TBL 22. Hafta | Darüşşafaka 67 - 61 Galatasaray CC

Re: Darüşşafaka - GALATASARAY 01.03 C.tesi 16.00

Ya gerçekten sürekli dışarıdan oynayan bir takıma karşı skor olarak buralarda olmak çoooook düşündürücü........

Gerçekler acı eksikler var ama böyle olmasını gerektirmez.İlerisi pek aydınlık değil bu kadar sıkışan bir takım olmamalıyız.Seviye olarak üstün olduğumuz maçları hep zorlanıyoruz,oyuncular kilitlenince tam bir kördüğüm oluyoruz.
 
Re: Darüşşafaka - GALATASARAY 01.03 C.tesi 16.00

Hadi gecmis olsun mi maglubiyet daha kafayi yemek üzereyim bu kadar istikrarsizlik olmaz yahu bi mac yen bi mac yenil. :(
 
Re: Darüşşafaka - GALATASARAY 01.03 C.tesi 16.00

67-61 yenildik.
Nedir bu sonunculardan cektigimiz Futbol'da Kasimpasa Basketbol'da Darüssafaka.
 
Re: Darüşşafaka 67 - 61 GALATASARAY

Geçen hafta bjk,Daçkay?la antreman maçı yaptı.Biz yenildik.Yazık.

Halil Üner denen basketin B sinden anlamayan bir adamın çalıştırdığı takıma yenilmekte ayrı bir rezalet..
 
Re: Darüşşafaka - GALATASARAY 01.03 C.tesi 16.00

İnanılır gibi değil!!!Daçkaya mağlup olduk!!!Bu futbol takımının geçen hafta kasımpaşaya yenilmesi kadar süpriz ötesi bir sonuç ve 2 hafta içerisinde 2. bi şok yaşıyorum.Yazık valla özellikle alpella ve daçka mağlubiyetleri ligin sonunda çok canımızı yakacak olası bi liderlikten edecek belki de yazık!!!
 
Re: Darüşşafaka 67 - 61 GALATASARAY

Söylenecek birşey yok.........

Liderlik belkide ilk 3 hayallerimiz bitti..........

Owens şutlanmalı bu kadar vasat oynamaya hakkı yok.Ne savunma ne hücum kaç haftadır yokları oyuyor.
Hele son saniyelerde aldığı ribaunttu gidip rakibe pas olarak verdi sayı yedik.
Brittonda acaba dedirtmeye başladı.....
 
Re: Darüşşafaka - GALATASARAY 01.03 C.tesi 16.00

Halil üner Mac Sonu Röportajında : Şapkadan Tavşan Çıkardık ...
Bu oyunla Dacka banko kümeye düşer .. Bi tane Penetre yok , Pota altı oyunu desen 0 ...Darussafaka gibi Bi takıma Sadece dış atışlardan dolayı Teslim olmak üzücü ..
Murat Hocam Fatih-Cemal ikilisi Bu maclarda Bile süre alamassa, Ne zaman süre alacak :roll:
 
Re: Darüşşafaka 67 - 61 GALATASARAY

Johnsen aynen geri dönemeli 7 sayı attı ama bu kadar bir yararsız bir oyuncu olamaz .Owens ın ruhsuzlugu tak etti , elindeki topları tutamıyor . Murat Özyer de hücum konusunda son derece yetersiz bir koç hiç bir setimiz yok 3. çeyrekte takımı sırtlayan Hite son çeyrekte şut kullanmadı ilk çeyrek 3 sayı attık .Belki bunları sinirle yazıyorum ama Darüşşafaka ya yenilmeyi hazmedemiyorum .
 
Re: Darüşşafaka - GALATASARAY 01.03 C.tesi 16.00

Aptalca bir mağlubiyet aldık.. son 38 saniye 6 sayı fark vardı daçka 2 atış kullanıyodu bakma gereksinimi duymuyorum.. İlk periyod 1 , ikinci periyod ise son 30 saniyede basket olmaz diye düşünürsem 0! basket attık.. Kimse oturup da elimizdeki maçı verdik gibi şeyler yazmasın..Mağlubiyeti bugün sadece izleyenler anlar.. 1. ve 4. periyod sadece 1 saha içi isabet yapan bir takımın tarihi fark yememesinin en büyük nedeni de ligin en kötü basketbol oynayan ; 3 sayı çizgisinde ancak 8 atışta 1 isabet bulabilen bir takımıyla oynanmasıdır..ULEB yorgunluğu falan da hikaye.. Birtton Johnsen 7 sayı attığını görünce gelişme var diyenler olcaktır..Hiçbir gelişme yok. 3 tane blok yedi.6da 3 de serbest atış..Dee Brown'u yerden yere vuruyoruz ; ama kimsenini yüklenmediği bir isim var..Chris Owens o da.. 1 aydır maçlarda sadece 1 basket atabiliyor..Takımın en kötü performans gösteren ismi.Johnsen bile şu anda ondan daha iyi..Cenk Akyol vitrin şovuna devam etsin..Ligde laf olsun diye oynasın ; Avrupa maçı gelince büyük takıma transfer olmak için tüm çabasını harcasın..Ligde maçlarda az süre almak için elinden gelen istikrarsızlıkları hataları yapıyor..Ve de başarılı oldu ; sadece 6 dakika sahada kaldı.. Cüneyt Erden'in çift haneli sayı atmasına kimse aldanmasın tamamı serbest atış..Bunun da başlı sebebi Dee'nin sakatlığı.O yüzden asla suçlanamaz kaptan..

