TBL 23. Hafta | Galatasaray CC 66 - 83 Beşiktaş Cola Turka

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Galatasaray: 66 - Beşiktaş: 83

Play of lara kadar takımın toparlanacağına inanıyorum.

Beşiktaş'ın da hakkını vermek lazım çok iyi oynadılar. Bir çok hücumda boş adamı bulup kolay sayı attılar. Bu da ne kadar iyi bir basketbol oynadıklarının en güzel örneği.
 
Re: Galatasaray: 66 - Beşiktaş: 83

Sevgili arkadaşlar öncelikle dünkü maç için geçmiş olsun diyorum.İlk 2 periyoda kadar takımınız sakat oyuncularınıza rağmen iyi mücadele etti ama 3.periyottan sonra Beşiktaşın tecrübesi ve Shumpert ile Apodacanın iyi performansı maçı koparttı.Evet Dee ve Hüseyinin olmaması büyük kayıp,ama irdelenmesi gereken bu kadar çok sakatlığın neden olduğu ,bir şansızlık olarak değerlendirmek çok güç ,çünkü nerdeyse hiç bir maça tam kadro çıkamadınız ,burda bir sorun var .Ya oyuncular iyi profesyonel değil,kendilerine iyi bakmıyorlar yada sağlık ekibiniz yeterli değil.
Örneğin Beşiktaşta sezon başınan beri nerdeyse hiç sakatlık olmaması ,şanstan çok oyuncu kalitesiyle ve teknik ekibin kalitesi ile ilgili bence,ayrıca bazı arakdaşlar küçümsüyor ama Hapoel maçıyla başlayarak takım çok iyi oynamasada müthiş bir savunma yapıyor,yani anlayacağınız Beşiktaş takımı küçümsenecek bir takım değil.
Tekrar Gsaraya gelecek olursak takım kadronuz bence çok yetersiz,hücumda sadece Hüseyinin ve Gainesın günlük performansına dayalı olarak oynamak ,diğerlerinin özellikle Hite, Owens,Dee ve Cüneytin çok hücumda istikrarsız olması takımınızın iyi yerlere gelmesine en büyük engel.kabul iyi savunma yapıyorsunuz,ama hücumda genelde bir yerde tıkanıyorsunuz,takımda sorumluluk alacak liderlik yapacak çok fazla oyuncu yok.Bence bu şartlarda işiniz çok zor ,yarı finale kalmak bvile bu seneki ligde çok büyük performans göstermekle mümükn ve maalesef Gsaray buy performanstan çok uzak şu an için.
İnşallah en kısa zaman da toparlanırsınız ve harika ve çekişmeli bir GS -Bjk finali oynarız bu sene(ligde final, ulebde çeyrek final) .
 
Re: Galatasaray: 66 - Beşiktaş: 83

Bu mağlubiyet çok canımızı yaktı.Canımızı yakan asıl şey mağlubiyetten ziyade sahada verdiğimiz -yoksa vermediğimizmi deseydim- mücadeledir.Ama biz GALATASARAY taraftarıyız mağlubiyetten sonra atıp tutmayız diğer taraftarlar gibi.Sabrederiz,sonunu bekleriz yani playoff ları.Ama ordada böyle ruhsuz oynayıp sahadan silinirsek o zaman en büyük tepkiyi yine GALATASARAY taraftarı verir..
 
Re: Galatasarayımız-Beşiktaş (YENİYORUZ) 7 Mart Cuma 20:00

Murat Gonyeli' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":3bmy2826]Maç bitti.
Hayırlısı olsun !!
Geçen yıldan hiçbir farkımız kalmadı..

Kazanmamiz surpriz olurdu zaten..Birde Huseyinde yok..Yani benim en cok uzuldugum nokta ise Sampiyonluk yolunda iddali demecler veren arkadaslarin durumu..Ben zaten sampiyonluk sansimizi cok az goruyordum ve bu saatten sonra yani % 5'in altina indi..

GS Lisesi Mezunu,Aslen hakiki Galatasarayli olan ERGIN ATAMANI kutlarim almis oldugu galibiyetten dolayi.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bizim takimimizda umarim bir mac kazanir en yakin zaman zarfinda..![/quote:3bmy2826]


Murat Bey , Ergin Ataman ın Galatasaray Lisesi mezunu olduğu bilginiz maalesef yanlıştır.. Galatasaraylı olup olmadığını bilmiyorum ama kendisi İtalyan Lisesi mezundur.. Kısa bir biyografisini alt tarafa yapıştırıyorum..

