TBL 12. Hafta | Fenerbahçe Ülker 80 - 79 Galatasaray MP

Maç nasıl gidiyor? Çok mu ağır basıyoruz? Skor geçecek ve bilgilendirme yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Çift hanelere getirdik periyot ortasına saçma hatalar ve verdiğimiz hücum ribauntlarıyla fark 4 e indi. Bu son dakikayı iyi oynamak lazım

36-32 önde kapadık ilk yarıyı.

Lakovic'ten beklediğimiz öldürücü üçlük pozisyonlarını yakaladık ama Lako daha sokamadı potaya.

Takım gayet iyi iniş çıkış olur maçta karşında Euorolegue takımı var sonuçta.Bunlar normal de anlamadığım Lakovic neden sahada.Rezalet oynuyo.Geldiğinden beri de 2 maç dışında rezalet.Vee Göksenin maça bu kadar iyi başlamşken o kenarda Lakovic sahada.Oktay Hocaya güvenim sonsuz olduğundan bir bildiği olduğunu düşünüyorum.Ama ben bu adamı izlerken artık çok sinirleniyorum.Bu andan itibaren 10 tane de üçlük soksa değişmicek valla.

Ben izleyince takım kötü gidiyor diye izlemiyorum maçı,nasıl bir totem anlamadım.Fanatizme kayıyorum iyice.Netten izlemek isteyen arkadaşlar için de mesaj kutum boş..

36-32 önde bitirdil ilk çeyreği, 10 top kaybımız var, tribünlerin tansiyonu çok yüksek, ama bizim için olumlu anlamda söylenebilecek şeylerden biri takımımız gayet soğukkanlı, eğer top kayıplarını biraz daha azaltıp lakoviç i de devreye sokabilirsek 2. yarı için çok iyi olacak, ilk yarı boyunca aldığımız her savunma reboundunda hızlı hücuma çıktık. savunmalarını hazırlıksız yakaladığımız zaman daha etkili oluyoruz. tek handikap bu koş koş basketbola jamon lucas ne kadar dayanabilecek? tutku da lako da tam istediğimiz gibi değildi açıkçası ilk yarı...