TBL 12.Hafta | P.Karşıyaka 84 - Galatasaray Liv Hospital 77

Yeter be bu ne Ataman düşmanlığı! ne yapsın ulan adam. Farklı kombinasyonlarla alan savunması denedi, en doğru beşleri bulmaya çabaladı arroyoyu oynatmasa neden oynatmıyor derdiniz. Hadi rakip takım küfrediyor sindiremiyor Ergin Hocayı da bize noluyor arkadaş bu adam bizi kaç yıl sonra ŞAMPİYON yaptı. Daha ne yapsın?
Ergin Ataman'ın yaptıkları ve yapmakda oldukları ortada . Nasil başarılı oldugunda takdir ediliyorsa , pisi pisine macları vermeye devam ettigi sürece elestirilerde sürecek .. Deplasmanda yalnizca konya macını kazanmışız . İçine siniyor mu senin macları bu şekilde ikram etmek ?

Arkadaşlar bugün konuşulması gereken şey kaybettiğimiz maç değil. Yetişmeyen transferler hiç değil.

Salonda yüzlerce taraftar müsvettesinin Milli Takım koçu Ergin Ataman'a ettikleri küfürler konuşmamız gereken mesele olmalı.

O haysiyetsiz, şerefsiz, alçak, karaktersiz herifler Dünya Şampiyonası'nda Al Bayrağı gururla dalgalandiran Milli Takım Koçu'na küfür ediyorlar.

Bu böyle gitmez can'lar !!

Her sene aynı şeyden bıktık. Yönetim artık KSK deplasmanlarında küfür edilmemesi için seyircisiz maç talebinde olmalıdır.

TBF bu karakter yoksunlarina en ağır cezayı vermeli. Bunun için yönetimin büyük bir lobi yönetmesi gerekir.

Arkadaşlar bugün konuşulması gereken şey kaybettiğimiz maç değil. Yetişmeye transferler hiç değil.

Salonda yüzlerce taraftar müsvettesinin Milli Takım koçu Ergin Ataman'a ettikleri küfürler konuşmamız gereken mesele olmalı.

O haysiyetsiz, şerefsiz, alçak, karaktersiz herifler Dünya Şampiyonası'nda Al Bayrağı gururla dalgalandiran Milli Takım Koçu'na küfür ediyorlar.

Bu böyle gitmez can'lar !!

Her sene aynı şeyden bıktık. Yönetim artık KSK deplasmanlarında küfür edilmemesi için seyircisiz maç talebinde olmalıdır.

TBF bu karakter yoksunlarina en ağır cezayı vermeli. Bunun için yönetimin büyük bir lobi yönetmesi gerekir.
Yenilgiyi saptırmaya devam.Bu kadar küfüre adam hırslanır be..Bizim gibi maçı izledeiataman

1 maç, 2 maç, hadi 3 maç ' kısıtlı rotasyon, 7 kişi ile aslanlar gibi mücadele ediyoruz, bu kadar kısıtlı kadroyla bu kadar' sözleri kabul edilebilir; ama takım neredeyse sezon başından beri bu şartlarda oynuyor. Maçta yenilince yenilmiş oluyorsun, galip gibi puan vermiyorlar. Her yenilgiden sonra kadro darlığı artık mazeret olmaktan çıkmalı. Aslında Ergin Ataman'ın Galatasaray sevgisi kendisine de zarar vermeye başladı. 2 senedir oyuncu paralarının ödenmesinde ciddi sıkıntılar olursa ve sorunu çözmek için kimse adım atmazsa normalde takımın dağılması gerekir, Ataman amatör ruhla devam etti ve kötü sonuçlar geldikçe tepkilere Ataman hedef olmaya başladı, yönetim değil. Böyle giderse ihale Ataman'a kalacak, yönetim yaptığı kepazeliği unutturacak herkese. Ne demişler; iyilikten maraz doğar.

Kaç aydır 2 oyuncu alamayan ve seçemeyen Ataman ve yönetime laf söylemeyelim öyle mi? Dokunulmazlara laf söylenir mi hiç? Maç sonu iyi olan oyuncularla oynanır mı hiç? Barış Hersek gibi bir oyuncu 18 sayı atıyor önlem alan var mı yok. Ben alacağım ya önlemi. Lanet olsun. Play offlara giremeyeceğiz hala bu kadroyla bu kadar diyenler var. Avutun kendinizi. Ha bu arada Karşıyaka kaç kişi rotasyonla oynamış bir bakın. Ya Galatasaray´a yakışır takım kurun ya da kapatın şubeyi rezil etmeyin Galatasaray'ın şanını. Ataman ve yönetim palyaçoları.

Tabi Ataman'a verdiler Obradovic'e, Ivkovic'e verilen imkânları dediler al Galatasaray'a yakışır bir takım kur. Ama o dedi yok ben illâ fantazi yapacağım.

Allah'ım inşallah ama inşallah play offta bu karşıyaka ile eşleşiriz de .Bu Allahsız şerefsizlerin aklını alırız. Alırken de her türlü tahrik ederek alırız. Arroyo ve Ergin Hocam kafalarına not etmiştir karşıyaka itlerini . Onların aklını alacaklardır .

