TBL 12. Hafta | Fenerbahçe Ülker 80 - 79 Galatasaray MP

Bu nasıl bir rezilliktir anlamak mümkün değil.
Adamlar dalga geçiyor adeta. Mutlaka bir şey yapılmalı, yapmalıyız.
Eğer fenerasyon bu saçma kararından dönmez ise bu kadar haklı olduğumuz bir konuda bile bir şey yapamazsak tam bir "acizlik" örneği olacak. Sonra da kimse kalkıp ta yok Galatasaray bulunduğu her yerde şampiyonluğa oynar ikincilik başarısızlıktır diye atıp tutmasın.
Deli olmak işten değil. Bu şekilde konuştuğu herkes tarafından bilinen bir yaratık nasıl hala maç yönetebilir derken yetmedi bir de bizim maça verdiler. Pes artk.
Olaya tersten bakalım. Eğer aynı olayda Hakemle bizim yöneticiler bu şekilde görüşse bugün ne konuşuluyor olurdu memlekette. Bırak hakemi Turgay Demirel yalakası bile bi gün kalabilir miydi orada?
Basında bu diyaloglar dönüp duruyor olmaz mıydı ? Üç maymunu oynayan medyada. Nerde kaldı bizim büyüklüğümüz?
Yönetim hala ne bekliyor ? Gerçekten anlayamıyorum.
Kendimi resmen aşağılanmış hissediyorum. Yazıklar olsun.

Adnan Öztürk futbolla alakalı çok güzel, tatmin edici açıklamalar yapıyor.Aynı tarz açıklamaları burada da yapması lazım.Şike var ve ya yok onu bilmiyorum ama sonuna kadar kovalamalılar bu işi.

Uzun süredir forumda yazmıyordum, kısa ve öz 3 şey yazacağım FB maçı ile ilgili olarak.

Bu maçı her iki takımında kendi lehlerine kopartması çok zor, dolayısıyla maçın son 5 dakikasında az hata yapan ve diri kalan takım maçı alır.
Lakovic son 1 aylık performansını değiştirip vites arttırmazsa bu maçı almamız zorlaşır.
Özellikle pota altında Oğuz'u bir şekilde durdurmamız lazım, hiç olmadığı kadar formda bir Oğuz var karşımızda.

Şikecilerin yaptığı her türlü sahtekarlığı aynı ligde olan kulupler bile hasır altı etmeye çalışıp 58. maddeyi bir kereliğine sadece bu duruma özel değiştirmek istediği bu ortamda maçı hakeminin Recep Ankaralı olması hiç şaşırtmadı beni. Federasyon resmen ödüllendiriyor ve bir yöneticimiz de çıkıp tek kelime etmiyor bu konuda. YAZIK! Hakan Üstünberk' in ne kadar pasif bir yönetici olduğu net bir şekilde ortaya çıkıyor. Bazı tavırlarından dolayı çok eleştirdiğimiz Ahmet Dedehayır olsaydı şu anda bu konu hakkında zehir zemberek açıklamalar yapılmıştı çoktan.

Maçla ilgili söyleyecek birşey yok. Şikeciler iyi durumda değil, bizde değiliz ama onların eksikleri çok. Normal şartlarda galibiyet bekliyorum, tabi normal şartlar falan kalmadı artık bu kontrolcü hakemin maça atanmasıyla.

Saygılar.

Böylesine rezil bir atamadan sonra parkede kazanılıp - kaybedilmeyecek bir maç. Kazansak da kaybetsek te sonucun parkede belirlendiğine inanmam asla mümkün olmayacak. kazansak Ahlaksız yaratık şirinlik için yaptı, kaybetsek Ahlaksız işini yaptı diyeceğim. -istesemde istemesemde böyle düşüneceğim-
Yeter artık çekin şu pis ellerinizi.
bari basketbola dokunmayın.
Bu ne açgözlülüktür böyle. Bu ne bitmez saldırıdır. Bu ne gözü dönmüşlüktür.
Hiç mi güzel bir şey kalsın istemiyorsunuz ?
Sığınacak hiç mi bir şey buırakmayacaksınız bize.
Yeter gerçekten YETERRRRR!

Yapmak istenen şey belli şimdi Kontrolcu Recep maçta lehimize 1 kaç düdük çalıcak bizde affedicez unutucaz sanıyolar yok öle ya ma !
kesinlikle katılıyorum. Lehimize düdük çalacak eyyamın kralını yapacak sonra bak etkilendi sizede yapıyor diyecekler. Benim anlamadığım yönetimden tek ses neden yok adamlar cemal nalga olayında ilk gün açıklama yaptılar. bizim şampiyonluk gitmiş aklım almıyor yönetimin bu pasif durumunu onlar olsaydı kesinlikle şampiyonluğumuzun verilmesini istiyoruz hukuki uollara başvurduk diye açıklama yaparlardı. Arkadaş şu galatasarayın haklarını körü körüne savunacak adam yok mu şu memlekette

Hakemin değişmesi sadece resmi sitede bir açıklamaya bakar ama yapmıyoruz neden? Güldürürken düşündüren şey bu olsa gerek..

Bence maçın kilidi ribaundlar olacaktır. Savunmada iyi olmasada hücum ribaundunda çok iyi olan bir Gist var karşımızda. Boyalı alanda ne yapıp edip durdurmalı Oktay Hoca Gist'i. Gordon ve Andriç'e çok iş düşüyor. Gordon uzun süre almalı bence. Shumpert son zamanlarda biraz düştü, onun da katkısıyla kazanabiliriz.

Kural basit. Futbolda hücum, basketbolda savunma maç kazandırır.
Pota altı oyucularımız, bugüne dek oynadığımız (lig yada avrupa) tüm maçlarda olduklarından daha hareketli olmalılar.
Savunma'da da en az 2 katı sertlik lazım.

Ben bu baskıdan etkilenip ona göre karar verecek bir hakem değil, alnı ak bir hakem istiyorum. Yeneriz, yeniliriz bu sporun doğasında olan şeyler. Sporun doğasına aykırı isimlerin aktör olduğu bir oyuna karşıyım ben.