TBL 15. Hafta | Galatasaray CC 76 - 92 Türk Telekom

Re: TBL | Galatasaray: 76 - Türk Telekom: 92

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
3 Eksikle çıktık sahaya, sende bunu unutma.

Eksiklerin bahane olmaması gerektiğini Beşiktaş-Galatasaray maçından hatırlamak gerekir. Önemli olan doğruları yapmaktır. Türk Telekom bu maçı hak ederek kazandı. Galatasaray adına herşey bitmiş değil, bu mağlubiyet ise çok olağan sonuçtur, kimsenin birşeylerin arkasına sığınmasına gerek yok. Kazanmak için ekstra işler gerekliydi ve onları Türk Telekom yaptı, yine de Galatasaray'ın hedeften uzaklaştığını düşünmemek lazım. Her takım için olağan mağlubiyetlerden biriydi..

fenerliler beşiktaşlılar telekom...forumda hergün yazan galatasaraylı sayısında azalma olurken diğer rakip takım taraftarları artıyor... hayır mı şer mi :)

Yavuz Ozdemir' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":39ojqj31]Sakat oyuncu sayısının fazlalığına Telekom'un eşşek şansı(özür dilerim) eklenince mağlubiyet kaçınılmaz oldu .

Oyuncularımızın Canı Sağolsun ..

Telekomun çok haklı bir galibiyeti var ortada. Son periyoddaki 30 sayı farkın getirdiği disiplinsizlik olmasa , fark daha da fazla olacaktı. Durum bu haldeyken , hala telekomda şans vardı diyorsunuz.[/quote:39ojqj31]
Abi eşşek şansı derken neyi kastettiğimi anlamadınmı ?

Ferhat!
Ben bir şeyin arkasına falan sığınmıyorum, 3 eksikle zaten galip gelmemiz ekstra bir durum olacaktı diyorum, maç bizim hakkımızdı falanmı yazdım acaba?

Burası GS forumu, bir miktar subjektif yorumlar olacaktır, bunuda aklınızca hizaya çekmeye çalışmayın!

Ferhat Bey unutmamanız birşey var ki biz Beşiktaş maçına çıktığımızda takımımız oyun açısından can çekişiyordu.Fener maçından sonra sizinle oynasak en az 25 sayı fark yapardık size de.
Siz o eksiklerle Efes'i,Fener'i yenin ondan sonra konuşmaya hak bulun...
2 yabancı 2 genç oyuncu toplam 9 kişi ile Telekoma'a karşı mücadele etmek hiç de kolay değil.
Buradan anlaşılmasın ki Telekom süper bir takım.
Sadece kadroları iyi ve en azından sakat oyuncuları yok.

Sözüm size değil, her mağlubiyet sonrası birşeylerin arkasına sığınmak hepimizde adet değil mi? O yüzden Telekom maçı hak etti ve aldı, eksikler tabiki sorun olacaktır ama her eksik takım mutlaka mağlup olacaktır diye kaide yok. Olan oldu, şurada konuyu basketbol açısından değerlendirmek varken ne diye detaylara takılalım ki?

arkadaşlar ilk önce çok sinirliyim şunu söyleyeyim sadece sinirim geçsin diye 3 saat düşündüm acaba neden diye.

yapılan çok fazla hatalar ve yanlışlar var....
1-bundan sonra hiç bir maç üst üste getirilmesin...
2-tezahürat yapmayan taraftar istemiyorum......
3-ultraslanda kendine çeki düzen vermeli içlerin de olduğum için iyi biliyorum....kesinlikle hiç kimse birbirini sallamıyor.abi dediklerimiz karşıda oturuyor....bağırıyorum kendimi yırtıyorum top rakipteyken ıslık yapın arkadaşlar yok herkes saldır gs modunda....bu gün ultraslan 50 kişiye karşı ezilmiştir...

maç aslında çok güzel başladı 5 dk da skor tavan yaptı..sonradan etkili olamadık...malasef bazı şeyler var erdem ve polat euroleague oyuncusuda biz mi bilmiyoruz kendi kendilerine bi haller...murat kayaya öyle sinirliyim ki bi ara sahaya inip boğazına yapışcaktım maçın sonları erdem ve murat hakkında herşeyi anlatıyor...alican erdem in yerine oynasın sesim çıkmaz...
cemal nalga serbest atış atmasını öğrensin öyle çıksın maçlara...
bu takımın oyuncusu guroviçtir......ona pas vermeyenler utansın.....graves,erdem ve polat üstüne basa basa söylüyorum gurovice bilerek pas vermediler boş pozisyonlarda....
maçın 2, yarısı sinirlendim iyice yukarı tarafa çıktım.oyuncular geldi kardeşim bi çağırın şunları yanınıza sadece eyüb abi ve yanında 2 kişi vardı onlar destek verdi...
gurovic hakeme az yaptı ben olsam ağzına ............dım.gurovic hakkını arıyor diyor ki ben gs liyim adam elime vurdu nasıl devam ettirisin ama öbür oyuncularımız hiç yenilgiyi 2 periyotta kabullenmişler...gravese birşey demiyorum takım oyuncusu asla değil üst üste 4 tane 24 sn .yi yedi.

