Re: Efes Pilsen-Galatasaray 5 Ocak Cumartesi 18:00
Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Arda Öztürk":1a9toopy]hocam o smcaç o kadar onemlı bı dakıkada kactıkı tam yakaladık efesı ıvme bızden yana cemal orda cok bencıllık ettı bu 1 degıl 2 degıl gecen tt macındada aynısını yaptı o macıda kaybetcektık neredeyse bı su cemale bak bıde omere eger sampıon olmak ıstıosak ıyı bı 5 numara sart
haklısın o smac öyle bir yerde kactıki kacmasa efesi orda döve döve yenerdik . camal bunu telekom macındada yaptı ama neyseki o zaman hatayı telafi ettik . buradada dee faul yapmak zorunda kaldı ve mac efesın kontrolune gecti . bence bugun bizde en ii cüneyt ti . yine iii gözükmesede bisi yapmaya calıstı , takımı ayakta tutmaya calıstı (gaines ile beraber ) . cüneyt te hüseyin gibi , tufan gibi , fatih gibi , murat gibi icinde gs kanı var . yüreği ile oynayan bi oyuncu , seneye takımda tutmalıyız ayrıca robert hite ı , dee brown ı gaines ve owens ıda tebrik ediorum . hepsinin canı sağ olsun , ama cemal nalga gözüme gözükmesin o büyük hedefleri olan bi takımın pivotu olamaz . fatihi suclamıyorum , o oynayamadığı icin cok soğuk ona bisi diemeyiz . hüseyinsiz , tufansız olmuyor , tufanın bir an önce geri dönmesı lazım , hüseyinin yerinede pivot alınması lazım (fatih oynamayacaksa) ama sunu unutmayalım
LİDERİZ :atki tekrar tekrar hepsinin canı sağ olsun[/quote:1a9toopy]
nasıl gözüme gözükmesin diyebiliyorsun ya o galatasarayın formasını giyor sen kendini kim olarak görüyorsunki böyle bir cümle kuruyorsun?[/quote]
gözüme gözükmesin demem cemali sevmiyorum anlamına gelmez . su anki sinirle böyle demis olabilirim , sonucta o benim tuttuğum takımda oynuyor , ama seninde kabul etmen lazım bugün bize faydasından cok zararı oldu[/quote]
anlaşılan biz seninle bugün anlaşamıycaz.ben cemalin yaptığı olumlu işleri görmemezlikten gelemiyorum.
maçın gitme nedeni olarak onu göstermen çok sinir bozucu açıkcası.neden aramaya kalkarsak 10 tane sayabilirim sana.dee brownın 2.yarıya kadar 0 sorumlulukla oynaması,sürekli owensın kafasını gömüp içerde top kaybı yapması,gaines in kendinden uzun adamların arasında topla beraber kaybolması,hiten içinden çıkan 3lüğü.
nacak eleştirmek işin en kolay yönü biz burda oyuncularımıza güven vermeye çalışıyoruz ve sürekli bardağın dolu yönünden onların eksikleri için uyarıyoruz.KIRICI OLMADAN.