Re: Pınar Karşıyaka - Galatasarayımız
Gary Neal'ın son maçı olarak Darüşşafaka maçını biliyorum. Daha gitmedi mi?
Gary Neal'ın son maçı olarak Darüşşafaka maçını biliyorum. Daha gitmedi mi?
Neal yarın maça çıkıyor ne jübilesi??[/quote:2x8vmn0h]Sinan Soysal' Alıntı:[quote="Hüsnücan Ardil":2x8vmn0h][quote="Sinan Soysal":2x8vmn0h]Neal - Sean - Hosley Bu üclü Ksk'nın %80'ini olusturuyo zaten ...Hosleyin Bi ara bize Transferi gündemdeydi ve oyak macında yer alamamıştı..O macta Ksk'nin Düştügü durumu Hepimiz gördük.
İnş Neal Bizim Macta jubilesini yapmaz Rahat Bi Galibiyet Alırız ..
http://www.youtube.com/watch?v=wI1HThVlix4Hüsnücan Ardil' Alıntı:Ksk Geno Carlisle ile sözleşme imzaladı bu arada medyada daha duyulmadı ama son aldığım bilgiye göre Ankaraya yarınki antremana katılcak.Oyak maçında 3-4 dakika oynucak muhtemelen Oyak'ı yeneceklerini düşünüyorlar hatta hedef final diyebiliriz Carlisleyi öbür günkü maçta 40 dakikaya yakın oynatabilirler bizim maç için maç eksikliğini(maç eksikliği derken takımla anlaşma uyumu) kapatıcaklar.
Hüsnücan Ardil' Alıntı:Ksk Geno Carlisle ile sözleşme imzaladı bu arada medyada daha duyulmadı ama son aldığım bilgiye göre Ankaraya yarınki antremana katılcak.Oyak maçında 3-4 dakika oynucak muhtemelen Oyak'ı yeneceklerini düşünüyorlar hatta hedef final diyebiliriz Carlisleyi öbür günkü maçta 40 dakikaya yakın oynatabilirler bizim maç için maç eksikliğini(maç eksikliği derken takımla anlaşma uyumu) kapatıcaklar.
Kutay Çamcı' Alıntı:Hüsnücan Ardil":1c712p8o]Ksk Geno Carlisle ile sözleşme imzaladı bu arada medyada daha duyulmadı ama son aldığım bilgiye göre Ankaraya yarınki antremana katılcak.Oyak maçında 3-4 dakika oynucak muhtemelen Oyak'ı yeneceklerini düşünüyorlar hatta hedef final diyebiliriz Carlisleyi öbür günkü maçta 40 dakikaya yakın oynatabilirler bizim maç için maç eksikliğini(maç eksikliği derken takımla anlaşma uyumu) kapatıcaklar.[/quote] Sen akşam saat 19 30 medyada daha duyulmadı ama aldığım bilgilere göre sözleşme imzalamış demişsin ama zaten KSK'nin resmi sitesinde sözleşme imzalandığı 15 30 'da duyruldu . Zaten bu bilgiyi basketbolu takip edip evinde internet olan herkes dört saat önce almıştı . Okuyan da çok gizli haber kaynakları var sanacak :) [url="http://www.ksk.org.tr/haberler.php?id=650' Alıntı:http://www.ksk.org.tr/haberler.php?id=650[/url][/quote:1c712p8o]
Ben bu haberi saat 15.30dan önce öğrendim.Babası Karşıyakada yönetici olan arkadaşım bugün saat 12.00da buluştum o söledi bana onu söyleyim.Ayrıca girer girmez sporx ve turkbasketin sitelerine baktım ve haber duyulmamıştı o yüzden öyle yazdım ne yapayım ben ksk.org.tr yi.Ayrıca dediğim gibi arkadaş zaten ksk genç takımda oynuyor onuda söyleyim.
Şunu da söyleyim bizim maçı çok ciddiye alıyorlar ve bilet alana birşeyler uygulacaklarmış galiba.Nedenini sorduğumda maçın cuma olması çalışanların ve öğrencilerin gelememesi.Ama Çarşı ne yapar ne eder bu maça gelir dedi.
Hüsnücan Ardil' Alıntı:Sen bu konuyu tartışıyorsan ne deyim sana bu konuştuklarımızın yeri değil özelden yazarsan sevinirim boşu boşuna topici kirletiyorsun.İstediğin yazı olsun düzelteyim sorun ortadan kalksın
Merak etme mac tarihini eski tarihe aldırmaya calısıyoruz.Emre Genc' Alıntı:neresi iyi oldu salı günü uleb maçımız var bizim!!
Ben taraftarlar açısından söylemiştim ama tabii ki takımın durumu daha önemli...Emre Genc' Alıntı:neresi iyi oldu salı günü uleb maçımız var bizim!!