• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TBL 15. Hafta │ Galatasaray MP 90 - 72 Aliağa Petkim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Lakovicin olmadığı bölümün skoruna bakın,olmadığı bölüme bakın.Lakovic bu takımın tümörüdür.Çok net

Saçmalama Onur. İlk periyoddaki oyunu 40 dakikaya yayamazsın hiçbir zaman rakip de elbette önlem alacak,rotasyona gidilecek. Bu kadar skor odaklı yorum yapmayın.

link varsa özelden alabilirmiyim

Ne zaman döneceğimizi merakla bekliyorum.33-13'ten 46-49...

ender ve tutku neden oynamıyor ? inşallah mantıklı bir açıklaması vardır dinlendiriyor dur falan

Biraz önce açmamışlardı istatistikleri. Teşekkürler arkadaşlar. Yalnız bu geri dönüşler çok can sıktı bu sene :(

lakoviç ve songaila ile ekstra light bir takım oluyoruz ve oyun kimliğimiz siliniyor maalesef,maçın 27.dakikası ümit sonkol 19 sayı,toolson 14 sayı ...

hücumda songalia dan başka bir varyasyonu yokmuş gibi

Link bulabilen varsa gönderir zaten ben sabahdan beri googelda her tülü kombinasyonu aradım ancak bulamadım

oktay hocamız içeriye sert bir uzun almayarak sezonu kapattığının umarım farkındadır.

Oyunculara hakaret etmenin yasak olduğunu tekrar hatırlatmak istiyorum.

Hakemlerin lehte aleyhte bir tane doğru düdüğü yok 3. çeyrekte.

72-62 gs biraz savunma yapınca.

Geri dönüşler güzeldir ama görünen o ki bu pota altı bize hedeflerimiz için zayıf kalıyor, hem hucümda hem defansta...

Takviye şart.

24/25 faul atışı. Böyle istatistiği bu zamana kadar hiç görmedim.

ilk yarı "0" ikinci yarı "4" üçlük isabeti ile bulunan "90" sayı...
Hıncal ve Hıncalcıklar için olsun bu da...

yüzde 90 ile serbest atış kullanmışız. Andriç 8de 8 ,maşallah aslan parçasına.Devamı efese gelsin.

Gazanfer kesin hortlar simdi Evren oynadi diye :)Hakemlerin sacma sapan sovuna 18sayi ile cevap verdik.

Evren'i bende sevmem sirf Gazanfer degil. Bence bizler sizlerin goruslerine saygi gosteriyorsak, sizlerinde bizimkine saygi gosterin.

maçta mola sırasında Kutay Çamcı hakeme "seminerde bunları öğretiyorlar galiba" diye bağırdı, hakem dönüp baktı ve maç sonu şikayette bulundu. şu an saçma sapan bir sebepten dolayı karakoldayız..

Geri