yakaladığım bazı şeyler vardı...
cüneyt koyun gibi top dolaştıran murata küfür etti...
gurovice ribaunt mücadelesinde telekom bench inin önüne düştüğün de barış ermiş eminim çok kötü birşe söyledi...gurovic ters ters baktı ,sonra gurovice demediklerini bırakmazlar....

Eyüp Abi biliyorum maçtan gelmişsin ve en çok üzülenlerden birisi sensin.
Ancak kulup başkanımız ne diyor.
Sahaya 11 kişi çıkıyorsak eksik değiliz.
Sahaya 5 kişi çıktık ve kadroda 12 oyuncu vardı.
Biz bu maçı eksikliklere rağmen de alabilirdik fahiş şekilde antrenör hatalar yapmıştır.
Eksiklik hiç önemli değil, Galatasaray Takımı bunu düşünerek transfer yapacak o zaman Alican-Altay-Teoman gibi 3 tane genci boşuna oturtmayacak.
Telekom bize iyi çalışmış bizde dar kadroyla onların ekmeğine yağ sürmedik, yağ-bal-pekmez sürdük kendi oyuncularımızı gereksiz yere yorduk.

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Sözüm size değil, her mağlubiyet sonrası birşeylerin arkasına sığınmak hepimizde adet değil mi? O yüzden Telekom maçı hak etti ve aldı, eksikler tabiki sorun olacaktır ama her eksik takım mutlaka mağlup olacaktır diye kaide yok. Olan oldu, şurada konuyu basketbol açısından değerlendirmek varken ne diye detaylara takılalım ki?
Sözün bana değilse neden benden alıntı yaptın?

Ben şanssız bir şekilde yenildik demiyorum, hatta şunu söyleyeyim sabaha kadar bu kadro ile oynasak yenemezdik Telekom'u.....

Bizim için ders çıkarmamız gereken bir mağlubiyet oldu, bundan sonra tam kadro oynamanın ne kadar önemli olduğunu anlamalıyız...

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Sözüm size değil, her mağlubiyet sonrası birşeylerin arkasına sığınmak hepimizde adet değil mi?
Sanırım bu söz bana (yada Eyüp abiye)
Ferhat kardeş ben eşşek şansı derken Telekom'un macı haketmediğini söylemedim .

Anlatmak istediğim şu

Her attıklarını sokucak kadar şansları olmasa idi sonuc kesinlikle bu olmazdı ..
Umarım anlamışsındır ..

Tugay Aktepe' Alıntı:
Ferhat Bey unutmamanız birşey var ki biz Beşiktaş maçına çıktığımızda takımımız oyun açısından can çekişiyordu.Fener maçından sonra sizinle oynasak en az 25 sayı fark yapardık size de.
2 yabancı 2 genç oyuncu toplam 9 kişi ile Telekoma'a karşı mücadele etmek hiç de kolay değil.

Sorun burada Beşiktaş'ın performansı değil, eksik Galatasaray bile galip gelebilirdi ama doğrular yapılmadı ve bir mağlubiyet alındı. Galatasaray yine yarışta ve olağan bir mağlubiyet aldı yazdım yorumumda. Olayı çarpıtıp forumdaki diğer takım taraftarlarına karşı cephe almanıza gerekecek bir durum yok. Elimden geldiğince şuradaki bütünlüğü bozmayacak şeyler yazıyorum ama herkes görmek istediği şekilde görüyor. Türk Telekom sıradan bir takım değildir, Galatasaray'ında ona yenilmesi çok abes değildir. Bunu kabullenip eksikleri ve oyun içerisindeki hataları görmek yerine, 2 kişi yoktu, hakem yanlış düdük çaldı yenildik demek Galatasaray oyun sistemine ne gibi yarar sağlar sizce? Biraz daha düşünüp öyle yazmanızda fayda var bence..

