TBL 19. Hafta l Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi 66 - 88 Galatasaray CC

Re: TBL l M.Akü Selçuk Ünv. - Galatasaray

Berk Tuna Tertipli' Alıntı:
Zayıf bir rakip ve kolay görünen bir maç. Alacağımızı düşünüyorum.

Zayıflık ve kolaylık konularını sanırım maçtan sonra sana hatırlatacağım gibi,yani sonuçta Galatasaray zayıf bir rakibi zor yenemez... :)
 
Re: TBL l M.Akü Selçuk Ünv. - Galatasaray

@Alperen bilgin var mı Galatasaray ne zaman gelecek havalimanına İstanbul'dan kaç uçağıyla gelecekmiş bilgisi olan varsa yazabilir mi acilen?
 
Re: TBL l M.Akü Selçuk Ünv. - Galatasaray

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
[quote="Mirsad Altın":2qxrkvsc]mutlu akü evinde iyi oynuyo.hatırlarsınız fb yi farklı yenmişlerdi

Ne zaman?[/quote:2qxrkvsc]
Ligin ilk yarısındaki maçı 29 sayı farkla fb ülker kazanmış.
 
Re: TBL l M.Akü Selçuk Ünv. - Galatasaray

Ben de onu diyorum zaten,arkadaş M.A.Selçuk yendi demiş de.

Benim hatırladığım 3 yıllık basketbol geçmişlerinde Fenerbahce Ülker galibiyeti yok,yanılmıyorsam eğer.
 
Re: TBL l M.Akü Selçuk Ünv. - Galatasaray

Macin zamanlaması kotu bayan macı ile cakısıyor.Kanallar arası git gel yapacagız.
Bunu bayan tarafına yazdım bilginize.......
Gecen sene Abdi İpekci de ki macta oldugu gibi yine yoneticilerimiz cıkardıkları bu antreenor kaosundan sonra Caferaga ya da gidemeyecekler heralde. Savasa giden ordunun komutanı yok töbe töbee
Sans tüm aslanlarımızın ve Hakan Hocanın yanında olsun...............
Rezalet Ahmet bey rezalet diz boyu.......Sn Faruk Süren de zamanında bu tip transferler yapardı ama BITIRIRDI. Orn: Hakan YORUKOGLU u efes pilsende transferi kapaıl iken Ayse Ablaya trasnfer etti ve o kulubu kapattırıp GS ya transfer etti.Bunları bilelim yoneticimizin ve hatta Mihriban Hoca ile beraber yoneticilerimizin yeterliliklerine ve is bitiriciliklerine bakalım.
Daha ne kadar medyada FOTOROMAN konusu olacagız.........(Bknz Vatan gazetesi telefonla mac idare etme.
Basarılar aslanlar.............
 
Re: TBL l M.Akü Selçuk Ünv. - Galatasaray

14 Şubat Cumartesi günü lig ikincisi Galatasaray Cafe Crown ile karşılaşacak olan Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi'nde bu kritik maç öncesi takım ve yönetim kurulu üyeleri düzenlenen yemekte bir araya geldiler. Rektörlük binasında verilen yemekte oyuncular ve teknik heyet moral depolarken, son haftalarda alınan şanssız mağlubiyetlerin Galatasaray maçı ile son bulmasını istediklerini söyleyen Şube Sorumlusu Mehmet Kamanlı; "Evimizde oynayacağımız Galataasaray Cafe Crown maçını seyircimizin de desteği ile kazanacağımıza inanıyorum. Ümit ediyorum ki bu maç bizim için sıralamada yukarı doğru çıkışın ilk adımı olacak. Ligde kendisinden olumlu anlamda söz ettiren bir iyi bir takımız, bunu skor olarak da sahaya yansıtacağımızı düşünüyorum." dedi.

Takıma yeni katılan ve son haftalardaki performansı ile dikkatleri üzerine çeken Jamar Butler ise takıma yeni katılmasına rağmen ortama çabuk alıştığını belirterek, şunları kaydetti: "Bu kulüpte oynuyor olmaktan çok mutluyum. Özellikle seyirci ile beraber çok güzel bir atmosferimiz var. Önümüzdeki maçlarda daha fazla galibiyet alarak, daha iyi yerlere geleceğimize eminim."
 
Re: TBL l M.Akü Selçuk Ünv. - Galatasaray

İşlerimi ayarlayabilirsem orada olacağım, söz verdiğim gibi:)
 
Re: TBL l M.Akü Selçuk Ünv. - Galatasaray

Dikkat edilmesi gereken bir rakip.Dışta Jamar Butler pota altında Ibekwe bizim için sorun yaratabilir.Bol şut atan bir takım olduğunu düşünürsek iyi savunma yapmamız gerektiğini düşünüyorum.Zaten iyi savunma gelirse hücumda rakibi rahat geçeriz.
 

Üst