TBL 20. Hafta | Galatasaray CC 80 - 64 Efes Pilsen

BEKO BASKETBOL LİGİ 20. HAFTA MAÇI
GALATASARAY CAFE CROWN - EFES PİLSEN
Hakem :
Tarih 06.03.2011 17:30
Yer ABDİ İPEKÇİ SPOR SALONU

İpekçi'ye dönüş maçı olduğunu kanıtlayalım. Ele güne karşı SALDIR GALATASARAY!
 
Aslında hiçbir iddiamız kalmasa da Estudiantes karşısında galip gelmek için takımın var gücüyle mücadele etmesini isterim. Sonuçta Avrupa prestijmiz de önemli bizim adımıza.

Ancak ortada bir gerçek var ki sezon içi hedefleri göz önünde bulundurursak bizim adımıza çok önemli bir maç var ertesinde. Varsın biz kuralı çiğneyelim, Efes maçı başlığı da açık dursun.
 
Şuan saati Karabük maçıyla çakışıyor.

Maçın gününün yada saatinin mutlaka değiştirilmesi lazım, gerçi değiştirilmese de taraftarın bu maçı tercih etmesi lazım ama...

Şuan maçla ilgili en önemli konu bu.
 
Bu sene ligdeki hedefimiz doğrultusunda çok önemli maç.Karabük maçı veya bu maçın tarihi,saati vs değiştirilir.Ki değiştirilmese bile kombinem olmasına rağmen Salonda olacağım.
 
Efes mutlaka alan savunması deneyecektir bu maçta.Onun için Oktay hocanın çözüm bulması lazım bu konuya.Bide biletler maç gününe kadar tükenir mi acaba?
 
Maç saati değişmese bile futbol maçını bu maça tercih edenlerin şapkasını önüne koyup ciddi ciddi düşünmesi gerekir. İnşallah saatinde bir değişiklik olmaz da iş çıkışı direk salona geçip takımımızı hakettiği şekilde desteklemede payıma düşeni yaparım...
 
Kazanıp arzulanan senaryoyu gerçekleştirmeliyiz teknik olarak. Bu galibiyet alınırsa hem biz ikinciliğimizi perçinlemiş oluruz hem de Efes 4'e demir atar. Bu maçı alırsak Banvit maçında otobüs hazırlanır herhalde :D
 
bu macı aldık mı play offlara efesin önünde girme olasılıgımız yüksek olur.efesi yenmenin yolu sert oynamak cünkü sertliğe karsı cabuk oyundan düsüyorlar.Mertcan Dönmez arkadasa katılıyorum aynen. Oktay hocanın derhal alan savunmasına karsı birseyler yapması lazım.ah ah shumpert 3 lükleri bi soksa alan savunmasını darmadagın ederiz.neyse artık bu macta sıralar inş shumpert.
 
Sezonun kader maçlarından birine çıkıyoruz. Eğer maç pazartesi olursa seyirci sayısı büyük oranda düşer. Öyle Fener Ülker maçındaki gibi hafta içi olsa da millet gelir düşüncesini kafasından silmeli yönetim. O ezeli rakibimize özgü bir durumdu.

İki takım da Avrupa´ya havlu atmışken, haftanın en önemli karşılaşmasını pazartesiye alma düşüncesi zaten ancak Turgay Demirel Federasyonu´nda olur, olabilir. Zirve için çekiştiğimiz Fener Ülker maçını çarşamba, Efes maçını pazartesi oyna!..
 
Şu an için, 5 Mart Cumartesi, saat 17.00 olarak gözüküyor. Ancak maçın pazar / pazartesi gününe alınması da gündemde sanırım. Yarına kadar belli olacaktır.
 
Konuyla pek ilgili değil ama kadın basketbol takımımız neden Ahmet Cömert´te oynuyor?

Abdi İpekçi´yi o iki saatlik arada mı uygun hale getirecekler!
 
Galatasaray Takımlarının Haftalık Maç Programı

5 Mart 2011 Cumartesi
12.00 Galatasaray – KKTC Turkcell (TS Basketbol)
Organizasyon: TSB Süper Lig Yer: Ahmet Cömert Spor Salonu

15.00 Galatasaray Medical Park – Ceyhan Belediye (Kadın Basketbol)
Organizasyon: TKBL Yer: Ahmet Cömert Spor SalonuYayın: Galatasaray TV (Canlı)

17.00 Galatasaray Cafe Crown – Efes Pilsen (Erkek Basketbol)
Organizasyon: Beko Basketbol Ligi Yer: Abdi İpekçi Spor SalonuYayın: Spormax (Canlı)
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/9417.php

Böyle program olmaz, kesin değişir.

zaten resmi sitede en altta program değişebilir diye not var..
yukarıda da yazdığım gibi galatasaray-efes maçı cumartesi oynanmayacak, pazar veya pazartesi..
buna göre yorum-değerlendirme yapabilirsiniz.
 

Üst