• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TBL 12. Hafta | Fenerbahçe Ülker 80 - 79 Galatasaray MP

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Cevher oynayabilecek

yok bahıs burosu,yok takım butcesı,dostum senın basketboldan anladıgın bu mu!gecen sene fener tam kadroyken fınal serısınde deplasmanda yendık,ve de eksık kadroyla,ee nerde kaldı bahıscıler,nerde takım butcesı..su an 2 tane temel parcası yok takımın.yenmemız sart.bu kadar..

Geçen yıl yendiğimizde fenerin kadrosu tam mıydı?

yok bahıs burosu,yok takım butcesı,dostum senın basketboldan anladıgın bu mu!gecen sene fener tam kadroyken fınal serısınde deplasmanda yendık,ve de eksık kadroyla,ee nerde kaldı bahıscıler,nerde takım butcesı..su an 2 tane temel parcası yok takımın.yenmemız sart.bu kadar..

Tanju kazanamayız demiyor rahat kazanırız demenin mantıksız oldugunu anlatmak istedi. Ki haklı bu maç için RAHAT kazanırız demek size mantıklı geliyor mu ?

Fenerbahçe Ülker - Galatasaray (Canlı)

Başarılar takımımıza...

tbl.org.tr'de çalışmıyor. Şansa bak

Savunmada iyiyiz ancak hücumda berbatız.Top kayıpları adamları yoktan yere ateşledi.8-4 Songaila 8-6

Andriç aman Andriç. Kaya gibi bir adamı şu maçta başımıza bela etme yahu

shumperttttttttttttt :))))

uzun zamandır bu forumu okuyucu olarak takip eden birisi olarak ilk mesajımı atmak bir fenerbahçe maçına denk geldi,

herkese selam....

shumpert diyorum başka bişey demiyorum :)

özelden link atınn lütfennnn arkadaşlar ?????*

19-27 devam galatasaray...

valla şu maçı izleyemiyoruz ağız tadıyla..

maçı sanki fb tvden syrediyoruz. Maaşallah Fenerbahçe rum takımıyla oynuyor sanki.

27-20 öndeyiz son 6 dakika.

Shumpert boş üçlük kaçırdı az önce. Şanssızlık.

29-20 Tutku basket faul..

30-20 Tutku Açık !

30-22 Oğuz Savaş

20-29 öndeyiz tutku 1 serbest atış kullanacak

Kısalmamızın da etkisiyle ribaund sorunu yaşadık birkaç dakikadır..

Oktay Hocanın molası geldi son 5 dakika 30-22.

Skor ve dakika yazabilen arkadaşlara teşekkür ederim.

Geri