TBL 20. Hafta | Galatasaray CC 80 - 64 Efes Pilsen

özellikle banvit ve fb ülker deplasmanları oldugunu düsünürsek ve efese karsı 1-0 geride baslamamak için kazanmamız gerekir.efesde rakocevicden cok kerem gönlüm(inş bir gün galatasarayımızda oynayacagına inanıyorum) ve kerem tunçeriyi min sayıda tutarsak mac bizimdir.
 
Ligin en kritik maçı. Bu maçı kaybedersek ligi yarı finalde noktalarız bana göre. O yüzden kazanmak zorundayız. Skor opsiyonları Rakocevic üstüne kurulu, eğer onu Caner, Evren, Shipp gibi savunması iyi oyuncularımızı Rakocevic'i kilitleyebilirlerse bu maçı alırız diye düşünüyorum. Başarılar Aslanlar...
 
Oktay Mahmuti'nin Luksa Andric'i minimum 27-28 oynatması gerekiyor.Hem Vujcic hem de Roberts'la kadromuzda fizik olarak eşleşen başka bir oyuncu yok çünkü.Ayrıca Shumpert'ında Kerem Gönlüm karşısında 4 değil 3 oynaması gerekiyor.Bu iki madde gerçekleştikten sonra şutörlerimiz en azından %35'le üçlük atarsa bu maçı alırız .
 
yani şu efesi ligin her takımı yenebiliyor yada zorlarken gelip biz bu maçı kaybedersek yazık olur..
 
partizan karşısında çok kötü bir efes izledik. Hadi aslanlar efesi böyle kötüde yakalamşken süper oynayıp devirelim bunları
 
İlk maç Efes Pilsen'in saçma sapan bilet politikası dün gibi aklımda. Umarım bu kez daha fazla bir kalabalıkla, korktuklarını başlarına getiririz.
 
İlk maçta bize uygulanan bilet fiyatı politikasını düşününce çok insaflı davranmış yönetim. Zaten hataya hatayla yanıt vermek de bizim büyüklüğümüze yakışmazdı.

Yalnız Gazanfer´in dediği gibi varsa yoksa futbol gündemde bu sıralarda. Oysa sezonun kader maçlarından birisine çıkacağız pazar günü. Bu sezonun hatta gelecek sezonun yol haritasını çizecek bir maç. Kazanırsak ikincilik yolunda önemli bir adım atmış oluruz ve EL´e ön eleme oynayarak katılma yolu açılır. Gelecek sezonun kadrosu ona göre şekillenir, ligde ona göre hedef konulur...
 
Bu maç sezonun şu anda görünen en önemli maçı onun için kazanmak şart.Umuyorum taraftar üzerine düşeni yapacaktır.
 
ilk maçı çok üzücü şekilde kaybetmiştik.ayrıca hem maçı kazanalım hemde 6 farkı geçmeliyiz.ilk maç 78-73 bitmişti.
maçla ilgili düşüncelerimize gelirsek ender,kerem,sinan,kerem gönlüm,roberts 5lisini durdurmak gerekir.
özellikle ender bizim maçlarda yüksek yüzdeli şut atıyor.hele ilk maçta son saniyedeki uzaktan şutu biliyoruz.kerem gönlüm ilk maçta canımızı çok yakmıştı.durduramamıştık.sinan güler beklenmedik anda attığı şutlarla canımızı yakmıştı.ilk dakikadan itibaren savunma sertliğimizi yüksek tutup maçı kazanmalıyız.bence 6-7 bin civarı seyirci olur.
daha fazla olucağını sanmıyorum ama umarım yanılırım.kritik caserta maçında 700-800 kişi vardı.bizde ise tutku,shipp
shumpert,rancik ve andriç performansları çok önemli ben zorda olsa kazancacağımızı düşünüyorum.
haydi aslanlar.
 
Maç sanırım yarınmış, halbuki bu konunun başındaki tarih bugun saat 5...Tüm planımı bugune göre yapmıştım halbuki.
 
Olabilecek en fizikli 5'le başlayalım.Tutku-Shipp-Shumpert-Ermal-Andric bu ilk 5 Efes'i fiziki olarak çökertir.Yani maçın mesaj dakikalarını [ilk 7 ve son 7 dakika] bu beşle oynamamız gerekir.Umarım Oktay Mahmuti Ermal-Shumpert gibi bir pota altı ikilisini sahaya sürmez.Sonuçta Uzun Forvet dediğimiz pozisyonda 2.09'luk Kerem Gönlüm'e karşı ondan 10 cm kısa olan Shumpert'ın oynaması intihar olur.
 

Üst