Re: TBL 14.Hafta | GALATASARAY'IMIZ - Aliağa Petkim
Jasaitis'in kaç sayısı var ?
Jasaitis'in kaç sayısı var ?
Semih Nisanci' Alıntı:Haydi geçmiş olsun. Play-offlara doğru emin adımlarla ilerliyoruz.
Bir de şu 4 yabancı işine aklım takıldı benim, tam yayını açtığım anda spiker "Galatasaray 4 yabancı hatasından son anda döndü" gibi bir şeyler dedi. Artık hükmen mağlubiyet/maç iptali gibi şeylerden tüylerim ürperiyor.
Semih Nisanci' Alıntı:Haydi geçmiş olsun. Play-offlara doğru emin adımlarla ilerliyoruz.
Bir de şu 4 yabancı işine aklım takıldı benim, tam yayını açtığım anda spiker "Galatasaray 4 yabancı hatasından son anda döndü" gibi bir şeyler dedi. Artık hükmen mağlubiyet/maç iptali gibi şeylerden tüylerim ürperiyor.
Ayrıca son saniyelerde Murat Kaya orta sahadan fantez şutlar deneyeceğine oyuna sonradan giren Caner ve Eren Beyaz'a pas verip onların sayı atmasını sağlamaya çalışması gerekir.
Murat'ın o atışlarına ben de bir anlam veremedim. Evren, Jasaitis ve Fatih'i çok beğendim. Bir hızlı hücumda Jasa'nın pası, Washington'un asisti Fatih'in smacı ile gelen sayı maçın en güzel hareketiydi bence.Burak Barut' Alıntı:Baya iyiydik, ısırarak iyi mücadele ederek oynadık.Hakederek kazandık zaman zaman saçlamadık bunlara engel olsak fark daha da artardI.
Ayrıca son saniyelerde Murat Kaya orta sahadan fantez şutlar deneyeceğine oyuna sonradan giren Caner ve Eren Beyaz'a pas verip onların sayı atmasını sağlamaya çalışması gerekir.
Cem Hoca Fatih Solak´ı oyundan çıkarıp Rancik´i alıyordu, sahada Washington, Jasaitis, Wilkinson varken. Neyse ki Cem Hoca çabuk farkına vardı da oyun başlamadan gerekli düzeltmeyi yaptı.Semih Nisanci' Alıntı:Aynı anda 4 yabancı oynatma hatasına düşüyordu az kalsın GS gibi bir şey dedi spiker ama, anlayamadım neler olduğunu :?
Burak, bazı oyuncular için kendi pozisyonunu kendi yaratır derler, seninki o hesap. : ) Bir şekilde Murat Kaya´yı eleştirmişsin.Burak Barut' Alıntı:Ayrıca son saniyelerde Murat Kaya orta sahadan fantez şutlar deneyeceğine oyuna sonradan giren Caner ve Eren Beyaz'a pas verip onların sayı atmasını sağlamaya çalışması gerekir.