"""7 Ocak 1966 tarihinde İstanbul? da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İtalyan Lisesinde tamamladıktan sonra İÜ İşletme Bölümünü bitirdi.

Basketbola 1978 yılında Eczacıbaşı takımında başladı. Eczacıbaşı ve Yeşilyurt takımlarında oynadı.
İlk kez Eczacıbaşı altyapısında antrenörlük yaşantısına başladı. Daha sonra sırasıyla Efes Pilsen (Alt yapı),Türk Telekom, Karşıyaka, Efes Pilsen (A Takım) ve Sieana (İtalya) takımlarında antrenörlük yaptı. Siena? da antrenörlük yaptığı yıllarda Saporta Kupasında Avrupa Şampiyonu oldu. 1998-1999 sezonunda basketbol antrenörlüğü konusunda incelemeler yapmak üzere bir sene süreyle ABD? de Stanford Üniversitesinde bulundu. 1997 yılında İspanya? da düzenlenen Avrupa Şampiyonasına katılan A Milli takımda Ercüment Sunter? in yardımcısı olarak milli takım antrenörlüğünü yaptı.

Boş vakitlerinde genelde basketbol maçlarını izlemeyi tercih eden Ataman vakit buldukça yüzmekten hoşlanmaktadır.
Antrenörlük yaşantısında Aydın Örs? ün etkileri olan Ergin Ataman?ın en büyük ideali EUROLEAGUE?de şampiyonluk yaşamaktır. """
 
Re: Galatasaray: 66 - Beşiktaş: 83

Pınar Anidjar' Alıntı:
Arkadaşlar Murat Hoca sanırım Dee'de ümidi kesti oynatmaya niyeti yok. Dee oynamayacağını dün atrenamanda anlamış böyle bir saçmalık mı var yaaa biz bile biliyorduk.Bugün maçta nasıl tartıştıklarını gördüm sonra zorla 3-5 dakka oynattı ve kenara çekti.Adam oynamak istiyor ama bugünden sonra onu da ister mi artık bundan da emin değilim.Çünkü Murat Hoca yanlış davranarak birçok oyuncunun şevkini kırıyor.Ne yapacağını şaşımış gibi davranıyordu bugün.Maçtan sonra da avazı çıktığı kadar bağırdı soyunma odasında, sanki sadece suç oyuncularınmış gibi.Tamam onlar da bugün kaçırdıkları paslarla, boşa salladıkları basketlerle çok iyi bir performans gösteremediler.Ama oynadıkları birçok maça göre çok da kötü değillerdi mesela hücumda iyilerdi.En azından içeri girmeye çalıştılar.Tufan' ı neden bu kadar az oynattı anlayamadım.Bence Cenk' i de takıma kazandırmaya çalışabilir çünkü isteyince çok da güzel oynayabiliyor.Bugün en iyi oynayan Gaines'i tebrik ediyorum.Eğer top onda daha fazla kalsaydı daha da fazla sayı yapabilirdi.Bu takımı birinin sallaması gerek, kendilerine gelmeleri için yoksa ilk 3'e bile girmeleri zor.

Pınar hanım kulübümüzdeki görevinizi bilmiyorum.. Ben, yabancı oyuncularımıza tercümanlık , ülkemize has durumlar, İstanbul v.b konularda yardımcı olduğunuz fikrine sahibim.. O fikri de burada yazdıklarınızdan edinmiş bulunuyorum.. Öncelikle şunu söyleyeyim ben Dee Brown u çok seviyorum ve iyi niyetli olduğuna yürekten inanıyorum.. Hocanın oynatıp oynatmamasıyla ilgili bir şey yazmayacağım ama burada yazdığınız bazı şeylerden son derece rahatsız oldum..