Burak Barut' Alıntı:
Biz bu maçı eksikliklere rağmen de alabilirdik fahiş şekilde antrenör hatalar yapmıştır.

Burak kadroda 12 oyuncu mu vardı ?

Bırakalım böyle sosyal mesaj içerikli konuşmaları kardeşim.
O zaman Zizic gidince arkasından sövmeyelim ne de olsa elimizde Polat var.

Burak Barut' Alıntı:
Eyüp Abi biliyorum maçtan gelmişsin ve en çok üzülenlerden birisi sensin.
Eksiklik hiç önemli değil, Galatasaray Takımı bunu düşünerek transfer yapacak o zaman Alican-Altay-Teoman gibi 3 tane genci boşuna oturtmayacak.
Telekom bize iyi çalışmış bizde dar kadroyla onların ekmeğine yağ sürmedik, yağ-bal-pekmez sürdük kendi oyuncularımızı gereksiz yere yorduk.

Ferhat Bey kişisel yorumlarını belirtmiştir.
Lütfen herkes sakin olabilir mi ?
Mağlubiyetin sorumlusu Ferhat Bey değildir.
Sakatlıklarda tekniksel bir suçtur.

2 senedir olmayan Tufan, küçük bir ödemden 1 aydır olmayan Milo.
Bunlarda sistemimizin virüsleri olarak bizi çökertmesi normal ancak herşey değiller hala hard disc burada.

Yoo söv Tugaycım.Ama 5-6 haftadır B planı olmayan yönetime de söv.
2 yıldır Tufan'ı düzeltemeyenlere söv, Milo'nun ödemini çürütemeyenlere söv.
Ya da dar rotasyona rağmen onların istediği basketbolu sahaya yansıtan hocamıza söyle sözleriniz Ferhat Bey'e değil.

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":rwblyl43]Ferhat Bey unutmamanız birşey var ki biz Beşiktaş maçına çıktığımızda takımımız oyun açısından can çekişiyordu.Fener maçından sonra sizinle oynasak en az 25 sayı fark yapardık size de.

Sorun burada Beşiktaş'ın performansı değil, eksik Galatasaray bile galip gelebilirdi ama doğrular yapılmadı ve bir mağlubiyet alındı. Galatasaray yine yarışta ve olağan bir mağlubiyet aldı yazdım yorumumda. Olayı çarpıtıp forumdaki diğer takım taraftarlarına karşı cephe almanıza gerekecek bir durum yok. Elimden geldiğince şuradaki bütünlüğü bozmayacak şeyler yazıyorum ama herkes görmek istediği şekilde görüyor. Türk Telekom sıradan bir takım değildir, Galatasaray'ında ona yenilmesi çok abes değildir. Bunu kabullenip eksikleri ve oyun içerisindeki hataları görmek yerine, 2 kişi yoktu, hakem yanlış düdük çaldı yenildik demek Galatasaray oyun sistemine ne gibi yarar sağlar sizce? Biraz daha düşünüp öyle yazmanızda fayda var bence..[/quote:rwblyl43]

Ferhat Bey öncelikle şunu belirteyim biz bu forumda hiçbir rakip taraftarını ya da topluluğunu cephe almıyoruz.

Madem eksikler bu kadar önemli değil maçlardan önce şu yok bu sakat gibi analizler de yapmayalım.
Biz biliyoruz Beşiktaş'ın bizi yendikten sonra yaptığı eksik kadro edebiyatını.
Bunu hakaret veya sataşma olarak algılamayın.
Bunlar gerçekler.Kazanılan veya kaybedilen maçların öncesinde ve sonrasında eksikler,hakem hataları vb. konuşulmayacaksa ne konuşulacak?
Telekom'u tebrik ederiz ancak takımımızı da 9 kişilik rotasyonla oynadıkları maçtan sonra yerin dibine sokamayız.
Tam kadro olsaydık biz bu Telekom'u yenerdik.Bu kadar net.

Arkadaşlar sinirli, üzgün olduğunuzu düşünüyorsanız; sakinleşinceye kadar yazmama hakkınız baki...

Ferhat Abi'ye çok fazla yüklenilmemesi gerektiğine inanıyorum bu güne kadar saygısını sürekli korudu.
Bunun yanında Ferhat Abi bizim abiler de tam maç sonu ciddi manada üzülmüşler,siz de bugüne kadar herhangi bir kötülük görmediniz sanırım,onun için kafaya takılmasın pek bu ufak diyalog...

