TBL 12. Hafta | Fenerbahçe Ülker 80 - 79 Galatasaray MP

Allahım deliriyorum resmen. Bu takımda Lakovic'ten başka bir tane sorumluluk alacak oyuncu yok mudur? Songaila da artık birşey diyemiyorum. Ya adam 20 dakikada sadece 1 ribaunt almış. Tamam sayı atmasını istemiyorum artık bari ribaunt al.

Her zaman takımın arkasındayım.Ama ya 10 sayıdan maç mı verilir ya sen ezeli rakibinle oynuyorsun deplasmanda öndesin ya yapmayın şu anda deliye döndüm ya takımımıza güvenemiyorum son anlarda hiçbir zaman ama sağlık olsun ne diyelim yani çok kötü oldu ya :(

İnanılacak gibi değil üçlük yemeyelim diye dua ederken tomas 2 tane peşpeşe üçlüğü salladı rahat kazanmalıyız diye geveleyenler derbilerde kadro kalitesi vs gibi şeylerin olmadığını anlamışlardır umarım
o kadar taşkınlık ipekçide olsaydı neler olurdu düşünemiyorum
son 2 dk inanılmaz kötü oynadık Tutkunun yanlış tercihleriyle hücumda resmen geveledik
son top pota altına oynansa belkide faul çıkarırdık yada sıcak el olan lakoviç atmalıydı şutu

Göksenin iki tane üçlük soktu diye Göksenin'in neyini kazandık anlamadım.Tamam iyi niyetle mücadele etti ama her topta geçildi yahu Engin tarafından. Oyunun son kritik iki dakikasında sen Gordon'u oyundan alıyorsun,Göksenin'i oyuna sokuyorsun ya var mı böyle birşey?

İkinci çeyrekte ilk çeyreğin yıldızı Shipp kenarda,neymiş rotasyon.

Oktay Mahmuti elimizdeki maçı aldı,gitti,zorla Fener'e verdi.

İki takım adına da hakem hataları bolca olan bir maçtı,o yüzden hakemler üzerinden yorum yapmak doğru olmaz.

Bunca yabancı madde,küfüre karşın Oktay Mahmuti'nin kafasına birşey gelene kadar anons yaptırmayan hakemler de zaten iddaanamede açık açık sahne almışlar.Maçı kaybettik Fener'in sahası kapansa kaç yazar?Lanet olsun bu sisteme.

Gökşenin konusunda ki düşünceleriniz beni endişeye düşürüyor gerçekten Necati Bey,
Herkes basketbolu bilecek diye bir şey yok ama gözle görülür artıları da görmemek saçma.Savunması kritik zamanlarda attığın üçlük isabetleri ve savunma ribauntlarına katkısı kesinlikle inkar edilemeyecek bir şey

Son anlarda jamon gordonu çıkarmak songaila ve göksenini oynatmak ne derece doğru ama sağlık olsun hiç derbi kazanamadık o kötü oldu yani maçı vermek de bir sanattır bunu iyi beceriyoruz doğrusu.Sonuna kadar yenilmez armada

bir istatislik söylemek istiyorum fener toplam 9 asist galatasaray toplam 20 asist maç koparan nokta fener 17 serbest atıs sayısı bulmus biz ise sadece 8 atış

Barca ve Siena deplasmanlarını saymıyorum.İçerdeki Barca maçınıda es geçtim.Eksik Siena'yı da saymayalım hadi.2 Unics,içerde Efes ekstradan kadro olarak zayıf olsada taraftar desteğini arkasına alan Beşiktaş ve şimdide bu maç.Ben zorluk derecesi yüksek olan maçları kazancağımıza bir türlü inanamadım.Bu maç olcak mı derken Tomas'ın bala 3 lüğü ile dedim yine kaybetcez.Uzun problemi o kadar ama o kadar bariz ki.Kaliteli bir uzun olsaydı bu maç buralara bile gelmezdi.Takviye yapılırsa Top16'da şansımız olur.Yapılmazsa 0-6 1-5 en iyi ihtimalle 2-4 ile yine eleniriz.Biz ne kadar çırpınsakta hatta öfkelenip buralara yazsakta iş yönetimde.Takviye olursa lig ve Top16 için şansımız olur.Olmazsa geçen sene ki gibi olur.Yani bu kadar insan görüyorken hocada görüyordur noksanları.Tamam sezon başı olur uyum dersin zaman geçer ritmini bulamadı dersin sezon ortası gelir yine olmasa da son şans kazanmam lazım bu adamı dersin ama bir yerden sonrada değişiklik şart olur.Şu son 2 aydır ligde yine finale çıkıp bariz takviyeler geçen sene ki gibi yapılmadığı için kaybetcekmişiz hissi var.Umarım olmaz.

