TBL 22. Hafta | Pınar Karşıyaka 87 - 83 Galatasaray CC

Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

Bu senaryoyu geçen yıl Britton geldiğinde de görmüştük aslında. Sezon başında ki yapılan yanlış transfer tercihleri sonrası sezonunun en kritik zamanında zirveye emin adımlarla gidilirken yapılması zorunlu transferler yüzünden tökezlemeler oluyor ne yazik ki. Koray hocanın korktuğu başına geldi desek yeridir. Biz şaşırdık mı pek değil. Bunları geçen yılda gördük. Bu yıl olmasaydı keşke ama Karşıyakaya yenilirken oynanan karmaşık oyun canımı sıktı ne yazik ki. Koray hoca da bu kadar çok farklı sistemi temsil eden oyuncudan neler çıkarabileceğini henüz keşfedememiş ki bu da pek anormal bir durum değil. Bu takımdan elbet birşeyler çıkacaktır ama ozamana kadar sancı devam edecektir. En az kayıpla gitmemiz şart artık. Yoksa kadro kalitesi olsada şuan ki çarpıp sistem bizi istemediğimiz bir yere atacaktır. Sonuçta kimse sezon ortası oyuncu almak istemez. Tanjevic bile bu kadroyu bozmak istemiyor kendisi. Savunduğu tezde açık. Takım kimyası. Biz 2 adam alarak ki bu 2 adam da 20 dakika altı oynamayacak adamlar olduğu için sancı biraz ağır hasar verebilir. Ama ben umudum bitti tarzı açıklamalardan ziyade sabır demek istiyorum. Kadronun kağıt üstünde ki kalitesini görmek zor değil. Sadece kimyanın oturması beklemek lazım.
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

erenbekdemir' Alıntı:
murat hak ettimi milli takımı....antrönör aldı.
Bak kim demiş antrenör aldı diye. :).Bende bunun ima etmeye çalışmıştım ama sen anlamadın.Asıl sen ne dediğini bilmiyorsun.Üstelik ben Murat'ın birçok iyi oynadığı maçlarıda gördüm.Madem Murat'ı beğenmiyorsun o zaman alternatif Türk oyunculr söyleyelim kaç tane çıkıyor hem şutör hem dribblingi olan hemde oyun kurucu.
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

Çok kötü bir yenilgi aldık.Bugün Atkins'in oyununu hiç beğenmedim.Özellikle savunması felaketti.Hakan Köseoğlu elini kolunu sallaya sallaya geçti.Ve Atkins kılını kıpırdatmadı.Hücumdada topu elinde biraz fazla tutuyor.Ve gerekli pas trafiklerini yapmamız gecikiyor.Bugün Graves'in oyun kurucu olduğu dönemlerde savunmamız iyiydi.Ve bence takımıda iyi organize etti Graves.Bence 6 yabancıdan Atkins kadroya alınmayıp oyun kurucu rotasyonumuzu Cüneyt Erden,Murat Kaya ve Graves'le yapabiliriz.Bugün kaptan pek fazla oynayamadı.Sakatlığı mı tam iyileşmedi bilmiyorum ama eğer oynayabilecek durumdaysa maçın son hücumlarında Cüneyt Erden'le daha iyi organize olabilirdik diye düşünüyorum.Bugün hücumlarımızda dikkatimi çeken bir diğer nokta bugün hücumlarımızda perdeleme üzerinden oynanan birebirler ağırlıktaydı.Ve içeriden çok fazla oynamadık diye düşünüyorum.Buda belki bizim kolay sayı imkanımızı azalttı.Özellikle Hüseyin ve Tolliver aşırı dışarıya yöneldiler.Biraz daha içeriyi zorlasalardı daha rahat sayı bulabilirdik diye düşünüyorum.Umarım bu yenilgiyi telafi edebiliriz.
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

Murat Kaya hakkında yapılan yorumlara katılmıyorum çok kaliteli bir oyuncu her geçen gün oyununu geliştiriyor onun hatası yüzünden elendiğimiz telekom maçından bu yana ne kadar geliştiği ortada her geçen gün oyununa birşeyler katıyor
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

takım bence iyi oynadı bu arada murat kayayı bence iyiydi iyide savunma yaptı bence ama şimdi siz diyeceksinizki hakanköseoğlunu durduramadı onu graves bile durduramadı onu nasıl durdursun bu arada bizim maçı kaybetmemizin sebebi karşıyakanın çok yüzdeli atmasıdır olsun canınız sağolsunn
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