Maça gelirsek tamamen takımın pilinin bitmesinden ötürü kaybettik. Son periyotta çok fazla top kaybı yaptık yorgunluktan üstüne hakemin de anlamsız teknik faulü ile ksk ivme buldu ve kazandı. Yönetim hala daha almaya dursun yeni transferleri .

Sinan'ın gününde olmaması pahalıya patladı .. En azından 5-6 sayılık bir katkı saglasa bugun macı koparırdık .. Macın 30 dakikası özellikle 'Carlos' kenardayken Ender ve Pocius skoru sürükledi ... Bir ara 12 ye kadar cıkan farka ragmen bir türlü macı koparamadık.. En azından ekran karşısında bir 'tedirginlik' vardı .. Son 10 dakika felaket seneryosu gerceklesti.. Evet , Carlos bizim icin olaganüstü bir oyuncu ama eminim macı izleyenler aklından aynı seyleri geçirmistir . ' Carlos arroyo ile olmayacak' .. Ne zaman oyuna girdi fark eridi . Şu takıma cok yazık oluyor ..

Valla arkadaşlar, hiç kimse kusura bakmasın, Ergin Ataman geçtiğimiz iki sene çok iyi idi ama bu sene hem çok kötü bir takım kurdu hem de çok formsuz.

KSK'ya kızıp , küfür etmenin en ufak mantıgı yok . Evlerinde oynadıkları büyük maclarda bu atmosferi olusturuyorlar. Hatayı kendimizde aramamız gerekiyor .. Bu kaçıncı pisi pisine verilen mac ?

Arkadaşlar bugün konuşulması gereken şey kaybettiğimiz maç değil. Yetişmeyen transferler hiç değil.

Konuşulması gereken maç değil mi? Yapmayın Allah aşkına 12 küsür sayıdan maç verdik hala inanamıyorum..Sizin dediğiniz şeyin olması çok çok zor İpelçide de küfür oluyor o maçta, karşılıklı seyircisiz olur ki o da çok zor bir ihtimal..

Konuşulması gereken maç değil mi? Yapmayın Allah aşkına 12 küsür sayıdan maçı verdik hala inanamıyorum..Sizin dediğinizin olması imkansız bana göre..Öyle bir şey yapılırsa eğer karşılıklı olur..

Allah'tan korkun !

Adama maç boyu edilmedik küfür kalmadı !

Ne sizin ne de Murat Özyer'in Ergin Ataman'ı yemesine izin vermeyeceğiz.

Ergin Ataman ile sorunu olan takımı takip etmesin.

Transferden Hoca'dan once Takıma sahıp çıkacak Yonetım lazım Takımı her gergın ortamda dövüyorlar bir tane yönetici sahip çıkmıyor takım kaderine terk edilmiş maalesef bence işin acı tarafı bu takım maç kaybedebilir veya kazanabilir ama değerlerini kaybetmesin.

Her sene yapılan şey şu anda yöne yapılıyor.

Her sene Mart ayına kadar Ergin Hoca'ya denilmeyen kalmaz.

Ama sezon sonu gelince Ergin Hoca itina ile bu laflari yedirir.

Allah'ın izniyle yine ona bu eleştiri yapanlara o lafları sezon sonu yine yedirecek.

Kaç aydır 2 oyuncu alamayan ve seçemeyen Ataman ve yönetime laf söylemeyelim öyle mi? Dokunulmazlara laf söylenir mi hiç? Maç sonu iyi olan oyuncularla oynanır mı hiç? Barış Hersek gibi bir oyuncu 18 sayı atıyor önlem alan var mı yok. Ben alacağım ya önlemi. Lanet olsun. Play offlara giremeyeceğiz hala bu kadroyla bu kadar diyenler var. Avutun kendinizi. Ha bu arada Karşıyaka kaç kişi rotasyonla oynamış bir bakın. Ya Galatasaray´a yakışır takım kurun ya da kapatın şubeyi rezil etmeyin Galatasaray'ın şanını. Ataman ve yönetim palyaçoları.
Adam oyuncum yok transfer lazım diye kıçını yırtarken sen burda gelmiş ''Ataman oyuncu seçemiyor , alamıyor '' diyorsun.

Di mi Smith yerine Bo'yu, Jawai yerine Sofo'yu, Vou yerine Zaza'yı alsaydı ne güzel olurdu. Neden onları tercih etti acaba?

Boğaç bey.
Bu ve bunun türevleri ne zaman mağlubiyet alsak burdalar.
Cevap vermeye değmez.
Adamların şubenin halinden haberi yok.
Habersiz konuşurlar ancak.

@Kutay Bey,

Senin Armani taşıyan koçuna ana bacı küfür ediyorlar.
Allah aşkına kendini 2 dakika Ergin Hoca'nin yerine koy.

Di mi Smith yerine Bo'yu, Jawai yerine Sofo'yu, Vou yerine Zaza'yı alsaydı ne güzel olurdu. Neden onları tercih etti acaba?

Karşıyaka da Bo Sofo Zaza mı vardı bizi yendi. Soner Şentürk çıktı çatır çatır oynadı. Yabancı tercihlerimiz kötü Yeşilgiresun dan Heytvelt i alsak Jawai den daha iyi olacağı kesindi. Daha mı maliyetli tabiki hayır. 50 bin dolara oynamış oyuncu. Kısacası transferde yanlış yapıldı. Belki tutar dendi tutmadı.