Canınız sağolsun demiyorum ilk defa basket takımına. Elimizle altın tepside sunduk maçı. Sadece son hücumda değil, maçın son 2 buçuk dakikasında hep saçma sapan hücum ettik. 6-7 sayı öndesin 1 tane adam akıllı hücum edip basketi bulsan adamların direncini kıracaksın hiçbirini yapamadık. Dolayısıyla bizim garip hücumların dönüşünde Fener hep hızlı hücumlarla sayıyı buldu farkı eritip öne geçti. Maç da elinden kayıp gitti. Olmadı bu mağlubiyet, hiç olmadı. Belki de ilk defa kızdım basketbol takımımıza bugün.

Ben Göksenin kötü oynadı demedim bu bir.İkincisi çok savaşıyor dedim bu da iki,ama Göksenin oyunun en kritik dakikalarında süre alacak oyuncu falan da değil bu.Maçı da bu yüzden kaybettik.

Gordon'un turnikesi,son saniye üçlüğü girmeyip Tomas'ın 76-70'ken attığı top dışarı düşüp girdi ya...Maç sonunu berbat oynasak da imkansız gerçekleşti.Her şeye küfür etmek geliyor insanın içinden.

lıetuvos rytas-prokom deplasman-fenerbahçe kupa-sıena-efes-unıc kazan hem ıcerı hem dısarı-besıktas-fenerbahçe.su ana kadar bana gore 9 tane krıtık mac oynadık ve sadece 3 unu kazandık..kazan macında yıne 9 sayı ondeydık macı verdık,eksık sıenaya yenıldık,bjk macına yorum bıle yapmıorum..

Bu maça canınız sağolsun diyip nokta koyamayız kimse kusura bakmasın. Oturup bazı şeyleri düşünmemiz lazım, böyle maç verilmez gerçekten.. Bu kadar acemilik yapılmaz. Ayrıca uzun transferi yapmamız lazım, bunu umarım bugün anlamıştır yönetim.

Bunuda başardık , FB ye resmen maçı verdik. Son hücumlarımızda enteresan işler yaptık, savunmada inanılmaz hatalar yapan hücumda ne yaptığını bilmeyen şu takıma yenildik .

Shumpert'ın sakatlanması çok kötü oldu. Tüm yerli yabancı rotasyonumuz bozuldu Gordon çıkmak zorunda kaldı.

Şu fener seyircisinin bir yerlerini çok kaldırdılar ama, Efes final serisinde sahaya daldılar, sene maçındaki Shaktar maçında keza öyle, her Galatasaray maçında ne küfürler, hocamıza yapılan terbiyesizlikler. Ne şerefsiz bir camiaymış bu yaa. Herkül gücüm olsa yemin ediyorum o salona dalar üşenmeden hepsini tek tek tokatlarım.

Fenerliler çıldırıyor Jamon'un pozisyonunda steps diye AMA maçın başlarında Gist'in bmbş smaç vurduğu pozisyonda yaptığı steps hiç gözönüne getirilmiyor.YAYINCI KURULUŞU HEM BU GİBİ POZİSYONLAR HEM DE İSMET BADEM GİBİ BİR FENERLİYİ BU MAÇA VERDİĞİ İÇİN KINIYORUM.

lakovıce lafım yok o topu kaybettıgı ıcın,macın krıtık dakıkalarında atıslarını soktu yıne..yanı ne desek bos ,kaybettık,yazık oldu,transfer sart,hadı eurolıgı gectım,normal lıg ıcın sart transfer!!