Takımın içinde olmuş olmanızın verdiği avantajla, yazdıklarınızdan gördüğümüz kadarıyla bizim bilemediğimiz bir çok şeyi biliyorsunuz.. Bunları da burada iyi niyetle , bizimle paylaşıyor olabilirsiniz.. Ancak ben yanlış olduğunu düşünüyorum.. Özellikle soyunma odasında hocanın bağırmış olması , burada yazılmamalıydı.. Hoca, eğer bağırmak istese takıma molada da öyle bağırabilirdi.. Veya kenardan bağırır, çağırırdı ama yapmadı.. Soyunma odasında yapmayı tercih etti.. Çünkü gizli kalmasını , takım içi bir olay olarak kalmasını istedi.. Soyunma odasında, idmanda olan herşeyi burada yazmanızın doğru olmadığını düşünüyorum.. "Hoca, bir daha da Dee yi oynatmaz " gibi bir cümleyi burada yazmamalısınız bence..

Kötü günlerden de geçiyor olsak biz en büyük camiayız.. Biz bir spor kulübüyüz ve böyle durumlarda kol kırılır, yen içinde kalır.. Özellikle de Glatasaray da.. Sorunu oyuncular, teknik ekip, yönetim kendi içinde çözecek.. Biz destek olmaya devam edeceğiz.. olay bence bundan ibaret..
 
Re: Galatasaray: 66 - Beşiktaş: 83

Fatih Kutlu' Alıntı:
[quote="Fatih Erdem":2rlmmsvi]Ben şuan itibarıyle üslubumu bir anlığına bozarak bu takımda o formaya yakışan tek adamın Charles Gaines olduğunu düşünüyorum ve söylüyorum. Gerisini siz anlayın artık.(oynamayan hüseyin ve Sakat tufan hariç) Ve koskocaman bir YAZIKLAR OLSUN!!!!!.

Bundan sonrada maçlarımızı izleyeceğim (armamız için), ama hiçbir şey beklemeyeceğim.
sakin olbe kardeşim kaybedilmiş bişey yok su ana kadar 1 0 yenik başlayacagımız rakip yok ama önde baslayacagımız rakipler olcak asvel maçı sonrası formaya herkes yakışıyodu degilmi şimdi yakışmıyo bence takımı biraz gelipte destekleyin salona[/quote:2rlmmsvi]

Kaybedilmiş bir şey yokmu sence? Bu kaybedilen şey ruhumuz olmasın sakın?

İnsan doğası çok açıktır. Kazanınca sevinir, kaybedince üzülür. Ama mağlubiyetlerden sonra bile tribüne çağrılıp, en önemli maçlarından birinde rezilleri oynarsan kızar, sinirlenir. Bu basit sonucu niye görmüyorsunuz kardeşim. Anlatmaya çalıştığımız şey mağlubiyetlerin olabileceği ama, lan bunlar nasıl olsa sesini çıkarmıyor boşver mantığıyla oynanıyorsa (yinede inanmak istemiyorum) o zaman külahlar değişilmelidir.

Ayrıca önüne gelende sanki kendinde büyük bir hak varmış gibi, konuşacağınıza maça gelin demeye başladı. Maça gelmeyenler adına konuşma cesaretini de kendimde buluyorum. şöyleki; maçlara gelemiyoruz veya gelmiyoruz. Ama ölümüne Galatasaraylıyız. Bunu maça gidiyorsunuz diye siz yargılayamazsınız.
 
Re: Galatasaray: 66 - Beşiktaş: 83

Çok saçma bir maç oldu.Bir dakika bile zevk alamadık,derbi atmosferine giremedik.İlk yarı Beşiktaş kendi oyunun altında oynayıp yüzdesiz atınca maçta kaldık.Kendimiz gibi oynasak ilk yarı çift hanelere çıkabilirdik.6-7 aptal top kaybı,iki çeyrek sonu da saatten bihaber olup atılamayan şutlar vs.
Belli bir setiniz,düzeniniz olmayınca olay tamamen maç içindeki gazlara kalıyor.Asvel maçında yakaladık,bu maçta da benzeri bir seri yakalayacakken fast break'e çıkarken top kaptırdık.O pozisyon maçın özeti bence.Gaines mücadelesiyle ribaundu çekti,ama akabinde bir kısa bile topu almaya gelmedi.Gaines de insan sonuçta.Üçlü sıkıştırmaya topu kaybetti.Akabinde serimiz bozuldu ve dağıldık.
Haklı galibiyetinden ötürü Beşiktaş'ı,bizdense GAİNES'i ve biraz da Tufan'ı kutluyorum.Geri kalanımız 0(sıfır)'dı dün.
 
