TBL 17. Hafta | Galatasaray CC 80 - 67 Pınar Karşıyaka

Geri dönüş maçımız bu olacak bu maç. Umarım bugünün tersine tribünler de 7-8 000 taraftar olur. Tutku ve Caner'in dönmesiyle daha iyi oyun oynayacağız. Umarım kazanırız.
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY - Karşıyaka

Tutku dönerse alırız bu maçı. Geri dönüş maçımız olur bu maç inşallah.
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY - Karşıyaka

Tutku dönmezse küme mi düşecez
artık tek oyuncuya bağlı olmamalıyız
yerine oynacabilecek alternatifler olmalı her daim

Bunun yanısıra rahat kazanacağımızı düşünüyorum.....
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY - Karşıyaka

Karşıyaka yine farklı galip geldi.Zor maç olacak.Kazanıp güven tazelemek şart.Tutku olsun olmasın kazanmak lazım.
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY - Karşıyaka

Bu maçı alıp sezon sonuna kadar devam edecek bir yükselişi başlatacağız. Çok uzun süre ara gazda kaldık.

Karşıyaka'da rotasyon dar, Furkan yok. O rotasyonla Avrupa Kupası maçından çıkıp geliyorlar. Çekişmeli maç olur ama 3. periyotta koparırız.
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY - Karşıyaka

Bu aralar ihalenin Jerry'ye kaldığını düşünürsek büyük ihtimal Tutku'nun döneceği bu maçtan sonra muhtemelen galip ayrılacağız. Ve malesef 3-5 kişi çıkacak , ''Tutku başarılıydı'' demek yerine ''Jerry'den kurtulduk.'' diyecek. İnşallah jerry çok iyi oynar bu maç
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY - Karşıyaka

Hayır biraz erken kalında Esra Şencebe'yi hepberaber onore edelim. GS'lılaırn GS'lıları unutmayacağını bir kez gösterelim. Karşıyaka maçında tribün doalcaktır ama öncesindeki Beşiktaş maçında da dolu olmalı o tribünler.

Bizim tribünde zaten bir karşıyaka-karşı yaka sempatisi(!) vardır zaten:))
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY - Karşıyaka

Maksimum 4bin taraftar olur bence. Bu sefer rahatsız olsam da geleceğim, içerdeki son iki maçı kaçırdım ikisini de kaybettik. Biraz da uğur denemekte fayda var

Tutku oynamasa da %100 kazanacağız bence. Çok rahatım bu maç için niyeyse, güvenimi boşa çıkarmayacak inşallah oyuncular..
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY - Karşıyaka

Çok önemli bir maç, tekrar çıkışa geçip bir momentum yakalamamız lazım. Tutku'lu yada Tutku'suz her şekilde yenmek lazım. Umarım Tutku da döner tabi.
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY - Karşıyaka

Rakip seyircinin taşkınlık yapacağı bir karşılaşma olabilir. Olası mağlubiyetimizde bozuk moral ile sukunetli davranmalıyız herşeyden önce... Ceza almamak önemli ki Fülker maçından sonra ceza vermeye sebep arıyorlar.
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY - Karşıyaka

Fener Ülker maçının öncesinden beri hakim bir düşünce vardı kafamda. Bunu düşünmek için de sağlam bir basketbol bilgisine ya da ileri görüşlü olmaya gerek yoktu. Evet, bu takım bir düşüş yaşayacaktı ve dileğim bu düşüşü en az hasarla atlatmak ve çabuk toparlanabilmekti.

Aldığımız mağlubiyetlere baktığımızda, bu maçı kaybetmek çok normal dediğimiz maç yok. Ligde final, Avrupa´da Eurocup´ı alıp Euroleauge hayali kurmaya başlamışken son 8´e kalamama tehlikesini bayağı hissetmeye başladık.

Dibi gördük Estudiantes karşısında aldığımız mağlubiyetle. Şimdi hayata tutunma zamanı. Maharet Fener Ülker maçına gelmek değildir diyorlar, bakalım bu maçta kaç kişi olacak tribünde...
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY - Karşıyaka

Bu sezon uzun bi aradan sonra maç kaçırıcam mecburiyetten. Takımdaki düşüşü çok da abartmamak lazım bence. Üstelik üst üste gelen sakatlıklar ve şanssızlıklar ortadayken.

Benim açımdan eleştirilecek tek konu Jerry transferi ve çok yanlış oldu sanırsam. Hiç de Oktay hocanın sistemine uygun oldugunu düşünmüyorum.

