Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58
Kişiliği karalamak bu kadar kolaysa, bir şey demiyorum!
Kişiliği karalamak bu kadar kolaysa, bir şey demiyorum!
Ömer Seymen' Alıntı:[quote="Sinan Soysal":hjawy3y4]Şu haldeki aciz besiktasi yenemezsek kimi yenecegiz !!
Aslansın Kutay hocam Aslan.Kutay Çamcı' Alıntı:Beşiktaş'ın baş antrenörü cezalı olduğu için yoktu ya Galatasaray'ın ?!!!
Alper Gülgen' Alıntı:[quote="Okan Alaşalvaroğlu":235rtz7q]Haftaya feneri yendiğimzde ne diyeceksiniz merak ediyorum
YENSENDE YENİLSENDE.
Sinan Soysal' Alıntı:Şu haldeki aciz besiktasi yenemezsek kimi yenecegiz !!
Ömer Seymen' Alıntı:Bu sezon Besiktas'in yasadigi maddi krizlerin bir benzerini gecmis yillarda Galatasaray da yasadi. Galatasaray da zaman zaman derbilere tek yabanciyla cikti, yabancisiz ciktigi bile olmustur belki. Ancak hic bir kosul, Galatasaray'i hic bir zaman aciz yapmadi, Besiktas'i yapmadigi gibi. 3 buyukler gibi koklu camialara "aciz" demek asil acizliktir bence.
Bu mactan sonra gelip buraya yazi yazip, ortami germek gibi bir niyetim yoktu, olamaz zaten. Ancak bu mesaji gorunce dayanamadim, kusura bakilmasin. Iyi geceler.
Tugay Aktepe' Alıntı:Türkiye'de 3 büyük yok, 2 büyük var Ömer Bey. Onlar da Galatasaray ve Fenerbahçe'dir.
Bunu sadece ben söylemiyorum,sizin kulüp başkanınız da aynısını toplantıda söyledi ağlayarak... O farklı olarak söyledi tabi. 3 büyük oluşumu köreltilmek, 2 büyük anlayışını geçilmek isteniyor dedi. Ama kendisinin başında olduğu kulüp büyük olmak için ne yaptı ki ?
Şerefli mağlubiyetler tattı,ona göre bizim şerefsiz galibiyetlerimizden sonra...
Ömer Seymen' Alıntı:[quote="Sinan Soysal":1s9qhrkb]Şu haldeki aciz besiktasi yenemezsek kimi yenecegiz !!