GSBasket Ankara olarak maçı beraber izleme fikrine ne dersiniz Ankara Tayfası? Gerçi ben çağrı yapmaktan bıktım siz gelmemekten bıkmadınız ama olsun, biz yine soralım.
Ender kadar oynarsak eyvah eyvah Tutku'ya güveniyorum ben bu maç.
Bu maçı kaybedersek ligde-eurolegue de zirve yarışındaki tüm güçlü takımlara kaybetmiş olucaz.
Barca - siena- kazan 2de 0
efes-bjk 1de 0
fb ????
Elbette sıradan bir lig maçı ancak bu kötü tabloyu bozup,iyi de bir moral alıp devam etmek bizim için önemli.
Gist-songaila bu eşleşmeyi kazanan bence maçı alır.
Geçen sene 29/12/2010 tarihinde senenin son derbisinde onları eze eze yenmiştik.Bir kez daha bunu yapabiliriz.Onlarda Emir yok,Ömer oynasa bile hafif sakatlığı olur.Bizim bunlara bakmamamız lazım ama olmayınca daha iyi oluyor tabii .Oyun kurucu bölgesinde hakimiyeti ele geçirirsek ve sakin kalmayı başarırsak galibiyet kaçınılmaz olur.Jerrels ve Ukic'in potaya gitmesini engellemek lazım.Gist'e savunmayı kim yapacak bilemiyorum ama cuma günü fülker'in ateşleyicisi olabilir.Dikkat etmek lazım ona.Songalia'ya büyük iş düşüyor Gist konusunda.Allah yardımcısı olsun.Bogdanovic'e Shipp'in savunması önemli.Kadro olarak onlardan üstün olduğumuzu düşünüyorum.Gist harici.Benim takıma ve Oktay Mahmuti'ye olan güvenim sonsuz.Asla karakterimizden vazgeçmemeliyiz.Sabırlı olmalıyız.Top kaybı yapmamak lazım.Hücum ribaundları çok önemli.En önemlisi KONSANTRASYON!