Maça gelirsek Cumartesi zor da olsa kazanıp bi nefes alıcagını düşünüyorum takımın. Ne olursa olsun ciddi anlamda desteği hakediyorlar. İyi de oynasalar kötü de oynasalar.
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY - Karşıyaka

Asefa yenilgisinden sonra oyuncularımız kendilerini sorumlu tuttular.Bu onların hal ve hareketlerinden belliydi.O nedenle bu maç kesinlikle hepsi 2 misli daha hırslı çıkacaklar maça bence ve kazanacağız.İster Tutku olsun ister olmasın ben takımımıza güveniyorum.
Jerry Johnson konusuna gelirsek; ben halaa inanıyorum Jerry'ye.Onun handikapı uyum sürecinde takımda Tutku'nun olması ve dağınık bir görüntü çizmesi.Tutku dödükten sonra takımla bütünleşecektir o da buna eminim.Ayrıca bence Taylor dan çok daha iyi bir oyuncu ve ilerleyen maçlarda ne kadar faydalı olduğunu gösterecektir.
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY - Karşıyaka

İzmir'den selamlar,

Forumu uzun süredir izleyen ama fazla yorum yazmayan birisi olarak şu ana kadar yazılanları endişe ile okuyorum. KSK maçının kolay olduğu ve rahat kazanacağımız ile ilgili yorumlar çoğunlukta ancak ben İzmir'de KSK'yı sürekli izleyen birisi olarak bazı endişeler taşıyorum.

Son Avrupa kupası maçını izleyemedim ama diğer maçların tamamına yakının tribünden izledim. Öncelikle Furkan'ın olmaması müthiş bir avantaj. Yeni aldıkları E. Bayav daha alışma sürecinde hücumda biraz dağınık bir görüntüsü var ama özellikle hücum ribauntlarında etkili gözüktü. İçeride Jovo etkili oynuyor ama rotasyonda çok zaman alamamakta. Oynadığı sürelerde yine etkili ve vücudunu iyi kullanıyor (İlkan ile de bir hayli boğuştu, Ermal'e çok iş düşecek). Dışarıda Ahmet ve Holston oynuyor. Ahmet tutturursa etkili atabiliyor, ama D. Holston ne zaman nereden atacağı belli olmayan ama hızlı bir oyuncu. Başımızı ağrıtabilir. Andre Smith içeriden ve dışarıdan en etkili oyuncuları, sayı atıyor, ribaunt alıyor, kısacası KSK'nın herşeyi (Furkan yerine onun olmamasını tercih ederdim). Diğer Amerikalıları çok genç ve sağı solu belli değil. Penetresi ve sıçrama yeteneği iyi, şutları pek istikrarlı değil. Sanırım genç olması nedeni ile de demoralize olabiliyor. Diğer oyunculardan Birkan ve Alper etkili ama istikrarsız, son maçta pek bir varlık gösteremediler ama savunmada iyi ve hırslılar. Özellikle Birkan sayı potansiyeli olan bir oyuncu iyi savunulmalı. Faul problemine sokabilirsek diğer oyuncuları tecrübesiz olduğundan avantaj yakalarız.

KSK Tofaş ile oynadığından birkaç cümle de İlkan için yazayım, İziç fazla süre vermedi (aralarında sorun da olabilir) ama oynadığı süre içinde çok iyiydi (KSK tribünleri bu adam alınmalı diyordu). Pota altı ve şut etkili oldu, savunmada bloklar ve ribauntlar iyiydi toplam 14 sayı attı (12'si ilk yarı, 2. yarı pek oynamadı). Bu sene bile çok faydalı olur.

Herkese kolay gelsin
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY - Karşıyaka

bende bursa da hemen hemen tüm maçlara gidiyorum ve ilkan ile söylediğin bütün her şeye katılıyorum.İlkan bence biraz şutunu geliştirmeli onun haricinde ribaunt ve blok özellikleri onu ligin kaliteli uzunları arasında yapacak kadar yeterli.Nedendir bilmiyorum ama şut kullanırken biraz tedirgin ve her kaçırdığı şuttan sonra benchten gelecek tepkiye bakıyor.Bence play-off için oynayan bir takımda niye bu kadar az süre alıyor şaşırtıcı(yaklaşık 14-15 dk)bence bu süre tofaş ayarındaki bir takımda en az 27-28 dk olmalı benimde ilk aklıma gelen şey nihat hoca ile arasında problem olup olmadığı.
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY - Karşıyaka

Maçı 2 kelimeyle özetlersek İntikam Zamanı !

Ben Aslanlarımıza sonuna kadar güveniyorum. Bu maçı bizlerin desteğiyle GALATASARAY'ımız kazanacak. SALDIR GALATASARAY !
 
Re: TBL 17.Hafta | GALATASARAY - Karşıyaka

eger aynı oyunu oynarsak yenılmemız ıcten bıle degıl,karsıyaka cok formda,içeriden stanojevuc,dısarıdan holston cok iyiler.
bizim birşeyler yapmamız lazm,basa bas gıdecek bır mac bence.
 

Üst