Antalya Bşb. - Galatasaray
19 Ocak Cumartesi
Saat: 15.00
19 Ocak Cumartesi
Saat: 15.00
Antalya sahilleri ve Doğan Hakyemez diyip çekiliyorum kısa ve net oldu heraldeOnur Yavuz' Alıntı:Antalya-Telekom maçını takip eden bir arkadaşım hakemlerin taraflı bir maç yönettiklerini, seyirci baskısına boyun eğdiklerini söylemişti. Bu aklıma geldiğinde çekiniyorum açıkçası.
Tek dileğim temiz bir maç olsun, sahada hak eden kazansın...
Antalya sahilleri ve Doğan Hakyemez diyip çekiliyorum kısa ve net oldu heralde [/quote:38tz64vh]Gökce Başaran' Alıntı:[quote="Onur Yavuz":38tz64vh]Antalya-Telekom maçını takip eden bir arkadaşım hakemlerin taraflı bir maç yönettiklerini, seyirci baskısına boyun eğdiklerini söylemişti. Bu aklıma geldiğinde çekiniyorum açıkçası.
Tek dileğim temiz bir maç olsun, sahada hak eden kazansın...
Onur UNCU' Alıntı:Güven Esmer Kepez'de yanılmıyorsam.Hatta Telekom'u yıkan adamdı diye hatırlıyorum.
tamam doğru onur yanılan ben oldum [/quote:2kieqdtq]Arda Öztürk' Alıntı:[quote="Onur UNCU":2kieqdtq]Güven Esmer Kepez'de yanılmıyorsam.Hatta Telekom'u yıkan adamdı diye hatırlıyorum.
tamam doğru onur yanılan ben oldum [/quote:3ncjizte]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Arda Öztürk":3ncjizte][quote="Onur UNCU":3ncjizte]Güven Esmer Kepez'de yanılmıyorsam.Hatta Telekom'u yıkan adamdı diye hatırlıyorum.
umarım süpriz olmaz,tabiki dediklerine katılıyorum..formda kepeze 15 sayı fark yaptığımız düşünülürse maça favori çıkıyoruz..tabi mersinmaçı unutulmamalıEmir Kalyoncu' Alıntı:Bu mac son derece kolay gececektir...
Hemde cok rahat kazaniriz... Kepez'in Antalya B.S.B'den daha iyi oldugunu dusunuyorum....
Antalya'nin en buyuk sorunu:Baslarinda Dogan Hakyemez gibi ortami geren birinin olmasi(Turk Basketbolu Adina Utanc tablosu) Arda Urcu falan Lucaslar,Mucaslar,Ne bilim Nedimler,Hadiler bunlar bos isim... Marsh disinda sayi atabilecek oyunculari yok..Bugune kadar gelmeleri Telekomu yenmeleri sans eseri.Telekom mactan once bayagi gevsemisti hatirlarsak.Ayni durum BJK'in da basina geldi.Adamlar 25 sayi one firladilar ve gevseyince Antalya yetisti bir anda...!! O yuzden orta sinif bir oyunla bu maci farkli aliriz...
Antalya seyircisi deseniz sessiz arena))