Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58
19.sayfada yazimi alinti yapip cevap vermistin. Ben de misafirligimi bilerek daha fazla uzatmamistim tartismayi. Peki bu ikinci mesaj ne? Benden ve benim yazimdan hazmetmemis olabilirsin. Ancak bu sana temcit pilavi gibi yazimi alintilayip, kendince kucumseyici ifadeler kullanma hakkini vermez.
Bu forumda isleyisin ne oldugunu gecen 4 yillik surecte az cok ogrendim. Ancak goruyorum ki, bu forumun gercek sahibi olmana ragmen (bir Galatasarayli olarak), bu forumda baska kuluplerle ilgili bu kadar sivri yazilar yazilamayacagini, yazilsa dahi bunun hos karsilanmayacagini senden cok daha iyi biliyorum.
Kisisel bir nefretin varsa ozel mesaj ile ulas. Tuttugum takim ile ilgili bir sorunun varsa, buna yapabilecegim bir sey yok. Bizler yasamaya devam ettikce hem Besiktas taraftari, hem Besiktas kulubu var olmaya devam edecek, ayni Galatasaray kulubu yuzyillarca daha yasayacagi gibi. Dolayisiyla sana tavsiyem, bu tur sivri yazilarini kendine sakla. Cunku senin bu tur yazilarinin ne sana bir katkisi olur, ne de Besiktas camiasinda oldugunu dusundugun durumlari degistirir.
Neyse ki, senin bu mesajindan hemen once yazilmis iki mesaji okuyunca, buranin hala nasil bir forum oldugunu anlayabiliyorum. Istisnalar kaideyi bozmaz, iste sen o istinasin ancak ne benim buraya bakis acimi, ne de burada tanidigim insanlarin bana bakis acisini degistiremeyeceksin. Uzgunum.
Hayirli Pazarlar cumleten.
Not: Iddia ettigin gibi Tekerlekli Sandalye Takiminiza kufurler edildiyse, bundan buyuk utanc duyarim. Ve bunu kesinlikle savunmam soz konusu olamaz. Ancak ben ntvspor'da mac ile ilgili yaziyi okurken, soyle bir paragraf ile karsilastim. Ve acikcasi kararsiz kaldim.
Karşılaşma sonunda iki takım taraftarları da önce kendi takımlarını, ardından rakip takım oyuncularını tribünlere çağırıp alkışlayarak centilmenlik örneği gösterdi.