Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TBL 15. Hafta │ Galatasaray MP 90 - 72 Aliağa Petkim
Bir süre ara verdikten sonra Aliağa maçıyla salondaki yerimi alıyorum ben de. Bu yüzden güzel bir maç olacak benim için. İnşallah güzel bir topluluk olur salonda.
Zorlu bir viraja giriyoruz. Önce Aliağa arkasından Top 16 daki ilk maçımız olan Efes maçı. Aliağa bu sezon süpriz sonuçlara imza atabiliyor. Örneğin bu hafta evlerinde Banvit'i 70-65 mağlup ettiler. Ancak bu maçta şansları çok az çünkü hem takımımız formda hemde maç Abdi İpekçi'de (ki bu bence çok önemli bir faktör) oynanacak. Ligimizde böyle takımların yabancıları hep tehlikelidir ancak Aliağa yabancılarının yanısıra Ümit Sonkol ve Ersin Görkem gibi formda bir gününde problem çıkartabilecek kalburüstü 2 Türk oyuncuya da sahip. Maçı kazanacağımızdan şüphem yok ama önemli olan bu maçta geniş rotasyon kullanmak ve Efes maçı öncesi iyi bir prova yapmak.
Zevkli ve çekişmeye açık bir mücadele olacaktır. Umarım ben de uzun süre sonra salondaki yerimi alabilirim.
Kadın takımımızın maçıyla arka arkaya olması da muhtemel
Önce bu maçı geçelim rakip formda bu maça mümkün olduğunca çok sayıda 3 ila 5 bin arası bi seyirci gelmeli rakip son maçlarda formada sakın küçümsemeyelim rakibi bugün kuşlar küçümsedi tofaşı 35. dakikada zafer çığlıkları atarken 40. dakikada son sözü nihad iziç ve talebeleri söyledi aman biz bu hataya düşmeyelim yenersek 2.lik için büyük avantaj yakalarız 2. yarıda fülkeri 2 sayıyla yendikmi 3 yenilgi fazla alsakta onların önünde oluruzki buda saha avantajı ve final demek aman dikkat 1. dakikadan 40. dakikaya kadar konsantrasyon ASLAN YÜREKLİLER....
Tribündeki kitle gayet güzel duruyor.Ünal Aysal ve Ali Dürüst salonda.Hakan Üstünberk'e sıkça tezahürat yapılıyor.
Mükemmele yakın başladık.16-4 öndeyiz.Songaila-Pinkney pozisyonunda ateşli Gsbasket üyeleri sportmenlik dışı faul itirazı yaparken ekranlara yansıdı.