Murat Gonyeli' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":3bmy2826]Maç bitti.
Hayırlısı olsun !!
Geçen yıldan hiçbir farkımız kalmadı..
Pınar Anidjar' Alıntı:Arkadaşlar Murat Hoca sanırım Dee'de ümidi kesti oynatmaya niyeti yok. Dee oynamayacağını dün atrenamanda anlamış böyle bir saçmalık mı var yaaa biz bile biliyorduk.Bugün maçta nasıl tartıştıklarını gördüm sonra zorla 3-5 dakka oynattı ve kenara çekti.Adam oynamak istiyor ama bugünden sonra onu da ister mi artık bundan da emin değilim.Çünkü Murat Hoca yanlış davranarak birçok oyuncunun şevkini kırıyor.Ne yapacağını şaşımış gibi davranıyordu bugün.Maçtan sonra da avazı çıktığı kadar bağırdı soyunma odasında, sanki sadece suç oyuncularınmış gibi.Tamam onlar da bugün kaçırdıkları paslarla, boşa salladıkları basketlerle çok iyi bir performans gösteremediler.Ama oynadıkları birçok maça göre çok da kötü değillerdi mesela hücumda iyilerdi.En azından içeri girmeye çalıştılar.Tufan' ı neden bu kadar az oynattı anlayamadım.Bence Cenk' i de takıma kazandırmaya çalışabilir çünkü isteyince çok da güzel oynayabiliyor.Bugün en iyi oynayan Gaines'i tebrik ediyorum.Eğer top onda daha fazla kalsaydı daha da fazla sayı yapabilirdi.Bu takımı birinin sallaması gerek, kendilerine gelmeleri için yoksa ilk 3'e bile girmeleri zor.
sakin olbe kardeşim kaybedilmiş bişey yok su ana kadar 1 0 yenik başlayacagımız rakip yok ama önde baslayacagımız rakipler olcak asvel maçı sonrası formaya herkes yakışıyodu degilmi şimdi yakışmıyo bence takımı biraz gelipte destekleyin salona[/quote:2rlmmsvi]Fatih Kutlu' Alıntı:[quote="Fatih Erdem":2rlmmsvi]Ben şuan itibarıyle üslubumu bir anlığına bozarak bu takımda o formaya yakışan tek adamın Charles Gaines olduğunu düşünüyorum ve söylüyorum. Gerisini siz anlayın artık.(oynamayan hüseyin ve Sakat tufan hariç) Ve koskocaman bir YAZIKLAR OLSUN!!!!!.
Bundan sonrada maçlarımızı izleyeceğim (armamız için), ama hiçbir şey beklemeyeceğim.
Oral Orhon' Alıntı:Sevgili arkadaşlar öncelikle dünkü maç için geçmiş olsun diyorum.İlk 2 periyoda kadar takımınız sakat oyuncularınıza rağmen iyi mücadele etti ama 3.periyottan sonra Beşiktaşın tecrübesi ve Shumpert ile Apodacanın iyi performansı maçı koparttı.Evet Dee ve Hüseyinin olmaması büyük kayıp,ama irdelenmesi gereken bu kadar çok sakatlığın neden olduğu ,bir şansızlık olarak değerlendirmek çok güç ,çünkü nerdeyse hiç bir maça tam kadro çıkamadınız ,burda bir sorun var .Ya oyuncular iyi profesyonel değil,kendilerine iyi bakmıyorlar yada sağlık ekibiniz yeterli değil.
Örneğin Beşiktaşta sezon başınan beri nerdeyse hiç sakatlık olmaması ,şanstan çok oyuncu kalitesiyle ve teknik ekibin kalitesi ile ilgili bence,ayrıca bazı arakdaşlar küçümsüyor ama Hapoel maçıyla başlayarak takım çok iyi oynamasada müthiş bir savunma yapıyor,yani anlayacağınız Beşiktaş takımı küçümsenecek bir takım değil.
Tekrar Gsaraya gelecek olursak takım kadronuz bence çok yetersiz,hücumda sadece Hüseyinin ve Gainesın günlük performansına dayalı olarak oynamak ,diğerlerinin özellikle Hite, Owens,Dee ve Cüneytin çok hücumda istikrarsız olması takımınızın iyi yerlere gelmesine en büyük engel.kabul iyi savunma yapıyorsunuz,ama hücumda genelde bir yerde tıkanıyorsunuz,takımda sorumluluk alacak liderlik yapacak çok fazla oyuncu yok.Bence bu şartlarda işiniz çok zor ,yarı finale kalmak bvile bu seneki ligde çok büyük performans göstermekle mümükn ve maalesef Gsaray buy performanstan çok uzak şu an için.
İnşallah en kısa zaman da toparlanırsınız ve harika ve çekişmeli bir GS -Bjk finali oynarız bu sene(ligde final, ulebde çeyrek final) .
Emre Yuksel' Alıntı:[quote="Pınar Anidjar":35xwcjmz]Arkadaşlar Murat Hoca sanırım Dee'de ümidi kesti oynatmaya niyeti yok. Dee oynamayacağını dün atrenamanda anlamış böyle bir saçmalık mı var yaaa biz bile biliyorduk.Bugün maçta nasıl tartıştıklarını gördüm sonra zorla 3-5 dakka oynattı ve kenara çekti.Adam oynamak istiyor ama bugünden sonra onu da ister mi artık bundan da emin değilim.Çünkü Murat Hoca yanlış davranarak birçok oyuncunun şevkini kırıyor.Ne yapacağını şaşımış gibi davranıyordu bugün.Maçtan sonra da avazı çıktığı kadar bağırdı soyunma odasında, sanki sadece suç oyuncularınmış gibi.Tamam onlar da bugün kaçırdıkları paslarla, boşa salladıkları basketlerle çok iyi bir performans gösteremediler.Ama oynadıkları birçok maça göre çok da kötü değillerdi mesela hücumda iyilerdi.En azından içeri girmeye çalıştılar.Tufan' ı neden bu kadar az oynattı anlayamadım.Bence Cenk' i de takıma kazandırmaya çalışabilir çünkü isteyince çok da güzel oynayabiliyor.Bugün en iyi oynayan Gaines'i tebrik ediyorum.Eğer top onda daha fazla kalsaydı daha da fazla sayı yapabilirdi.Bu takımı birinin sallaması gerek, kendilerine gelmeleri için yoksa ilk 3'e bile girmeleri zor.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Öncelikle tebrikler Beşiktaş, iyi oynadılar vede haklı bir galibiyet aldılar!
Arkadaşlar takımda sorunlar var bu besbelli yoksa bu kötü oyunun başka açıklaması olamaz, şuan tek dileğim play offlara kadar M.Hocanın takımı toparlaması!!!