Kötü bir mağlubiyet aldık ama Koray Hoca ile yapılan Röpörtajdan sonra çokta şaşırmadım o'da demişti bu aralar mağlubiyetler olabilir diye.. Ama elimde değil yinede çok üzüldüm maçı izlerken yanımda oturan ablamda üzülme zaten sizin takım oynamayı bilmiyor dedi gülimmi ağliyimmi anlamadım.. :) Neyse bu mağlubiyetin telafisi olacak inşallah..
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

arkadaşlar bence burda taktik ve teknikten önemli bir olay hüseyin ve hosleyin kavga etmesi var maçta olay şöyle gelişmiş:
"hüseyin hosleye kızınca hosley üstüne yürüdü. hüseyin de el kaldırınca hosley yumruk atmaya çalıştı ama araya girdiler" bence günün olayı budur takımda dayanışma olması lazımdır bence bu bir çözülmeye sebep olabilir takımda
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

caglarkeceli' Alıntı:
arkadaşlar bence burda taktik ve teknikten önemli bir olay hüseyin ve hosleyin kavga etmesi var maçta olay şöyle gelişmiş:
"hüseyin hosleye kızınca hosley üstüne yürüdü. hüseyin de el kaldırınca hosley yumruk atmaya çalıştı ama araya girdiler" bence günü olayı budur takımda dayanışma olması lazımdır bence bu bir çözülmeye sebep olabilir takımda

Ben tam olarak izleyemediğimden dolayı bilmiyorum.

Ama bir olay olduysa cidden çok kötü bir durum...
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

Bende öyle bir olay duydum.Karşıyaka'lı bir arakdaşım söyledi molada Hüseyin birşey söylemiş Hosley'de dayanmamaış üstüne mi ne yürümüş.Tribündede karşılıklı küfürleşmeler olmuş arkadaş detaylı detaylı anlattı sağolsun :).Diyeceksinizki nerden buldun Karşıyakalı bir arkadaşı :).Casusluk diyip geçelim :)
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

Macı izleme fırsatı bulamadım ama cok kötü de oynasak inanılmaz da kötü oynasak,Bravo cocuklar,bu takımdan sampiyon olmaz gibi gibi yazıları görünce gülesim geliyor.Fenerbahce ülkeri yenersek o zaman da dünyanın en iyi takımıyız dimi hı hı...
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Bende öyle bir olay duydum.Karşıyaka'lı bir arakdaşım söyledi molada Hüseyin birşey söylemiş Hosley'de dayanmamaış üstüne mi ne yürümüş.Tribündede karşılıklı küfürleşmeler olmuş arkadaş detaylı detaylı anlattı sağolsun :).Diyeceksinizki nerden buldun Karşıyakalı bir arkadaşı :).Casusluk diyip geçelim :)


mehmet biraz açarmısın konuyu.....
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

Ne kadar çok asıp kesmeyi seven bir tarafarız...
Yorumları okudukça gördüm, kusura bakmayın arkadaşlar hiçbir takım her maçını kazanamaz.Ara sıra süpriz malubiyetlerde yaşayacak...
Ara sıra kötü de oynayacak, hatta bu 2-3 maç üst üstede gelecek...
Bir ara takımda baştacı edilen Atkins şimdi Gurovic'in boşalttığı tahta oturdu...
Ya adam maçta toplasan 10 dakika belki oynadı, bari bu maçta eleştirmeyin.Oynadığı dakikalarda da elinden geleni yaptı.Son topu herkes kötü kullanabilir,üstelik GS'da bu Atkins'in ilk yanlış son top tercihi.Öyle bir anlatımışki sanki adam her maçımız son topa kalıyor her topu atkins yanlış kullanıyor gibi...Hatılarsınız K.Malone final serisinde topu kaybetti...
Yo sizinki eleştiri filan değil zaten, sizinki resmen "EGO TATMİNİ". Bir zamanlar Gurovic için söylenenler şimdi Atkins'e söyleniyor. hatta şimdi Gurovic'i savunanlar bile çıktı.Ben her zaman Gurovic'i savundum ama şunu bilin, Gurovic'i artık kaybettik,bundan sonra ondan artık hayır gelmez, (sen Avrupa'nın en iyi 3 numaralarından birini 5 yabancı içine sokamayacaksın öyle mi...umarım yanılırım) ve Atkins'i de kaybetmeyelim ama bu taraftar onu yakında yuhlarsa hiç şaşırmam.
Atkins şampiyonluğa oynayan bir takımın oyuncusu olamaz diyenler hangi akıla hizmet bunu söylüyor onuda anlamış değilim.Atkins Belçika ve Polonya da şampiyon veya şampiyonluğa oynayan takımların oyun kurucusuydu, ligleri de bizden o kadar aşağı ligler değil,kimse burun kıvırmasın, TR ligini göklerde görmesin,Avrupa da Mart ayında takımlarımız grup sonuncusu olarak elendi...
Hüso-Hosley kavgasını büyültmeye gerek yok, olur böyle şeyler...Yakında barışırlar...
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

Abi Atkins'i yuhalamak için bile salona gelmek gerek bizim taraftarımız o kadar zahmete katlanamaz:)

Oyuncu bazında suçlu arayacağımıza , savunma da boyalı bölgeyi niye bir türlü kapayamadığımızı sorgulayalım. Erdemir ve Kiev maçlarında aynı hatalar yapıldı birinde galip gelindi üstü örtüldü gibi oldu diğerinde zaten farkla kazanamazdık stres var v.s dedik.