Re: Galatasaray: 66 - Beşiktaş: 83

bizim yapmamız gereken şey kesinlikle sadece kazanılan maçlardan sonra takımı övmek değil kaybedilen maçlardan sonrada takıma destek olmaktır.yollayalım hadi dee brownu,muratı,cenki,murat özyeri hepsini yolayalım kim gelecek bu zamandan sonra muratı yollayıp hidayet türkoğlunu getirecekseniz bende varım.ama ben bu takımın ligin ilk yarısında olduğu gibi bizi mutlu edeceğine inanıyorum.hem bizim aberdeen fln olduğumuzada inanmıoyrum.biz olsa olsa celtic oluruz.bu zirvedeki 5 takımın hangisinden kötüyüz ???yabancıları gitmiş efestenmi??tek bir solomona bağlı fenerden mi?wright gittikten sonra kanadı kırılmış tt den mi?şimdi herkes bana bjk yı soracak play offlarda biz bu bjknın shumpertını ve dalmaunun dış sutlarını durudurusak hangi bjklı bizimkilerden üstün ??? ben bu takıma inanıyorum biz play-offlarda bu takımların hepsini yenecez şampiyon olcaz haydi bu takıma destek verin!!!!ligin ilk yarısındaki formumuzu mücadelmizi canaria maçından itibaren tekrar başlatalım
 
Re: Galatasaray: 66 - Beşiktaş: 83

walla ne kadar katılırsınız bilemem ama ligde işler kötü gidiyor alpellla daçka gibi sıradan takımlara mac verdik ve ligdeki konumumuz geriledi sakatların bunda etkisi büyük ama büyük takım oolucaksan bu zorluklara karsı da direnmen gerekirdi diye düşünüyorum...

ama yinede takımımızın sonuna kadar arkasındayız.
 
Re: Galatasaray: 66 - Beşiktaş: 83

Oral Orhon' Alıntı:
Sevgili arkadaşlar öncelikle dünkü maç için geçmiş olsun diyorum.İlk 2 periyoda kadar takımınız sakat oyuncularınıza rağmen iyi mücadele etti ama 3.periyottan sonra Beşiktaşın tecrübesi ve Shumpert ile Apodacanın iyi performansı maçı koparttı.Evet Dee ve Hüseyinin olmaması büyük kayıp,ama irdelenmesi gereken bu kadar çok sakatlığın neden olduğu ,bir şansızlık olarak değerlendirmek çok güç ,çünkü nerdeyse hiç bir maça tam kadro çıkamadınız ,burda bir sorun var .Ya oyuncular iyi profesyonel değil,kendilerine iyi bakmıyorlar yada sağlık ekibiniz yeterli değil.
Örneğin Beşiktaşta sezon başınan beri nerdeyse hiç sakatlık olmaması ,şanstan çok oyuncu kalitesiyle ve teknik ekibin kalitesi ile ilgili bence,ayrıca bazı arakdaşlar küçümsüyor ama Hapoel maçıyla başlayarak takım çok iyi oynamasada müthiş bir savunma yapıyor,yani anlayacağınız Beşiktaş takımı küçümsenecek bir takım değil.
Tekrar Gsaraya gelecek olursak takım kadronuz bence çok yetersiz,hücumda sadece Hüseyinin ve Gainesın günlük performansına dayalı olarak oynamak ,diğerlerinin özellikle Hite, Owens,Dee ve Cüneytin çok hücumda istikrarsız olması takımınızın iyi yerlere gelmesine en büyük engel.kabul iyi savunma yapıyorsunuz,ama hücumda genelde bir yerde tıkanıyorsunuz,takımda sorumluluk alacak liderlik yapacak çok fazla oyuncu yok.Bence bu şartlarda işiniz çok zor ,yarı finale kalmak bvile bu seneki ligde çok büyük performans göstermekle mümükn ve maalesef Gsaray buy performanstan çok uzak şu an için.
İnşallah en kısa zaman da toparlanırsınız ve harika ve çekişmeli bir GS -Bjk finali oynarız bu sene(ligde final, ulebde çeyrek final) .

