TBL 12. Hafta | Fenerbahçe Ülker 80 - 79 Galatasaray MP

Korktuğum başıma geldi.Bu kadar eksik takıma karşı bile baskı altında ezildik.66 75 ten 80 79 maçı veriyosun.Göz göre göre eksikler ortada.

73-62 öndeyken maş sonu 18-6 lık bir seri ile kaybettik. Son dakikalarda baskıyı kaldıramadık maalesef. Lakoviç belki de en iyi maçını oynadı ancak uzun problemimiz çok bariz ve bunu çözemediğimiz sürece bu tür maçları kazanmamız zor olacak.

Kulaklığı kopardım sinirden..Evdekiler ne oluyor dediler..Böyle saçma sapan bir şey olur mu..Bu kadar olmaz ya..Lakovic ya..En kritik yerde top kaybediyorsun..Aynısını Siena maçında yaptın..

Tebrikler mahmuti tebrikler aslanlar sonuna kadar arkanızdayız bu takımla bir kez daha gurur duydum maça gelirsek 76.70 ken tomas attığı üçlük tam bir şans çıkan top geri girdi bir sözümde oktay mahmuti maç boyu küfür eden s...... taraftara takımınız abdi ipekçiye gelecek

Göksenin iki tane üçlük soktu diye Göksenin'in neyini kazandık anlamadım.Tamam iyi niyetle mücadele etti ama her topta geçildi yahu Engin tarafından. Oyunun son kritik iki dakikasında sen Gordon'u oyundan alıyorsun,Göksenin'i oyuna sokuyorsun ya var mı böyle birşey?

İkinci çeyrekte ilk çeyreğin yıldızı Shipp kenarda,neymiş rotasyon.

Oktay Mahmuti elimizdeki maçı aldı,gitti,zorla Fener'e verdi.

İki takım adına da hakem hataları bolca olan bir maçtı,o yüzden hakemler üzerinden yorum yapmak doğru olmaz.

Bunca yabancı madde,küfüre karşın Oktay Mahmuti'nin kafasına birşey gelene kadar anons yaptırmayan hakemler de zaten iddaanamede açık açık sahne almışlar.Maçı kaybettik Fener'in sahası kapansa kaç yazar?Lanet olsun bu sisteme.

Sakin olun arkadaşlar oynadık kaybettik ama Mert Shumpert sakatlandıktan sonra Songaila yerine Haluk girseydi keşke yeter artık şu admdan gına geldi yine de iyi mücadele ettik önemli yerlerde Tutku bomboş pozisyonda Göksenine güvenseydi keşke yapacak bir şey yok son topta o üçlük girseydi neler olurdu kimbilir ? :(