Umarım bu maçta birşeyler farklı olur...
Arkadaşlar Dee'nin son blogunun Türkçesi...
(Umarım cuma günü eski performansı ile bizi sevindirir)
''Zor Zamanlar
Şuanda bazı şeyler takımım ve benim için iyi gitmiyor.Türkiye ligindeki son iki maçı kaybettik bu da biz 4. sıraya düşürdü.İlk maçta (Antalyaspor) göğüs kafesimde ağrı vardı.Sadece 15 dakika oynadım.(1-5 3 points) İlk 5 te maça çıktım, çok geçmeden koç beni oyundan aldı ve iyi gözükmediğimi söyledi.İlk anda çıldırdım, sonra fark ettim takım bensiz iyi oynuyordu.Kazanıyor olmamız öfkemi dindirmişti.
İkinci oyunu burda İstanbul?da bizim sadık ölümüne kadar Galatasaray?ı destekleyen taraftarlarımızın önünde oynadık.İlk çeyrek te 3 tane faul aldım bu yüzden 3. çeyreğe kadar oynamadım.Takım olarak , iyi oynadığımızı düşünüyorum.Fakat şunu fark eetim ki eğer siz kazanan, ligin tepesindeki bir takımsanız karşılaştığınız takımlar sizi yenmek için herşeyi yapıyor oynayabilecekleri en iyi oynu sergiliyorlar.Kaybetmekten nerfte ediyorum ve bu maçı kazanmak zorundaydık öyle olması gerekiyordu bu da beni daha çok üzüyor.Kenarda oturmak beni çok öfkelendirdi ama sonradan oyuncuları daha dikkatle izlemeye başladım.Oyuncuların oyun stilini karşı takımın savunmasını, sistemi daha iyi anlamaya çalışıyordum.Kaybedilen iki maçtan sonra, kendimi çok iyi hissetmedim, kazanmak herşeyi çok daha güzel yapıyor.Kaybetmek bizim antermanlarımızn uzamasına, üzerimizdeki baskının artmasına yani dolayısıyla daha çok strese sebep oldu.
Bunları bir yana bırakırsak, bizim için olumlu bir durum oldu.Sırbistan?da bilinen bir takım olan Hemofarm?ı kendi evinde malub ederek tur atladık.Uzun süre 15 puan gerideydik, Hemofarm maç boyunca baskın oynadı.Biz 4. çeyrekte büyük bir patlama yaptık ve onları yendik.Beni çılgına çeviren şey de bu işte.Hemofarm?a karşı güzel bir zafer kazandık, ne kadar iyi bir takım olduğumuzu ispatladık sonra da burda gelip kazanmamızın zorunlu olduğu bir maçı kaybettik.Maçta 15 sayı ve 5 asist yaptım ve daha da öenmli maçı kazanarak tur atladık.İlginç bir geziydi.Başka ülkeleri, kültürleri görme fırsatı görebilme fırsatına sahip olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.Başka ülkeleri gezip görmek inanılmaz bir tecrübe.Takıma moral olan güzel bir seyahat oldu.İyi takım kazanır ve bu zafer duygusu ile uçağa binip eve dönmek çok güzel bir duygu.
Maçların dışında yaptığım şeyler, antremanlara gitmek yemek yemek ve evde takılmak.Kendime yeni bir hobi edindim.Bilardo...Önceden bilardoya karşı hiçbir ilgim yoktu, masatenisini çok severdim.Fakat şuan haftada 3-4 kez bilordoya gidiyorum ve 3 saat boyunca vuruşları üzerinde çalışıyorum.Ben hiç de fena değilim, bilardo ve masatenisinde iyi olduğunu düşünenler varsa hazır olsun.Bu tür aktiviteler kafamı basketboldan uzaklaştırmama yardımcı oluyor.Bazen kendimi sürekli basketbol düşünürken buluyorum.Sonuçta basketbol benim işim bu yüzden bazen beynimin başka kısımlarını çalıştırmak için basketbol dışında şeyler yapmam gerek.Hayatımdaki dengeyi kurmam için bu şart.
Birçoğunuz birçok şarkı sözü yazdığımı biliyor.Hikayer, hisler, amaçlar, beklentiler... hepsi kağıda dökülüyor.Birçok konu hakkında yazdığım ve yazmak istediğim şeyler var bunları ailem, arkadaşlarım ve hayranlarımla paylaşmak istiyorum.Birçok filmden oluşan güzel bir film kolleksiyonum oldu.Film seyretmeyi çok seviyorum, ertesi günü arkadaşlarımla izlediğimiz filmler hakkında konuşmak hoşuma gidiyor. Ailemle film keyfini özledim.Ayaklarımı uzatıp, birşeyler atıştırıp film izlemeyi.
Kötü zamanlar gelir geçer ve yalnız güçlüolanlar ayakta kalmayı başarır, amaçlarına ulaşmayı.Biz şuanda kaybediyoruz ve yönetim olsun taraftarlar olsun bu durumdan memnun değiller.Fakat yanlışları görmemiz, düzeltmemiz ve kazanmaya başlamamız bu durumu değiştirecek.Ben herşeyin çok iyi olacağına inanıyorum.Kaybetmek ve kazanmak oyunun bir parçası ne zaman ne olacağını bilemezsin, bir akşam zafer gelir bir akşam yenilgi.Umuyorum ki ligin bunda sonrasında herşey çok daha güzel olacak.Kendimi iyi oynamaya ve kazanmaya odakladım.Hala gülümsüyorum hala çok çalışıyorum, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.Bu bir yolculuk ama henüz bitmedi.
Sevginiz ve desteğiniz için sizlere çok teşekkür ederim.Sizlerin desteğini almak benim ve ailem için büyük önem taşıyor.
Hayat göründüğü kadar kötü değil, çok daha beteri de olabilirdi.
Dee Brown (Illini Prince)
One Man fast Break''