Re: TBL | Galatasaray: 78 - Fenerbahçe ÜLKER: 62
Yok arkadaş değişik bir gözlükle izlemiş maçı son teknoloji
Yok arkadaş değişik bir gözlükle izlemiş maçı son teknoloji
Mac sonu SKMEDYA'da.Zoban Raftik' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":aum1vlkl]Zoban'ın ve Memetcan'ın dikkatine!
Fener maçının 4. periyodunu ve maç sonu röportajları sarı-kırmızı medyadan izlemek istiyoruz!LÜTFEN
Bir publish olsun da siteye, .flv downloader ile cekebilirsiniz.Burak Barut' Alıntı:İndirmenin bir yolu var mıydı Zoban Abi ?
Arşivde bulunması gereken bir maçta 8)
Not:Nedim Karakaş, Erman Kunter zamanında bizde menejer değil miydi yahu :roll:
Eren Aydın' Alıntı:Beyler Uğur kardeşimizde güzel açıklamış ama ben daha kolay bir yol söyleyim size.Öncelikle internet explorer ı kullanmayı bırakın .Çok ciddiyim çünkü firefox herşeyi ile daha iyi şuan.
O zaman güzelce videoyu indirmek için önce firefox yükleyelim.
http://www.inndir.com/Mozilla_Firefox_(Türkçe)-26174p.html
Bu siteden indirebilirsiniz ayrıca yorumları okuyabilirsiniz ama emin olum firefox sizi pişman etmez 8)
Firefox u indirip güzelce kurduktan sonra ise https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3006 bu adresteki eklentiyi firefox a indirin ve kurun.Kurulumdan sonra firefox u yeniden başlatmanızı ister.Firefox yeniden başladığında ise adres çubuğunun yanında renksiz balonlar görürsünüz .Ne zaman video olan bir sayfayı açarsanız o balonlar renklenip dönmeye başlar.Bu videoyu indirmeye hazır demektir.Balonların yanında çıkan küçük sekmeye tıklayınca ise xxxxxx.flv tarzında bir dosya adı görülür.Dosya adının üzerine tıklayıp videoyu indirebilirsiniz.
Biraz ayrıntılı oldu ama anlamayan kalmasın diye uzattım biraz.Site ayrımı olmadan her videoyu indirir 8)
EyupEyüp YILDIZ' Alıntı:Zoban selam!
Diğer videolar bugün eklenecekmi?
Heyecanla bekliyoruz!
EyupZoban Raftik' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":ngy3egjc]Zoban selam!
Diğer videolar bugün eklenecekmi?
Heyecanla bekliyoruz!
Ankara bayanlar maçının okunma sayısını geçti Hemde 3 katı civarıEren Aydın' Alıntı:Gs.org'da fener galibiyemizin şuanki okunma sayısı...
Bu haber 100258 kez okundu.....
Evet, yaklaşık 3 katı daha fazla okunmuş bu maç, ben inanıyorumki ilerleyen yıllarda hiç bir salona sığmayacağız!Eren Aydın' Alıntı:Eyüp Abi'nin dediği haberde'' 44547 kez okunmuş''.