Sahaya 5 kişi çıkarsak tamızdır sözüne katılmıyorum,başkanımızın da katıldığını sanmıyorum.Amacı takımı motive etmek olsa gerek... Yani Atkins,Milo,normal bir Zizic ile bu maç gitmezdi en azından bu şekilde. Maç sonu maçı çevirebilecek en önemli silahımız da gitti... Doğal bir mağlubiyet...

türk telekomun yenildiği maçlardaki ortak özellik rakibin yaptığı baskılı savunma ve hızlı oyun...

şimdi bukadar baskılı nasıl oynatır gibi garip sözlere karşı koray hoca en doğrusunu yapmıştır...keza bu maçtaki tek sıkımlık kurşunuda buydu...teleom gibi bir takımı da zaten ancak bu şekilde yenersin..ama olmadı

aynı zamanda sahaya 12 kişi ile çıkıyorsan eksik yoktur lafı tamamiyle hala bazı şeylerin acısından dolayı çıkan biz söz...keza basketbol bilgisi olan bir kişi basketbolda 1 kişinin bile rotasyonda nekadar etkili olduğunu bilir...sayılan oyuncular benchden gelen oyuncular değil atkins-milo-ziziç ve oyun içindede guroviç...takımın ilk beşinin 4ü...

bence artık bazı şeylerin sindirilmesi gerekiyor...murat hoca yüzünden KORAY HOCAyı kimse harcamasın...bu maçta murat hoca olsaydı eksiktik yazacakken sırf gönderildi diye sahaya 12 kişi çıkılıyosa sorun yok denmesi sadece gülünççç

Arkadaşlar mağlubiyetin asabiyetinden öyle yaklaşmışlardır, sorun değil Burak ve Alperen. Daha sonra sakin kafayla okuduklarında eminim birçoğu aynı şeyleri düşünecektir. Her mağlubiyet sonrasında hakeme, hocaya, oyunculara, yöneticilere suç bulmak yerine biraz daha basketbolu düşünelim. Bu sadece bu forumda olmuyorki her takım taraftarı için geçerli böyle bahaneler. Bende yazabilirdim; "hakem maçı Telekom'a verdi, hoca taktik bilse Galatasaray yenerdi, Gurovic en kritik yerde hakeme saldırmasa maçı Galatasaray alırdı, Atkins oynasa maç baştan kopardı" gibi şeyler. Ben tam tersine "Galatasaray'ın Telekom'a yenilmesi normal bir sonuç ve Galatasaray halen yarıştadır" yazdım, hangisi daha taraflı ve Galatasaray aleyhine olur düşünmenizi öneririm.. Daha fazla birbirinizi küstürmeyin bence..

Not: Tugay, sevgili kardeşim bende Galatasaray tam kadro olsa yenemezdi demiyorum zaten, bu maç için şu şartlarda olağan bir mağlubiyet, herşey bitmiş gibi davranmayın diyorum farkındaysan :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":s8ew37po]Ferhat Bey unutmamanız birşey var ki biz Beşiktaş maçına çıktığımızda takımımız oyun açısından can çekişiyordu.Fener maçından sonra sizinle oynasak en az 25 sayı fark yapardık size de.

Ferhat Bey öncelikle şunu belirteyim biz bu forumda hiçbir rakip taraftarını ya da topluluğunu cephe almıyoruz.

Madem eksikler bu kadar önemli değil maçlardan önce şu yok bu sakat gibi analizler de yapmayalım.
Biz biliyoruz Beşiktaş'ın bizi yendikten sonra yaptığı eksik kadro edebiyatını.
Bunu hakaret veya sataşma olarak algılamayın.
Bunlar gerçekler.Kazanılan veya kaybedilen maçların öncesinde ve sonrasında eksikler,hakem hataları vb. konuşulmayacaksa ne konuşulacak?
Telekom'u tebrik ederiz ancak takımımızı da 9 kişilik rotasyonla oynadıkları maçtan sonra yerin dibine sokamayız.
Tam kadro olsaydık biz bu Telekom'u yenerdik.Bu kadar net.[/quote:s8ew37po]

İşte net değil o kadar... Böyle düşündüğümüz sürece işimiz zor...

Ben sinirli falan değilim, söylemediğim bir şeyi söylemişim gibi yazınca düzelttim sadece.

Yenilgiye mazeret falanda bulmuyorum, dar bir rotasyonla, kısıtlı oyuncularla, zaten galip gelmemiz zordu diyorum.

3 Yabancımız bugün forma giyseydi bu maç böyle olmazdı, bunu söylemekte boynumun borcu, maçtan önce yazdım, maçtan sonrada yazarım!