Arda Öztürk' Alıntı:[quote="Murat Celep":6pwcmhp3]murat hoca hala playoffları beklesın transfer ıcın
Murat Celep' Alıntı:Arda Öztürk":15nf5swg][quote="Murat Celep":15nf5swg]murat hoca hala playoffları beklesın transfer ıcın[/quote] sana soracaktı dimi :)[/quote:15nf5swg] bana sormasına gerek yok gorunen koy kılavuz ıstemez 8)[/quote:15nf5swg] [url="http://gsbasket.org/forum/viewtopic.php?f=1&t=4366' Alıntı:viewtopic.php?f=1&t=4366[/url]
zaten o kılavuzu herkes görüyor bir murat özyer görmüyor.
Arda Öztürk' Alıntı:ben pivot almadım diye maç kaybedeceksem bunu kabul ediyorum ama kesinlikle acele etmiyecem,benzeri birşey söylemişti şimdi bunu konuşarak kirlilik yaratmıyalım,sezon başındada transferde geç kalındı nasıl vs.. .
Kutay Çamcı' Alıntı:[quote="Arda Öztürk":3m8hbm6h]ben pivot almadım diye maç kaybedeceksem bunu kabul ediyorum ama kesinlikle acele etmiyecem,benzeri birşey söylemişti şimdi bunu konuşarak kirlilik yaratmıyalım,sezon başındada transferde geç kalındı nasıl vs.. .
Arda Öztürk' Alıntı:[quote="Kutay Çamcı":2tvdcz50][quote="Arda Öztürk":2tvdcz50]ben pivot almadım diye maç kaybedeceksem bunu kabul ediyorum ama kesinlikle acele etmiyecem,benzeri birşey söylemişti şimdi bunu konuşarak kirlilik yaratmıyalım,sezon başındada transferde geç kalındı nasıl vs.. .
Murat İnal' Alıntı:19-2 lik seri verilir diyelim hadi.
Yani onu bile anlarım da şu tabloyu anlamıyorum.Biri açıklarsa sevinirim.
Oyuncuların aldığı süreler.
*dee 15
*cenk 7
erdem 21
hite 26
*gaines 25
owens 25
*murat kaya 35
fatih 7
*cemal 3
cüneyt 27
Yanında yıldız olanlar ilk 5 oyuncularıız.
Tamam maçı kaybetme riskini aldıkta neden birşey kazanılmıyor.Off.Çok kritik maçtı bana göre.İlk 2 ciddi riske edildi.
efes maçı alırsa liderliği kaybediyoruz. bjk bugün yenildiEmin Doğanca' Alıntı:galiba bu hafta liderliği kaybettik
Kutay Çamcı' Alıntı:Tabi % 99 oranına katılmasamda üsluba dikkat etmeyenlerde var![]()
Osman Metin ARCAN' Alıntı:Banvit maçında zaten kötü oynamıştık... bu yenilgiyi bekliyordum... Takımımız iyi... ama henüz yeterli tecrübede değil... ayrıca önemli sakatlıklar da var. Play off'larda bence sonuna kadar gideriz.... yeterki bu çizgi bozulmasın.
Desteğe devam
Bugün sahada iyi bi beş numara olsa ve hücumda topu eline geçirebilsek 19-2 lik bir seri yakalayabilirlermiydi.Sorun şu ki Hüseyin in sakatlığından bu yana pivotsuz oynuyoruz bu diğer yabancıların da form durumunu etkiliyor ister istemez.Murat İnal' Alıntı:Yabanci uzunumuz olsa nolacaktiki.Diğer yabancılardan bugün ne verim aldıkki ondan almayı bekliyordunuz.Sorun şu.Her mağlubiyet sonrası tek çıkış uzun transferi.Başka şeyleride düşünmek gerekiyor artık.