bu sitede yazan insanların çok azı hakkında, basketbolu bilmediklerini ya da art niyetli olduklarını düşünürüm... herkes galatasaraylı, herkes basketbolsever.. maç bittikten 5 saat sonra foruma girince , doğal olarak yazılabilecek her şeyin yazıldığını gördüm.. Normaldir..
Ben sadece içimden geçenleri yazmak istiyorum; Chris Owens bir pozisyonda 2 kere kendini yere atıp topu kazandırıyorsa, bomboş turnike kaçtıktan sonra coach " başınızı dik tutun " diye oyuncularına sahip çıkıyorsa, hüseyin her molada arkadaşlarına moral veriyorsa, tufan oynayamadığı her maçta şekilden şekile giriyorsa , o takımı eleştirmek bana düşmez.. Son zamanlarda müthiş bir birlik beraberlik görüyorum.. Özellikle salonda izlediğimiz maçlarda.. Takımda bir kopukluk olmaması çok güzel.. Bugün kaybetseydik de kafamda bunları yazmak vardı..Hepsine çok teşekkür ediyorum, bu haftaya gelene dek, her maçta, sırtlarına geçirdikleri kutsal formanın hakkını verdikleri için.. bugün ergin ataman bir kez daha, şampiyon olacaklarını ve rakiplerinin galatasaray olacağını söyledi.. biz ne takımlara inandık.. ben halil üner varken bile maça gitmiş adamım, bu takıma laf söylemek haddim değil..
herkes başını dik tutsun.. hoca öyle istiyor.. ne kazanacaksak veya nerde kaybedeceksek bunu beraber yapalım..