Bunları yazmam bikaç dakika aldı ve baktığımda 67-61 bitmiş maç.. Demekki acele bir 3lük ile br tane saha içi isabet atmış olduk..

Herkes bir maç alınca havaya giriyor ; bir maç kaybedince yaygara yapıyor..Ancak bir gerçek var bu şekilde ilk 2ye girmemizin zor olduğunu düşünürsek çeyrek finalde elenme olasılığımız oldukça fazla..Özellikle de haftaya Bjk'ye yenilirsek ben mucize olmadığı sürece takımın çeyrek finalde lige nokta koyacağını düşünüyorum..Bu sezon şampiyonluktan çok Avrupa'da ümidim var.Bayanlar yarı finale çıktı erkekler niye büyük bir başarı elde etmesin ki..

Saygılarımla
 
Re: Darüşşafaka - GALATASARAY 01.03 C.tesi 16.00

masallah:

Cüneyt: 0/7
Hüseyin: 1/8
Cenk: 0
Johnsen: 2/7

maci izlemedim ama görünen o ki takim yine Cüneytin mucizevi üclüklerine kalmis o da bugün kötü gününde olunca yenilgi kacinilmaz olmus. saka maka bu gidisle play off bile zora girer. tepe taklak gidiyoruz. sakatalanan oyuncu ne hikmetse aylarca dönmüyor. dee icin 1 hafta dendi kac hafta oldu yine. oyuncular lig maclarinda sifir konsantre ile oynuyorlar. fark bir kere acilmis orda da kopmus gitmis mac zaten. inanin su an sinirlenmiyorum bile. alistik artik bu yenilgilere ne yazik ki. Murat hoca maalesef burda sucludur. ne olursa olsun bu takima yapilan bir yatirim vardir ve onun hakki verilmelidir. senin aldigin yabanci oyuncu yer kaplamaktan baska bir ise yaramiyorsa burdaki secim yanlistir. alisma devri gecene kadar kac mac kaybettik. deger mi bun?? hosley'i istemedi bir de Cenk var diye. O da avrupa maclarini piyasa icin kullaniyor lig maclarinda fayda dan cok zarar getiriyor. elestiri yapan arkadaslara da kimse iyi gün dostu demesin. Bu takimin Casa Ted'i, Dackayi, mersini, alpella yi yenmesi FARZDIR. Bjk'ye, FB'ye; TT'ye yenil amenna. ama senin bir oyuncun o takimlarin tüm takimina bedel. ve bir degil, iki degil artik yenilgi degil galibiyetler mucize olmaya basladi. istifa filan demiyorum ama bu subenin sorumlusu birilerinin yalakaciligini yapacagina isine baksa daha iyi olur. takim resmen cöktü..
 
Re: Darüşşafaka 67 - 61 GALATASARAY

Cağlar Kumaşdere' Alıntı:
Antalya BŞB. bile önümüze geçti, olacak şey değil...

Antalya'yı küçümsemek yersiz..Zannedersem Telekom ve Fenerbahçe'nin üstünde..Evlerindeki mthiş istikrarın üstüne deplasman galibiyetleri de eklemeye başlayarak zaten 5 tane şampiyonluk adayının fazla olduğu bir ligde sürpriz yapmaya devam ediyorlar..Şampiyon olma şansları yok belki ama diğer 5 takıma karşı ciddi bir tehdit oluşturuyorlar ve oluşturacaklardır..
 
Re: Darüşşafaka 67 - 61 GALATASARAY

Bunlar nasıl oyuncu abicim anlamadım gitti sinirden çıldırmak üzereyim klavyeyi kıracağım sinirimden...

Kardeşim Johnsen mıdır nedir gönderin gitsin ne tutuyorsunuz seyirciyi umutlandırıyorsunuz adam basketbolun ' b ' sini biliyorsa bende nba oyuncusuyum !!!!

Murat Kaya iyi dedik hoş dedik yani bitiricilik diye birşey yok adam da basketbol ruhu yok hani atarsa arkası geliyorsa atamazsa bu oyuncudan birşey bekleme !!!

Chris Owens sadece atletik başka hiç bir işe yaramaz bu adam !!!

Yani son periyotta sadece son 30 saniye içinde attığımız 3 lük dışında attığımız sayıları serbest atıştan attık bravo bize... O kadar kaliteli oyuncularımız var dedik yani ancak bu kadar oluyor !!!

Sayın Murat Özyer'e diyeceğim şudur yenildiğimiz için değil iyi bir antrenör fakat; Halil Üner, Murat Özyer'den daha iyi ve tecrübeli !! Halil Üner'de olsaydı bu takım herşey daha farklı olurdu ben bunu anladım bu maçta.

Yani şampiyonluğa oynayan bir takım işte böyle takımlara takılıyorsa bu takım şampiyonluğa oynamıyor hadi iyi oynadı daçka yabancıları desek ya kardeşim son 3 dakika 2 tane etkili yabancısı cıktı coluk cocukla oynadı darüşşafaka yok kardeşim iyi oyuncular o coluk cocuk dediğiniz demeyin çünkü darüşşafaka kadrosu bizimkininin yarısı bile olamaz!

Oyuncularımıza da teşekkür ederim böyle ruhsuz ve kötü oynadıkları için.

Son birşey ; '' Takımımız şampiyon olamaz! ''
 

Üst