TBL 12. Hafta | Fenerbahçe Ülker 80 - 79 Galatasaray MP

bu arada ısmet badem ve MM gıbı fenerbahce saksakcılarıyla abdı ıpekcıde de goruselım!

Üçüncü çeyreğin başında Fenerbahçe'nin bir üçlüğü zar zor girince 'Allahtan girdi.'diyecekti;bir anda Allah'tan kelimesinden sonra ne dediği dank etti bunağın.Geçen sene Hüsnü bilmem ne,bu sene İsmet Badem.Gordon'ın stepsini tam 40 kere gösterdiler,bir kere Engin'in koluyla iterek yaptığı faulu göstermediler yahu bu LigTv3 nasıl bir kanal?

Gordon niye çıktı diyen arkadaşlar olayı kaçırmış sanırım,Shumpert sakatlandı ve yerine Songalia girdi.Böyle olunca yabancı kuralı için başka bir değişikliğe daha ihtiyaç oldu

sıcagı sıcagına fevri yorumda bulunmak istemiyorum ama göksenin her perdeye takıldı istisnasız,tutku zaten son periyod naptıgını bilmez haldeydi,songailaya zaten denecek söz yok...öndeyken bunu korumak bu kadar zor olmamalı...ama malesef bunu yapamıyoruz...

Gordon niye çıktı diyen arkadaşlar olayı kaçırmış sanırım,Shumpert sakatlandı ve yerine Songalia girdi.Böyle olunca yabancı kuralı için başka bir değişikliğe daha ihtiyaç oldu

Hayır efendim o anda sahada Furkan ve Tutku'da vardı.

Üçüncü çeyreğin başında Fenerbahçe'nin bir üçlüğü zar zor girince 'Allahtan girdi.'diyecekti;bir anda Allah'tan kelimesinden sonra ne dediği dank etti bunağın.Geçen sene Hüsnü bilmem ne,bu sene İsmet Badem.Gordon'ın stepsini tam 40 kere gösterdiler,bir kere Engin'in koluyla iterek yaptığı faulu göstermediler yahu bu LigTv3 nasıl bir kanal?
Oraya bende dikkat ettim ama çaktı sonradan.Yayıncı kuruluşta jamonun pozisyonunu 100 kez gösterdi doğrusu

oktay hocanın kafasına yabancı madde geldı onu kac defa gosterdıler!mac boyunca engını övdü,oguza avrupanın en ıyı pıvotlarından dedı vs vs..satılmıs bunların hepsı..

Yazık oldu. Kazanmamız gereken bir maçı resmen hediye ettik. Son topta saçamalasakta, yine de boş şut bulduk ama sokamadık.Umarım artık Songalıa defteri kapanır ve iyi bir 5 numara alırızda, şampiyonluğunda, grubunda en iddialı takımı oluruz.

Oktay Mahmudi'ye küfür eden zavallılara da acıyorum. Tabi alışık değiller adam gibi adamlara. Alışmışlar şikeci, asker kaçağı, kaypak kişilere, düzgün insanlar kimyalarını bozuyor.

Oyun kurucularımızın top kaybına bir şey diyemiyorum çünkü uzunlarımıza servis yapacaklar diye tabiri caizse kırk takla atıyorlar..Yok ki şöyle pota altına topu verelim birebirden bulsun sayı rakip uzun vücut teması yapsın bizimki zorlasın olmadı faul alsın vs..andriç ve Furkana sürekli servisin elbette bu tip bedeli de olacak

Maçı verdik bitti..Yapacak birşey yok maç için..Ama genel anlamda yapacak şey belli..Bu takıma bir uzun bulup almamak hem takıma hemde taraftara haksızlıktır,ayıptır,günahtır..

Songaıla için diyeceğim tek şey ise; baktın olmuyor, bakmayacaksın.

İsmet Badem ve M.Murathanoğlu nasıl bir maç anlatıyor. Bilmeyen birisi FB ile Yunan takımı karşılaşıyor zanneder . tomas' ın üçlüğünden sonra nasıl sevindiler , nasıl bağırıyolar . Ayıptır , ikisinde yazıklar olsun. hakemlerin bizim lehimize verdikleri bir hatalı kararı dakikalarca konuştular, FB lehine verilen dört beş tane hatalı kararın ise hiç üzerinde durmadılar.

