucagini.
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Ali Sercan Akkaya' Alıntı:
Onumuzde Fb maci var, oyuncularin hele su sartlar altinda extra bi motivasyona ihtiyaci yok. YETERKi DUN BJK IN SAHADA SERGiLEDiGi GURUR MUCADELESiNDEN DERS ALSINLAR!! O zaman belki bi umudumuz olabilir, yoksa dusunmek bile istemiyorum neler olucagini.

Gerçekten Beşiktaş'ın dünkü maçta mücadelesi inanılmazdı.!! Maçı tamamıyla hakettiler.Bu işlerin sadece yabancılarla olmadığını gösterdiler.!!
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Ömer Seymen' Alıntı:
Bu sezon Besiktas'in yasadigi maddi krizlerin bir benzerini gecmis yillarda Galatasaray da yasadi. Galatasaray da zaman zaman derbilere tek yabanciyla cikti, yabancisiz ciktigi bile olmustur belki. Ancak hic bir kosul, Galatasaray'i hic bir zaman aciz yapmadi, Besiktas'i yapmadigi gibi. 3 buyukler gibi koklu camialara "aciz" demek asil acizliktir bence.

Bu mactan sonra gelip buraya yazi yazip, ortami germek gibi bir niyetim yoktu, olamaz zaten. Ancak bu mesaji gorunce dayanamadim, kusura bakilmasin. Iyi geceler.

Tekerlekli Basketbol Takımımıza Küfürler eden takımın taraftarları olarak hepiniz öylesiniz...
Sizin taraftarı iyi biliyoruz, 85 dakika galipsinizdr takımınızı desteklersiniz 86 da gol yersiniz başlarsınız 'Yeter Yıldırım Demirören' diye.Sizin taraftarlığınız iyi gün taraftarlığıdır o yüzden geçiniz...
Sizin gibi gençleri 4 gollü mağlubiyetlerden sonra bekliyoruz.
Maça gelince;
Bizim oyuncuların yüzünde oynamak isteğine dair hiç birşey yoktu.
Murat Kaya kenarda esniyordu neredeyse.
Sadece Hüseyin Beşoooooooooooooook( Ömer Horzum'un deyimiyle) çok savaştı mücadele etti yetmedi, son periyot 5 sayı onca atılan gereksiz dış şutlar şaka gibi gerçekten.
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

19.sayfada yazimi alinti yapip cevap vermistin. Ben de misafirligimi bilerek daha fazla uzatmamistim tartismayi. Peki bu ikinci mesaj ne? Benden ve benim yazimdan hazmetmemis olabilirsin. Ancak bu sana temcit pilavi gibi yazimi alintilayip, kendince kucumseyici ifadeler kullanma hakkini vermez.

Bu forumda isleyisin ne oldugunu gecen 4 yillik surecte az cok ogrendim. Ancak goruyorum ki, bu forumun gercek sahibi olmana ragmen (bir Galatasarayli olarak), bu forumda baska kuluplerle ilgili bu kadar sivri yazilar yazilamayacagini, yazilsa dahi bunun hos karsilanmayacagini senden cok daha iyi biliyorum.

Kisisel bir nefretin varsa ozel mesaj ile ulas. Tuttugum takim ile ilgili bir sorunun varsa, buna yapabilecegim bir sey yok. Bizler yasamaya devam ettikce hem Besiktas taraftari, hem Besiktas kulubu var olmaya devam edecek, ayni Galatasaray kulubu yuzyillarca daha yasayacagi gibi. Dolayisiyla sana tavsiyem, bu tur sivri yazilarini kendine sakla. Cunku senin bu tur yazilarinin ne sana bir katkisi olur, ne de Besiktas camiasinda oldugunu dusundugun durumlari degistirir.

Neyse ki, senin bu mesajindan hemen once yazilmis iki mesaji okuyunca, buranin hala nasil bir forum oldugunu anlayabiliyorum. Istisnalar kaideyi bozmaz, iste sen o istinasin ancak ne benim buraya bakis acimi, ne de burada tanidigim insanlarin bana bakis acisini degistiremeyeceksin. Uzgunum.

Hayirli Pazarlar cumleten.

