Re: Banvit : 77 - Galatasaray : 80
artık cemal fual yapsın cıksın dıe dua edıorummm
artık cemal fual yapsın cıksın dıe dua edıorummm
Arda Öztürk' Alıntı:[quote="Emir Kalyoncu":v7avw1xg]Iste budur ya..Bu macin BASLIGINA..PIVOTSUZ GELEN ZAFER!!!! diyebiliriz...Resmen helal olsun,Cuneyt,Gaines,Owens,Dee....
Cemal,Fatih ve Cenk'te aynaya bir baksin diyecegiz ama basketbol fundamentalleri bu kadar..Ne yazik ki!
Bu arada Cüneyt'ten bahsetmemiz lazım 2. periyod da üst üste attığı 2 üçlükle maçın 20 sayılara gitmesini engelledi.Murat İnal' Alıntı:Gaines bütün maç boyunca , Murat sorumluluk aldığı dakikalarda maçta tuttu bizi.
Owens ise maç sonunda gereken herşeyi yaptı.
Dee de ise ciddi düşüş var bakalım ne olacak.
Kazanmak önemliydi.Bu arada ilginç şekilde son toplar hep şansa kaçıyor rakipte.
Ne Cemal Ne de Fatih bize yakışan bir oyuncu ikiside gitsin...Emir Kalyoncu' Alıntı:Cemal Nalga'nin en basta uzun sure oynayamamasindan dolayi kendine guveni yok.Olmayinca guven,sahip oldugunuz yetenkleri dogru duzgun kullanamiyorsunuz.Yapilacak is Cemalin Darussafaka,Oyak,Antalya B.S.B gibi takimlara kiralanmasi 1-2 sene buralarda pismesidir.
Fatih Solak icin ise eger Tanjevic hala Milli Takim aday kadrosuna cagirirsa Fatihi,ben Tanjevic'in bazi seyleri kasten yaptigini dusunecegim..Kerem Tuncerinin alinmamasi vs..
Neyse pota altinda ki eksiklik devam ediyor.. Nedim Dal bile olsa en azindan katki yapardi bize..
Ne Cemal Ne de Fatih bize yakışan bir oyuncu ikiside gitsin...[/quote:1gpe0wef]Sercan Özbek' Alıntı:[quote="Emir Kalyoncu":1gpe0wef]Cemal Nalga'nin en basta uzun sure oynayamamasindan dolayi kendine guveni yok.Olmayinca guven,sahip oldugunuz yetenkleri dogru duzgun kullanamiyorsunuz.Yapilacak is Cemalin Darussafaka,Oyak,Antalya B.S.B gibi takimlara kiralanmasi 1-2 sene buralarda pismesidir.
Fatih Solak icin ise eger Tanjevic hala Milli Takim aday kadrosuna cagirirsa Fatihi,ben Tanjevic'in bazi seyleri kasten yaptigini dusunecegim..Kerem Tuncerinin alinmamasi vs..
Neyse pota altinda ki eksiklik devam ediyor.. Nedim Dal bile olsa en azindan katki yapardi bize..
Evet haklısın Cenk çok ağır özellikle hızlı hücumlarda top ona geldiğinde hep oyunu yavaşlattı bi kere drive eder insan ama nerdeeFatih Hısım' Alıntı:daha hala Cenk den cacik olmasini bekleyenler var mi?? 100 kere Murat kaya'yi tercih ederim. en azindan iceri penetre ediyor, kendine güveniyor. Cenk de bir kere sporcu altapisi yok. belki buna güleksiniz ama her gün antrenman yapan 21 yasinda bir genc bu kadar agir olamaz. bombos üclügü atmiyor, harvey'in üzerinden üclük zorluyor. akil da kalmamis cocukta. yazik. bide bunlardan medet umuyoruz. Tufan döndükten sonra Cenk sezon sonuna kadar uslu uslu benchte oturmali, sezon sonunda nereye giderse gitsin.
engelsiz aslanların maçındayken kantine gecip ilk periyoda baktım biraz. 8 de 0 üçlüğü görünce kalbim dayanmadı izlemedim bidaha. sonra ev geldiğimde 63-55 gerideydik zaten gectim odama..
Fatih Hısım' Alıntı:daha hala Cenk den cacik olmasini bekleyenler var mi?? 100 kere Murat kaya'yi tercih ederim. en azindan iceri penetre ediyor, kendine güveniyor. Cenk de bir kere sporcu altapisi yok. belki buna güleksiniz ama her gün antrenman yapan 21 yasinda bir genc bu kadar agir olamaz. bombos üclügü atmiyor, harvey'in üzerinden üclük zorluyor. akil da kalmamis cocukta. yazik. bide bunlardan medet umuyoruz. Tufan döndükten sonra Cenk sezon sonuna kadar uslu uslu benchte oturmali, sezon sonunda nereye giderse gitsin.