TBL 12.Hafta | P.Karşıyaka 84 - Galatasaray Liv Hospital 77

Şu dar rotasyonda her oyuncunun nasıl oynadığı önemli hem ligde hem el'de. Fark da 2'ye indi. Kötü hücum ediyoruz, basit top kayıpları yapıyoruz. Son 05:52

Bir mac bu kadar aptalca kaybedilmez .. Elimizle macı veriyoruz . Ligde sadece Torku deplasmanında kazanmisiz . Tebrikler Ataman .

Macı kaybetme sebebimiz cok bariz : Carlos arroyo .. Ender ve pocius ile farkı 10-12 sayılarda götürdük . Uzun süre Arroyo kenarda oturdu . Ne zaman oyuna girdi fark kapandı .. Erceg'de dönmüs . Elinde saglam 8 oyuncu var. Vurup gececeksin.. Böyle mac mı kaybedilir allah aşkına !

Savunmamız yine çok kötüydü. Son periyot berbat oynadık. Deplasman fobimiz devam ediyor. Transferlerimiz mutlaka iyi savunmacı olmalı, böyle gitmez.

takım ıyı oynuyor bu rotasyonla bazılarına kalsa genclerı oynatırlar ya

Eee bana laf mı soktun şimdi? Sanki takımın kötülüğüne söylüyoruz, yine aynı senaryo. Yine maç sonları takımın gardı düştü, yine savunma helva gibi oldu. Üstüne bir de hoca Young'u kenarda unuttu ve sinir bozucu biçimde kaybettik.

O küfürlere anons yapmayan hakemlerin de allah belasını versin. Genel olarak bu federasyonun versin gerçi de.

Yönetime de artık edecek laf bulamıyorum ben. Şu potansiyelin içine sıçtınız, allah sizin de belanızı versin.

Bir mac bu kadar aptalca kaybedilmez .. Elimizle macı veriyoruz . Ligde sadece Torku deplasmanında kazanmisiz . Tebrikler Ataman .

Yeter be bu ne Ataman düşmanlığı! ne yapsın adam. Farklı kombinasyonlarla alan savunması denedi, en doğru beşleri bulmaya çabaladı Arroyo´yu oynatmasa neden oynatmıyor derdiniz. Hadi rakip takım küfrediyor sindiremiyor Ergin Hoca´yı da, bize n´oluyor arkadaş bu adam bizi kaç yıl sonra ŞAMPİYON yaptı. Daha ne yapsın?

Arroyo her maç iyi olacak diye birşey yok. Robot değil bu adam. Maç kazandırınca süper, kaybedince yuh! Vefasızlığa gerek yok. Carlos'un kazandırdığı maçlar burdan köye yol olur. Ataman'ın da önce gitmediğine şükredin, teşekkür edin sonra eleştirirsiniz. Young niye kenarda unutuldu maç sonu onu ben de anlamadım.

İnanılır gibi değil şiir gibi basketbol oynayıp Ender ile tam gaz devam ederken 12 sayı öndeyken kendi ellerimizle maçı verdik. Young kenarda unuttuk içeri penetre ile son 4 dakika da çok sayı yedik ayrıca hücumda da şutlar girmezken hucüm ribauntlarında rakibi bozabilirdi ama kenarda bitirdi maçı.

Bize yakışmadı bu kadro ile çok rahat onları yenecektik ama maçı vermek için müthiş gayret gösterdik ve verdik neden zorlama atışlar yaparız anlamk mümkün değil. Lig de işler berbat gidiyor, bugün çok iyi oynarken maçı hediye ettik. Telafisi çok zor bir mağlubiyet. Üstekiler ezip geçerken rakipleri biz feci şekilde tökezliyoruz tamam biz olumsuzluklarla uğraşıyoruz ama saha içinde oyuna bakarsak kendi elimizle verdik bugün.

Bu yenilginin en büyük sorumlusu Ergin Ataman dır. Ben nasıl televizyondan izliyorsam o da saha kenarından izliyor. Bu iş transferle olmaz. Ha bizi şampiyon yaptı. Zaten favoriydik final serisini Banvitle oynadı. Ergin Atamanı bu kadar büyütmeyin. Tamam iyi koç ama burda laf söyleyemeyeceğiz diye birşey yok.

Yeter be bu ne Ataman düşmanlığı! ne yapsın ulan adam. Farklı kombinasyonlarla alan savunması denedi, en doğru beşleri bulmaya çabaladı arroyoyu oynatmasa neden oynatmıyor derdiniz. Hadi rakip takım küfrediyor sindiremiyor Ergin Hocayı da bize noluyor arkadaş bu adam bizi kaç yıl sonra ŞAMPİYON yaptı. Daha ne yapsın?
Kaç aydır 2 oyuncu alamayan ve seçemeyen Ataman ve yönetime laf söylemeyelim öyle mi? Dokunulmazlara laf söylenir mi hiç? Maç sonu iyi olan oyuncularla oynanır mı hiç? Barış Hersek gibi bir oyuncu 18 sayı atıyor önlem alan var mı yok. Ben alacağım ya önlemi. Lanet olsun. Play offlara giremeyeceğiz hala bu kadroyla bu kadar diyenler var. Avutun kendinizi. Ha bu arada Karşıyaka kaç kişi rotasyonla oynamış bir bakın. Ya Galatasaray´a yakışır takım kurun ya da kapatın şubeyi rezil etmeyin Galatasaray'ın şanını. Ataman ve yönetim palyaçoları.

Bakıyorumda maçı kaybetme nedenlerini herkes sıralamış. Bir kişide 3. periyottan itibaren hakem kararlarının maçı kaybetmmemizde rol oynadığına değinmemiş , yoksa çok mu tarafgir davranıyorum anlamış değilim.

Felaket bir son çeyrek oynadık. Periyot skoru 27-14... Rakip 8-0'lık seri ile öne geçti ve reaksiyon veremedik. Zoran Erceg yine savunmada yumuşak karnımız oldu. Kendi 13 sayı atarken, sezon ortalaması 7 sayı olan Barış Hersek 18 sayı buldu. Bu akşam da onun yıldızını parlattık. Bakalım Daçka maçında kiminkini parlatacağız?

Bu yenilgiyle 6/6 olduk. Normal sezon liderliği şansımız bence bitti. Artık ligde gerçekçi hedef final oyamak sanırım.

Ataman gidince de artık Final oynayıp sevinen takım haline bürünürüz. Ataman gibi en üst düzeyi hedefleyen yani Galatasaray'ın hedefiyle uyuşan başka koç bulamayız şuan. Türkiye'nin de en iyisidir.