Çok ciddi soruyorum. Lütfen bana cevap verin. Aklımı kaçırmak üzereyim. Shumpert'a yapılan hücum faul nasıl verilmedi? Ve asıl merak ettiğim Curtis Jerrels'in smaçla bitirdiği basket steps değil miydi yoksa ben mi basketbolu yanlış biliyorum??? Lütfen cevap verin.

bu takıma 3 numara(şütör olmalı) ve sırtı dönük oynayabilen bir 5 lazım yoksa ligde ve avrupada geride kalırız fener son periyot baskı yapınca hucüm kuramadık tutku lakoviç songaila basit top kayıpları yaptılar son hucümlarda gordon müthiş oyuncu her şeyi yapıyor çok özel bir isim son saniye basketi de atsa idi süper olurdu ama canı sağolsun

Shumpert'a yapılan kesinlikle hücum fauldü,keza 2 sayı gerideyken biz Lakovic'in topu Engin'e kaptırdığı ve Jerrels'ın smacıyla biten pozisyonda Ömer,Lakovic'e % 100 faul yaptı.Futbol mu bu yahu,omuzunu koyuyorsun araya?

Ama dersek ki maçı hakemler yüzünden verdik;iki arpa boyu yol alamayız.Bence maçta son dakikalarda heyecanımıza yenildik bunun da sebebi maalesef koç.

Çok ciddi soruyorum. Lütfen bana cevap verin. Aklımı kaçırmak üzereyim. Shumpert'a yapılan hücum faul nasıl verilmedi? Ve asıl merak ettiğim Curtis Jerrels'in smaçla bitirdiği basket steps değil miydi yoksa ben mi basketbolu yanlış biliyorum??? Lütfen cevap verin.

Kesinlikle bende ilk pozisyonda dikkat ettim ama ardından yorumcular hiç birşey söylemeyince hatalıyım herhalde diye düşünmüştüm (biran için taraflı olduklarını unutmuştum).Ayrıca maçın başında Gist'in bomboş vurduğu smaçtada %100 steps vardı.Adam resmen topu sürerken iki eliyle topa müdahele etti tekrar sürmeye devam edip smaçladı.Zaten böyle şeyler olacağı başından belliydi.Bu hakemi bu maça veren TBF niye düşündü çok merak ediyorum.

Bu salakların Oktay Mahmuti ile ne alıp veremedikleri var onu anlamadım
son 2 dk Tutkunun gereksiz tercihleri toması balıyla birleşince maç gitti malesef ancak şunu unutmayalım 2dk yanlıkşlık 38 dklık doğruları silmesin !
"ama maç gitti" penceresinden bakanlarda olabilir lig uzun maraton daha çok maç kazınıcaz kaybedicez

Bu arada Ukiç'in yerine Engin olması bugün rakibin işine geldi. Ukiç kırılma anlarında saçmalayan bir oyuncu genelde fakat Engin muazzam yönetti oyunu ve çok akıllıca oynad o anları.

Beğenin beğenmeyin ama bu maçta ender lazımdı o kritik anda içeriye girecek sayıyı atacak adamı aradık gordunun girmeyen turnikesinden sonra tomasın üçlüğünde topun girsem mi diye düşünmesi uyuz oldum resmen

Bu maçı kazanmamız imkansızdı. Bir şekilde Fenerbahçe'nin maça ortak olması sağlandı. Son birkaç dakikada Fenerbahçe bizi yakaladığında hakem de rahatladı.
Bizim kendi hatalarımızı az çok yukarıda anlatmış herkes. Oktay Hoca'nın şu rotasyondan saplantısından kurtulması gerekiyor. Ve ciddi anlamda içeride adama ihtiyacımız var. Digiturk'e gelince..Şöyle bir mesaj attım. Üye olanlar bence benzer şekilde tepkilerini dile getirsinler:

"merhaba,
yıllardır üyenizim. basketbol maçlarını taraflı anlatan spikerlerinizden sıkıldım artık. fenerbahçe-galatasaray maçında ismet badem'in bir zil takıp oynamadığı kaldı. maçı bu yüzden sessiz izledim. fenerbahçe'ye şirin görünmek için galatasaraylı üyelerinizi kaybediyorsunuz, haberiniz olsun."

Arkadaşlar neden kimse konuşmuyor sinirden kırmadığım şey kalmadı, ben basketbol bilmiyor muyum maçın kader anı son dakikada Curtis Louis Jerrels'ın smacı değil mi??? Allah rızası için aklımı kaçırıcam nasıl steps değil bu?? Delirdim, sağa sola zarar veriyorum, bu haraket nasıl STEPSSSSS değil?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!