Not: Iddia ettigin gibi Tekerlekli Sandalye Takiminiza kufurler edildiyse, bundan buyuk utanc duyarim. Ve bunu kesinlikle savunmam soz konusu olamaz. Ancak ben ntvspor'da mac ile ilgili yaziyi okurken, soyle bir paragraf ile karsilastim. Ve acikcasi kararsiz kaldim.
Karşılaşma sonunda iki takım taraftarları da önce kendi takımlarını, ardından rakip takım oyuncularını tribünlere çağırıp alkışlayarak centilmenlik örneği gösterdi.
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Mustafa Marangoz' Alıntı:
Maçtaydım.Takımımız maçı istediği gibi yönlendirdi, zaman zaman averaj vererek oyunun kopmamasını sağladı ve rahat bir galibiyet aldı.

Beşiktaş taraftarıda yine büyüklüğünü göstermekten geri kalmadı. (!)


Burak Barut' Alıntı:
Neler oldu anlatabilir misin ?
Adamların her yerinden şeref fışkırıyor.
Bu akşamda yenseydik artık ne olacaklardı çok merak ediyorum.



Mustafa Marangoz' Alıntı:
Herzamanki kuyruk acısı psikolojisiyle küfür etmeler, salonun dışında beklemeler vsvs...

Bunlar kafa karışıklığını giderdi mi?
Yoksa dur biraz daha geriye gideyim geçen haftaya gideyim.
Galatasaray Başkanına Ermeni diyenler kimlerdi?Ya da Galatasaray lisesine fransız okulusunuz diyenler kimlerdi?
Bunları diyenler Galatasaray Lisesin'de kaç tane şehit verildiğinden haberi var mıydı?
Bırakalım bu işleri lütfen herkes kendi işine baksın kimseyle derdim yok kimseyi taktığımda yok.
İstinayım sorun etmiyorum.
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Sadece Tekerlekli maçıyla ilgili bir düzeltme yapalım.

Beşiktaş taraftarının direk olarak sporcularımıza bir küfürü söz konusu olmamıştır.

Olan sadece maç boyunca, bize karşı olan karşılıksız atışmaları ve küfürleridir. Ve maç sonu salon dışında bizi beklemeleridir. Bunlar çok normal, tribün denen kavramın içinde hepsi var, şaşılacak şeyler değil. Semtlerinde kendilerini güçlü hissetmiş olabilirler. Barbaros'u tırmanarak bizi bulabilirler, öyle salon dışında beklemelerine gerek yok.

Saygı ve sevgilerimle..
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Hayir gidermedi. Salonda bulunan basin mensuplari, takimlarin tribunlere cagirildigini bir yerlerinden mi uydurdular yani ?Mesaji alinti yapilan arkadasa yalan soyluyor demiyorum/ima etmiyorum yanlis anlasilmasin. Ancak su an gozumde durum 1-1. Bir olumlu, bir olumsuz gorus/haber var.

Tabii edildigi soylenen kufurlere karsi durusumu da bundan onceki mesajimin "not" kisminda yeterince belirttigime inaniyorum.

Umarim bu mesajlar seni tatmin etmistir. Umarim 25.sayfada temcit pilavi gibi eski mesajimi alintilayip, tartismayi yeniden alevlendirmezsin. Ve umarim, bu topicte olmasa bile, bundan sonra yazdigin konunun icerigine uygun mesajlar atmaya ozen gosterirsin. (Erkek basketbol takiminin topicinde, tekerlekli sandalye takimlarinin macini irdeledik. Hatta ben cevap hakkimi kullansam, futbola dahi girecektik masallah.)

Tekrar hayirli Pazarlar cumleten.

Not: Durum 2-1 benim lehime sonuclandi sanirim Hasan bey'in mesajiyla. Kendisine bilgilendirme icin tesekkurler. Saygilar.
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Hasan Temizel' Alıntı:
Sadece Tekerlekli maçıyla ilgili bir düzeltme yapalım.

Beşiktaş taraftarının direk olarak sporcularımıza bir küfürü söz konusu olmamıştır.

Olan sadece maç boyunca, bize karşı olan karşılıksız atışmaları ve küfürleridir. Ve maç sonu salon dışında bizi beklemeleridir. Bunlar çok normal, tribün denen kavramın içinde hepsi var, şaşılacak şeyler değil. Semtlerinde kendilerini güçlü hissetmiş olabilirler. Barbaros'u tırmanarak bizi bulabilirler, öyle salon dışında beklemelerine gerek yok.