Yorumlarınızı paylaştığınız için teşekkürler ve maç içinde tebrikler öncelikle .

Yorumların teknik kısmı kendi öznel fikriniz saygı duymaktayım . Bununla birlikte sakatlıklarla ilgili kısmı bana çok tutarlı gelmedi şimdiye kadar rakiplerimizde sakatlıklar olduğu zaman hep ne kadar şanslı olduğumuzdan dem vurulurdu bizim oyuncularımız sakatlanmaya başlayınca sakatlık şansla bağdaştırılmamaya başladı . Posiyon gereği oyuncular sakatlanabilir birden fazla oyuncu birliktede sakatlanabilir mesela KSK maçında Dee'nin sakatlandığı pozisyon Dee'nin veya Galatasaray takımının teknik ekibinin kalitesi ile ne kadar ilişkili olabilir ki ?

Sonuç olarak sakatlıklarda başka faktörlerin payı tabi ki yadsınamz ama bu düzeyde şans faktörü daha önemli kanımca. Bununla birlikte aldığımız yenilgileri kendi şansızlığımıza veya rakibimizin şansına bağlamıyorum bu doğru bir yaklaşım olmaz daha önce bizim kazandığımız birçok maçta yenilgileri rakibin şansına bağlama yanlışına düşenler olmuştu aynı yanlışa düşmek istemem

Beşiktaşın oyuncularının ve teknik ekibinin teknik kalitesini tartışacak değilim ama özellikle teknik ekibin bazı üyelerini bazı açılardan oldukça kalitesiz bulduğumu belirtmek isterim . Sportif başarından çok daha önemli değerler var ve ereğe ulaşmak için her yolu mübağ sayanlardan olmaya istemem bu yaklaşımı benimsiyen birilerinin başında bulunduğu bir takımın taaftarı olmak da istemem açıkcası

Saygılarımla
 
Re: Galatasaray: 66 - Beşiktaş: 83

Artık Galatasaray'daki düşüş belli oldu.Avrupa'da Asvel'i eledik ama nerdeyse ligi unuttuk.Üst üste alınan yenilgiler takımımız için çok kötü oldu.Maçı Ntv Spor verdiği için izleyemedim ama yorumlardan anladığım kadarıyla kendi kendimiz yenilmişiz.Bence oyuncular ve teknik heyetin bu yenilgilerin üstünde düşünmeliler.Çünkü böyle giderse 7. liğe bile düşebilme ihtimalimiz var.Bir an önce toparlanmalıyız.
 
Re: Galatasaray: 66 - Beşiktaş: 83

Emre Yuksel' Alıntı:
[quote="Pınar Anidjar":35xwcjmz]Arkadaşlar Murat Hoca sanırım Dee'de ümidi kesti oynatmaya niyeti yok. Dee oynamayacağını dün atrenamanda anlamış böyle bir saçmalık mı var yaaa biz bile biliyorduk.Bugün maçta nasıl tartıştıklarını gördüm sonra zorla 3-5 dakka oynattı ve kenara çekti.Adam oynamak istiyor ama bugünden sonra onu da ister mi artık bundan da emin değilim.Çünkü Murat Hoca yanlış davranarak birçok oyuncunun şevkini kırıyor.Ne yapacağını şaşımış gibi davranıyordu bugün.Maçtan sonra da avazı çıktığı kadar bağırdı soyunma odasında, sanki sadece suç oyuncularınmış gibi.Tamam onlar da bugün kaçırdıkları paslarla, boşa salladıkları basketlerle çok iyi bir performans gösteremediler.Ama oynadıkları birçok maça göre çok da kötü değillerdi mesela hücumda iyilerdi.En azından içeri girmeye çalıştılar.Tufan' ı neden bu kadar az oynattı anlayamadım.Bence Cenk' i de takıma kazandırmaya çalışabilir çünkü isteyince çok da güzel oynayabiliyor.Bugün en iyi oynayan Gaines'i tebrik ediyorum.Eğer top onda daha fazla kalsaydı daha da fazla sayı yapabilirdi.Bu takımı birinin sallaması gerek, kendilerine gelmeleri için yoksa ilk 3'e bile girmeleri zor.

