• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TBL 18. Hafta | Royal Halı Gaziantep 67-70 Galatasaray

Lasme maşallah. MJ moduna girdi.

Biz mola alana kadar 4-0 seri yiyen Antep koçu alıyor mola!

Green iyileşmedi mi neden onun lisansı yandı

Jerrels şov var şu an parkede...

6 üçlük yedik galiba ikinci yarı toplamazsak yenilgi kaçınılmaz duruyor

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Deplasmanda kabus görmeye devam.

Şu bir gerçek ki Jerells ve Davis transferleri bize çok zarar verecek

Adamlar takır takır üçlük atarken bir ara Chuck Davis ile üçlük bulmayı denedik biz de...

En kötü hücum performansımız bu maç sanki

Rakip savunma falan yapmıyor ama felaket hücum ediyoruz...devre bitiyor daha 26 sayı attık...

Koca çeyrekte ikisi faul atışı olmak üzere yalnızca sekiz (8) sayı atabildik..

33 26 ilk yarı bitti. Kötü gidiyoruz 2. periyottaki hücum performansımız rezalet üstüne yanlış saymadıysam onlar da tüm sayıları dış atışla buldular bu periyotta

Savunmada beklediğimden iyiyiz. Çok üçlük yedik ama bu onların oyun tarzı. Hücum ise berbat ötesi 26 sayı nedir ya. Bizim bu sayıyı tek çeyrekte attığımız oluyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir periyotta 8 sayı atıyorsun, seri yiyorsun ama hiç mola almıyorsun. Bravo koç!

Yalnız bu şekilde ksk bizi yakalarsa feci yapar. Takım iki maç oynuyor bir mac kontak kapatıyor cok garip bi durum.

Doğru 5 i yakalayamadık, Micov ve Schilb'in 2.yarı artık devreye girmesi gerekiyor.

TBL 18. Hafta | Royal Halı Gaziantep - Galatasaray

Yalnız bu şekilde ksk bizi yakalarsa feci yapar. Takım iki maç oynuyor bir mac kontak kapatıyor cok garip bi durum.

Karşıyaka'yı rahat eleriz parçalarız diyenleri eleştirdik diye laf yedik ama söylemek istediğimiz buydu abi.

Bu sene en baştaki Ts ve Doğuş, Efes deplasmanları dışında hiçbir maçta sahada yokuz Efes ve Doğuşu da deplasman saymıyorum ben. Bu çok büyük bir sıkıntı, hiçbir şekilde çözüm bulunamadı, tabi bir çözüm için uğraşıldı mı bilmiyorum.

Geri