Re: TBL | Aliağa Petkim: 68 - Galatasaray: 78
aliağa başkanının kulaklarını yıkatması gerekiyor küfürün nerden geldiğini ayırt edemedi herhalde canlı yayında işine geldiği gibi konuşup bizleri olmayan şeyle itham etmeye kimsenin hakkı yoktur.küfür eden taraftarlar kendi taraftarlarıydı ben salondaydım değil bizim taraftarlarımızın küfür etmesi rakip taraftarların bizi tahrik etmesine rağmen biz karşılık vermeyip sadece takımımızı destekledik.Çıkan olaylarla küfürlerin hiç bir alakası yoktur
Recep Sarımeşe' Alıntı:Maçı Tv'den izledim.Orada ne olmuştur bilmiyorum ama bir yaratık vardı ki ... Bizim tribünden bir kişinin tamda yüzüne doğru biber gazı sıktı.Daha sonra bu kişi tribünde yere yığıldı.Ve bu yaratık yerdeki taraftara aynı hırsla biber gazını sıkmaya devam etti.Onunla işinin bittiğini ( !!! ) düşündü ve kapıya doğru giden diğer taraftarlara doğru koştu elindeki oyuncağıyla !! Bunun adı polislik değil şerefsizliktir.
Ayrıca Aliağa'nın başkanıydı sanırım.Bu olaylardan sonra bir röportaj yaptı yayıncı kuruluş.Galatasaray taraftarı hep Aliağa taraftarına küfür etmiş.Aliağa taraftarı ise hiç cevap vermemiş. :shock: :shock: Sen protokoldeki koltuğunda oturup tesbih çekmeye devam et dünkü gibi . '' Ya sabır , Ya sabır ''
aliağa başkanının kulaklarını yıkatması gerekiyor küfürün nerden geldiğini ayırt edemedi herhalde canlı yayında işine geldiği gibi konuşup bizleri olmayan şeyle itham etmeye kimsenin hakkı yoktur.küfür eden taraftarlar kendi taraftarlarıydı ben salondaydım değil bizim taraftarlarımızın küfür etmesi rakip taraftarların bizi tahrik etmesine rağmen biz karşılık vermeyip sadece takımımızı destekledik.Çıkan olaylarla küfürlerin hiç bir alakası yoktur