Pınar hanım kulübümüzdeki görevinizi bilmiyorum.. Ben, yabancı oyuncularımıza tercümanlık , ülkemize has durumlar, İstanbul v.b konularda yardımcı olduğunuz fikrine sahibim.. O fikri de burada yazdıklarınızdan edinmiş bulunuyorum.. Öncelikle şunu söyleyeyim ben Dee Brown u çok seviyorum ve iyi niyetli olduğuna yürekten inanıyorum.. Hocanın oynatıp oynatmamasıyla ilgili bir şey yazmayacağım ama burada yazdığınız bazı şeylerden son derece rahatsız oldum..

Takımın içinde olmuş olmanızın verdiği avantajla, yazdıklarınızdan gördüğümüz kadarıyla bizim bilemediğimiz bir çok şeyi biliyorsunuz.. Bunları da burada iyi niyetle , bizimle paylaşıyor olabilirsiniz.. Ancak ben yanlış olduğunu düşünüyorum.. Özellikle soyunma odasında hocanın bağırmış olması , burada yazılmamalıydı.. Hoca, eğer bağırmak istese takıma molada da öyle bağırabilirdi.. Veya kenardan bağırır, çağırırdı ama yapmadı.. Soyunma odasında yapmayı tercih etti.. Çünkü gizli kalmasını , takım içi bir olay olarak kalmasını istedi.. Soyunma odasında, idmanda olan herşeyi burada yazmanızın doğru olmadığını düşünüyorum.. Hoca, bir daha da Dee yi oynatmaz gibi bir cümleyi burada yazmamalısınız bence..

Kötü günlerden de geçiyor olsak biz en büyük camiayız.. Biz bir spor kulübüyüz ve böyle durumlarda kol kırılır, yen içinde kalır.. Özellikle de Glatasaray da.. Sorunu oyuncular, teknik ekip, yönetim kendi içinde çözecek.. Biz destek olmaya devam edeceğiz.. olay bence bundan ibaret..[/quote:35xwcjmz]


Emre Bey,

Eğer klubte çalışıyor olsaydım sıradan bir taraftarın yazdığı gibi yazıyor olamazdım.Kulladığım cümlelere dikkat etmek zorunda olurdum.İşten atılma korkusu yüzünden tabiki.Neyseki öyle bir zorumluluğum yok ve düşüncelerimi özgürce içimden geldiği gibi ifade ediyorum.Hocanın bağırdığı nerdeyse tribünden duyuluyordu.Soyunma odasına en yakın kişiler basın,ki, burdaki gibi sadece web sitesini ziyaret eden kısıtlı insana değil, yüz binlerce kişiye ulaşabilirler.Yani Murat Hoca bu olayın bilinmemesini istiyor olsaydı, orda değil klub te bağırıyor olurdu."Hoca, bir daha da Dee yi oynatmaz " Ayrıca böyle bir cümle yazdığımı nerden çıkarttınız.Sanırım hocanın Dee'yi oynatmaya pek niyeti yok demiştim burdan da anlaşılıyor ki bu benim kişisel düşüncem.

Yönetim kendi içinde çözecek diyorsunuz.Bence bu çok yanlış bir yaklaşım.Çünkü yönetim taraftarları dinlemeden kendi başına kararlar almamalı.Taraftar da klubün önemli bir parçasıdır,bunu unutmamak lazım.Onların göremediği tarfatarların gördüğü birçok hatalar yapılabiliyor.Spor klublerinde yönetimde bulunan birçok zengin iş adamı bütün tarafatarlardan daha zekidir daha doğru karar verir diye birşey yok.

Ben forum kurallarına uyduğum sürece içimden geldiği gibi yazmaya devam edeceğim.Gizlilik saklılıkla hiçbirşey olmaz.SUSMAK VE HERŞEYİ YÖNETİME BIRAKMAKLA DA...
 
Re: Galatasaray: 66 - Beşiktaş: 83

Öncelikle tebrikler Beşiktaş, iyi oynadılar vede haklı bir galibiyet aldılar!
Arkadaşlar takımda sorunlar var bu besbelli yoksa bu kötü oyunun başka açıklaması olamaz, şuan tek dileğim play offlara kadar M.Hocanın takımı toparlaması!!!
 
