Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TBL 12. Hafta | Fenerbahçe Ülker 80 - 79 Galatasaray MP
Çok kötü oynadığımız ilk devrede savunmamızla ayakta kaldık lakovic çok etkisiz 2 bos 3 lük bir tane boş turnike yedi lakovic beni mahcup et salla 2 devre 2 tane üçlük üst üste
27-19'a kadar basit ve akıcı hücum ettik,Shipp'in match up avantajını gayet iyi kullandık.Shipp 27-19'ken hücum ribaundunun akabinde dibe penetre ederek gereksiz bir faul yapınca 2'ledi.O dakikadan sonra sete sette bir basketimiz yok.Adamların şut ve serbest atış sokamadığı devreyi sadece 4 sayı önde bitirdik.Ribaundlarda ciddi sıkıntı var,Kaya Peker rakibin en iyisi konumunda düşünün.
Lakovic'in şutlara keşke desem de kaçırabilir.Ama Gist'ten yediği bloğun açıklaması yok.İkinci yarı Lakovic'in de takımın da silkinmesi lazım.İlk yarının son 8 dakikasındaki hücum performansıyla olmaz.
Baya olumsuz yazdım.Gordon'a şapka çıkartıyorum devre itibariyle.
Jakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Lakooooooooooooooooooooooooooviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccccccccc Aslanım be sonunda be aslanım be! fark 9 oldu 2.48 var mola geldi.Dönüşe izin vermemek lazım