Re: F.Ülker: 76 - GALATASARAYIMIZ: 72
Osman Sakallıoğlu'nun şu cümlesini unutmayacağım.Cüneyt Erden'e Fenerbahçe'li bir oyuncu üç sayı çizgisinin gerisinde faul yaptı;ancak Cüneyt o anda pas vermek üzereydi.Şut atsa,üç serbest atış olacaktı.Osman Sakallıoğlu,aynı şu cümleyi kullandı...''İyi ki,pas verdi,yoksa üç serbest atış olacaktı.''Pes,vallahi pes.Bu adama biri,maç anlatırken tarafsız olması gerektiğini söylemeli.Birkaç potu da var;ancak şu an hatırlayamayacağım.
Maç için şunu diyeceğim.Yirmi sayı geridesin,deplasmanda seyirci baskısı altında oynuyorsun ve maçı çeviriyorsun.Hatta son bir buçuk dakikaya 5 sayı önde giriyorsun.Bunu ancak Galatasaray,yapabilirdi ve yaptı.Fenerbahçe'nin maça çok etkili başlayacaklarını biliyordum;ancak o kadar da abartacaklarını bilmiyordum.
Az önce puan durumuna baktım.Lider Beşiktaş ,4 galibiyet farkla önde.Bu farkı kapamak güç.Lig sonu play -off lar için avantajlı yer kapmak lazım.
*Ben,Osman Sakallıoğlu ,söyledi diye hatırlıyorum.Yine de ikisinin de iyi maç anlattığını ya da yorumladığını düşünmüyorum.En azından Fenerbahçe,kritik basket attığında avazı çıktığı kadar bağırmaması lazım.Biz,basket olduğunu anlıyor,görüyoruz.Maçı iki takımın da taraftarının izlediği,unutulmamalı.Hele oynanan maç Fenerbahçe-Galatasaray maçı ise...