Re: Galatasaray: 66 - Beşiktaş: 83

Dee ve Hüseyin in oynamayacagını ögrenince kazanacagımızı düşünmüyordum çünkü bir takm bir derbi maça 1ve 5 numarasından yoksun çıkarsa o maçı kazanma olasılıgı çok düşük olur , ama bir takımın bu kadar kötü mücadele etmeye hakkı yok
Murat Özyer derbi için yeterli sayıda seyirci yok diyor ,Darüşşafakayı yenemessen elbette seyirci gelmez .
2 yıldır çizilmiş bir tane set göremedik ,takımın en iyi şutörü Hite ama ona hazırlanamış perdeden çıkıp attıgı şut dışında başka set filan yok , onuda bir kere deniyoruz maç başına .Bizim gibi takım oyunu oynayan takımlarda koç un çok iyi olması gerekir setlerin filan çizilmesi gerekir ama bizim oyuncular sahada kafalarına göre oynuyorlar hiç set filan yok ,dün Beşiktaş ın nasıl sürekli boş adamı buldugunu gördük , ayrıca tam kadro olsak Beşiktaşı da yenicegimizi düşünüyorum .

Gaines dışında mücadele eden bir kişi yoktu , Gaines her şeyi yaptı ama oda bir yere kadar .
 
Re: Galatasaray: 66 - Beşiktaş: 83

arkadaslar bu yenilgimiz cok kötü bir basketbol sergilememizdir.......
Salon dolmamis
Dee - Hüseyin YOK...
Salonda DERBI atmospheri yok.
2 yarida Gs nin korkak hücümü ve korkak defansi var...
..
en büyük hatayi ise ben bunu görüyorum:
http://www.ultraslan.com yada http://www.gsbasket.com da acilisinda hic bir reklam yada v.s birsey yokdu...
ultraslan.com voleybol maclarina reklam viln yapiyor???
Gs tv desen macdan sonra macdan bahsediyor!!!!!
Böyle maclara Taraftar lazimdi!!!..

Allah bilir bide Play off maclarini NTV spor verir!!!!!
 
Re: Galatasaray: 66 - Beşiktaş: 83

beyler destek de kötüydü...bunda da federasyonun payı büyük saat ve gün resmen skandaldı...takım ise havaya giremedi nerde asvel maçındaki istek nerde bu maç...yani nasıl desem asvel maçını tüm salon oynadık maçtan sonra bench arkasındaki trübündekiler hariç hiçbir taraftarın maçtan sonra yürüyecek hali kalmamıştı...fakat bu maçta takım maça girmedi bile resmen,takım biraz oynasa taraftar da devreye girecekti ama takım rezaletti...bu arada bu britton için owens harcanıyor yazık...tribünden gördüğümüz kadarıyla owens biraz duygusal bir adam gibi geldi bize ve bence hocamız nabza göre şerbet vermeyi bilmeli...owens belki de eşleşmesi en zor oyuncu rakipler için
bu arada insanları fıtık eden ntvsporu kutluyorum,hatta bi dahaki maçı da el jazerra tv versin de kimse izleyemesin
 
Re: Galatasaray: 66 - Beşiktaş: 83

Arkadaşlar bu yenilgiyle bayağı bi karamsarlığa düştük hepimiz ama bence galatasarayın yinede büyük bir şampiyonluk şansı var tabii iyi bir 4 numara haslip tarzi ve skorer bir3 numara ile bizim takımın en büyük handikapı zor anlara düştüklerinde al bizi kurtar diyecekleri bir oyuncumuzun olmayışı tabi bazı arkadaşlar diyecek biz takım oyunu oynuyoruz diye ama bazende tek başına takımı kurtaracak biri lazım oluyor geçen haftaki fb pınarkarşıyaka maçı güzel bir örnek tabi o maçta süper oyanayan hosleyin bizim tarafımızdadan istenmediğini düşünürsek ki maçta içim gitti alamadık diye yani artık 4 numaraların ikisinin vakti geldi Christopher Owens ve Britton Johnsen la bişey yapamayacağımız kesinleşti onların yerine yazımın başındada belirtiğim gibi 4-3 numaraya birer oyuncu alırınsa şampiyonluğın en güçlü adayıyız bide murat hocanın oyuncu seçimlerine kafam takılıyor onuda söylemeden geçemeyeceğim aldığı yabancılar genellikler maçı koparacak canını dişine takan oyuncular olmuyor bu yenilgi dünyanın sonu değil ama 2 değişiklikte % 100 şart
 
Re: Galatasaray: 66 - Beşiktaş: 83

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Öncelikle tebrikler Beşiktaş, iyi oynadılar vede haklı bir galibiyet aldılar!
Arkadaşlar takımda sorunlar var bu besbelli yoksa bu kötü oyunun başka açıklaması olamaz, şuan tek dileğim play offlara kadar M.Hocanın takımı toparlaması!!!