Saygı ve sevgilerimle..

Mesajiniz icin tesekkurler. Ne yazik ki buyuk kuluplerin taraftarlarini kontrol etmek bazen dusundugumuz kadar kolay olamayabiliyor. Benzer durumlar gecen haftalarda Galatasaray-Fenerbahce voleybol maclarinda da yasandi. Heyecanli, genc kardeslerimiz tribunde kendilerini kanitlamak isteyebiliyorlar. Ve bunun sonucunda gereksiz seyler yasanabiliyor. Her ne kadar bunlari tasvip etmesek de, bu tur davranislarin sirf Besiktas taraftarinca yapildigini da dusunmemek gerekir diye dusunuyorum. Bu her buyuk kulubun cektigi bir sorun.

Bilgilendirme icin tekrar tesekkurler.
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Büyük, küçük her tribünün içinde var bu tip şeyler. Dedim ya zaten çok normal diye. Bir de salon semtin göbeği. İnönü'den bile daha yakındır çarşıya. Bu bile 10 yaşında ki çocuğa manasız bir güven verir. Arog'da ki gibi "Döner bıçaklarıyla saldıralım abi" moduna girebilirler..=)

İlk postuma düzeltme diye başlamışım ama zaten Mustafa'da yanlış birşey söylememiş, takıma küfür ettiler gibi birşey geçmemiş yazısında. Düzeltmemi düzeltmiş olayım buradan bir de..=)
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Ömer,

Konu hakkında bilgim olmadığı için sorayım. Maç boyunca Lig tv ye edilen küfürlerin sebebi neydi? Bi ara o kadar arttı ki küfürler son periyotta maç kafa kafaya giderken hatta 1 sayı ile öne geçtiğimizde dahi tribün maçı bırakıp lig tv ye bagırıyordu. Sonra Alen müdahale etti de sahaya döndüler.

Bu arada Beşiktaş maça çok iyi motive olmuş. Haklı bir galibiyet aldılar. Başta Ömer olmak üzere forumdaki Beşiktaşlı arkadaşları da tebrik edelim.

Bizim takıma gelince, hem gelmek istemiyorum hem de yorum yapmak. Şu kadroyla şu basketbolu oynayabilmek gerçekten büyük başarı. Kusura bakma Murat hoca bu sene çok ağır sınıfta kaldın.
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

bjk maçı geride kaldı sayın özyerin becerileriyle,bakalım fülker maçında ne yapıcaz?bel bağlayarak oynadıkça bu olacak heralde....

önce gurovic fiyaskosu sonra zizic...

daima da özyer!!!

kalbinizle oynayın
kalbinizi kırmayalım!!!
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Maçtaydık Semih'le . Gidip görelim yerinden dedik. Beklemediğimiz bir şey görmedik aslında.
Yazılacak bir şeyler var aslında ama şu ortamda şimdi yazmak istemiyorum.

Sene başında söyledik bazı şeyleri nasolsa.
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

iki koçsuz takımın maçını daha kısa süredir koçsuz olan takım kazandı. gayet normal.

bizim sene başından beri koçumuz yok, beşiktaşın ise sadece bu maçta.
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Murat Özyer'i anlamak gerçekten çok güç.Karşında dağılmış,uzunsuz bir takım var,sen paso dışardan 3'lük atıyorsun.Bunun izahı olamaz.Maçlar kaybedilir ama bu şekilde değil.

G.Saray'lısın,efendisin eyvallah...Ama iyi hoca değilsin be Hocam.Fb maçını bekleme.O maçtan sonra gönderilişin daha tatsız olmasın.Bırak fb maçından önce,yeni hocamızla yeni bir umutla çıkalım o maça.
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Bu mağlubiyet'i anlamak çok zor.

Ama bu sadece Murat.Özyer'i suçladığım anlamına gelmiyor.Nerede bizim efsanemiz olacak olan Gurovic.Bu yılki en büyük hayal kırıklığı kendisidir.Zizic konusuna gelince göreceksiniz eski performansına dönecektir tekrar 20'li sayıları bulacak.Atkins'e her zaman güveniyorum.Graves istikrarsız.Milojevic'in sakatlığı takımı etkiledi çok önemli bir oyuncu.

Murat Özyer gurovic falan umrumda değil.

BU takımın ruhu yok ruhu ...
 

Üst