Bu Karşıyaka yenilgisini bir türlü kabullenemiyorum , yıllar sonra saçımı başımı yolduğum bir maç hatırlıyorum şampiyonluk için o kadar şartlanmış durumdayım ama bilemiyorum bu sancılı dönem daha uzarsa çok ekstra dertlerle karşılaşırız.
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

hüseyin hosley ile kavga etsin, cemal hocanın oyuna sokmak istemesini geri çevirsin, bizde feneri yenip şampiyon olacağız namelerini dinleyelim, elendiğimizdede seneye türkülerini söylemeye devam edelim.....
sınıf atlatacak basketçiyi bulmuşuz çok uzun uğraşların sonunda...
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Karşıyaka kötü takım değil bana göre, tek sorunları kadro derinliğinin olmaması. Onun dışında ilk beş oyuncuları ligimizin kalitesine oranla oldukça iyi bir takım. Özellikle kendi sahalarında çok iyi oynuyorlar. Hakan takımı iyi yönetiyor, Amerika'lıları da çok etkili oyuncular. Tabiki Galatasaray kadro olarak çok daha kaliteli ama iyi mücadele etmeden özellikle deplasmanda galip gelmek zor bu sezon ligimizde.. Karşıyaka'nın play-off umudu ve Galatasaray'ın zirve inadı sürerken çekişmeli bir maç olacağıda muhtemel..

Maçtan önce bu yazdıklarım bir nevi tuttu. Bu sonuç aslında sürpriz değildir. Galatasaray kredisini kullandı diyelim, birincilik şansı tabi biraz zora girdi ama ikinci olmak için halen avantajlı durumda. Bugün öğlen Türk Telekom'u mağlup edip Galatasaray için dezavantajı daha aza indirmeyi sağlarız umarım. Bunu sırf Hüseyin Beşok'un o gayreti için istiyorum.. Ligin geri kalanında çok şey değişebilir, bir maçı kaybetmekle veya kazanmakla şampiyonluk belirlenmez asla..
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

hüseyin henuz 2.periodda 3. faulü alıyor ve mıncınozlu oyundan cıkarmıyor,bi hucum sora 4.faul oluyor ve hüseyinin maçla ilişkisi kesiliyor... neyi bekledi çıkarmak için koray hoca anlamadım. diğer konu ise bütün maç boyunca ilk defa rakibi yakalamışız hemde maçın bitimine 2dakika kala.. rakip panik içinde ama koray hoca mola alıyor.. takımın hızını kesip,rakibe nefes aldırmak dışında ne işe yarar bu anda mola anlayabilen varmı?
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

Kavga ile ilgili Arkadaşımı aradım (1 saat kadar önce) .

Böyle bir kavganın kesinlikle olduğunu ancak soyunma odasında tatlıya bağlandığını söyledi bana .

Umarım doğrudur
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

Emin Doğanca' Alıntı:
Kavga ile ilgili Arkadaşımı aradım (1 saat kadar önce) .

Böyle bir kavganın kesinlikle olduğunu ancak soyunma odasında tatlıya bağlandığını söyledi bana .

Umarım doğrudur

Arkadasın kım,heralde yardımcı koclardan bırı heralde ama,olay tatlıya baglanmadı dıye tahmın edıyorum.Tam bench ın arkasındaydım,ve polısın arkasına oturdum,heralde benden ıyı polısle,oyuncular gormustur.Mola aldık Huseyın Hosley'a bısey anlatmaya calısıyodu,Hosley sınır yaptı ama Huseyın tahrık etmeden anlatıyodu.Sonra Hosleyla Huseyın kafa kafaya geldıler,1sn daha devam etseydı gırıseceklerdı kı baya bı alevlendı ortalık.Cuneyt Hosley i aldı oturttu koltuga,Huseyın zaten uzaklastı ordan.Koray Hoca guldu sadece kı haklıdır bence gulmekte sampıyonluktan bahsederken coluk cocugun yaptıgına bak dıyordur heralde o da.Ahmet Dedehayır sonra protokolden kalktı Hosleye delımısın gbısınden hareketler yaptı.Zaten devre arasındada soyunma odasına ındı,heralde bu konuyu halletmek ıcın.Bu olayı televızyon gostermedı sanırım ama devrenın bıtımıne 4.36(tam emın degılım) kala alınan molada oldu.Sonra 2. devrenın basında ısınırken Hosley Huseyıne elını uzattı,Huseyın hıc oralı olmadı ama.

Olaylar bu sekılde oldu,tabı guvenmek zorunda degılsınız ama,sonucta ınternet ortamı,bu sekılde olustu olaylar..

Iyı aksamlar..
 

Üst