Bence sakatlikliklar bahane olmamali diye dusunuyorum,daha dogrusu Huseyin olmayinca takim birden bire bu sekilde olmamali.Dacka macinda Huso vardi mesela ama yine kotu oyun bas gostermisti.

Ben her zaman sunu savunurum.Sampiyon olmak icin,tecrubeli bir antrenor,kaliteli oyuncular lazimdir diye..Bizim takimimizin Turk oyuncularinin cogu sampiyonluk yasamis,final gormus isimler(Huseyin,Tufan,Cuneyt,Cenk,Fatih(Ulkerde..)

Ama yabancilarimiz icin ayni seyi soyleyemeyecegim..Gaines disinda her mac ayni duzende oynayan bir yabancimiz yok.Dee Brown daha genc,yani cilgin bir tip biraz..Naumoski'yi hatirlayanlar bilir,adam son derece soguk kanliydi ve tabiiki tecrubeli,efesin ilk yillarinda sadece oyununa bakiyordu..Biraz soguk kanli olmak lazim gerekiyor.

Avrupa basketbolunun NBA'den ustun oldugunu anlamak lazim.Ve yabanci oyuncu secerken ise NBA'den defolu oyunculari degil,Hosley gibi,Lynn Greer gibi yetenekli,tecrubeli,yildiz adayi oyunculari secmek lazim...

Bir takima 2'den fazla USA'li oyuncu zarar hemde ne..Bunun etkilerini EFES gordu,fenerulkerbahce'de goruyor yani demek istedigim 5 yabanci hakkinin 3 tanesini kaliteli Avrupalilardan kullanmak lazim..

Bir Yunanli bir Ispanyol bir Fransiz ve 2 usali kaliteli transferi ile iyi bir coachla bence Sampiyonluk neden olmasin...Iyi bir coach derken tecrubeli,deneyimi olan,sampiyonluklar yasamis,otoriter..

Tabii bu soylenenlerin cogu maddi guce bakar ama,sayet biz buysak,takimimiz sampiyon olur kesin diye dusunmememiz lazim..Gorunenler ortada yani..Hani bir isik yok ortada..Duygusal davraninca her zaman sampiyon oluruz diye icimizden geciyor ama,iste...
 
Re: Galatasaray: 66 - Beşiktaş: 83

Maçı izlemedim ama Owens 22 dk Britton 10 dk kadar sahada kalmış istatistikleride yer aldığı kadar ile sanki çok da harcanma durumu yok gibi geldi bana Owens Britton'un iki katı süre almış. Zaten Gaines yaklaşık 35 dk sahada kalmış kalan 45 dk'nın da yarısında Owens saha imiş . Kaldı ki bu sürede Owens 2/9 gibi bir saha içi isabetle oynamış ve sadece 6 sayı kaydetmiş. Bu aradaher ne olursa olsun bir profosyonelin bu anlamda duygusal davranmaya takıma küsmeye hakkı olmadığını düşünüyorum her ne kadar sportif bir olay da olsa aynı zamanda profosyönel bir tarafı var ve oyuncular burdan para kazanıyorum 5 dk'da sahada kalsa elinden gelenin en iyisini yapmalı. Owens daçka maçında da bence profösyonel bir oyuncunun yapmaması gerekiğini düşündüğüm bir çok şey yaptı kenarda .
 
Re: Galatasaray: 66 - Beşiktaş: 83

Her şeyi eçtim,son 2 dakikada adamı oyuna almak çok yanlış bir davranış.Zaten Owens'ın hareketlerinden de mutsuzluğu rahatlıkla anlaşılıyordu.Daha önce bu tarzda en ufak bir hareketini görmediğimiz bu oyuncu nasıl bu hale geldi?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst